Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
May Van de Mierop
Ontbijt was lekker
12-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Greet Naegels
Wil langs deze weg even laten weten dat de menu tijdens reservatie one line die ik gedaan heb vrij.8/11niet dezelde was als in restaurant 1 dag later 9/11, namelijk one -line was het een wild menu ter plaatse een menu met keuze van vis , mijn moeder lust geen vlees vandaar de keuze van 2 menu s en 2 keuze ter plaatse Ik kreeg als antwoord , o dan is die nog niet aangepast want dat is de menu van okt. en nu is het nov. Mijn vraag was dan of ik dan 2 x het menu kon bestellen , kreeg al vlug het antwoord nee dat gaat niet , zonder meer , kan begrijpen dat de dienster deze beslissing niet mag nemen , maar kon wel een beetje meer uitleg Ook spijtig , jullie vragen dan of er speciale wensen zijn , op de site , mijn vraag was dan een gezellig tafeltje , bij aankomst kregen we , kies er maar 1 , ook had ik vermeld is voor een verjaardag , weet dat je in andere restaurants hier dan rekening mee word gehouden met een kleine attentie , hier niets van gemerkt Spijtig dat jullie dat dan vragen Vooral ook omdat we naar jullie zijn gekomen voor mijn moeder 89jaar en haar 3 dochters en mijn moeder graag naar De Marnixhoeve kwam , daar zij vroeger veel met mijn vader kwam Hoop voor andere gasten dat jullie hier in de toekomst een beetje rekening mee houden Mvg Greet
12-11-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Annelies DEPRE
De Two 4 one 3-gangen deal is meer dan zijn geld waard. Typische klein Italiaans restaurant. Zeer vriendelijk. Wij gaan zeker nog eens terug want alles wat we zagen passeren zag er zeer lekker uit.
12-11-2019
Person picture
Restaurant Maereholt - 2450 Meerhout
Ann Neyens
We kozen voor de sharing-menu (4 gangen) en hebben hier echt van genoten! Het eten is overheerlijk, elke gang is echt genieten van een lekker gerecht. De bediening is super vriendelijk. Het was een zeer geslaagd en aangenaam diner. Het restaurant is een echte aanrader. Ben je er nog niet geweest, zeker eens doen!
12-11-2019
Person picture
Comte De Flandre - 9700 Oudenaarde
Marleen De Langhe
Was lekker en voor herhaling vatbaar !!
12-11-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Michel De Graef
Zeer goed ontvangen Prima bediening Lekker eten Zeker voor herhaling vatbaar
12-11-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
WALTER GEERINCK
Een aanrader,alles was Picobello en vriendelijk personeel.
12-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
rachelle hulshagen
We hebben weer eens lekker,gezellig en met een zeer vriendelijke bediening kunnen genieten van ons diner bij bistro des Belges. Dit is echt een aanrader.
11-11-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
paul Van de weerd
Een 4 sterren deal. Lekker, verzorgd, porties zeker voldoende en heerlijk van smaak. Een aanrader
11-11-2019
Person picture
Frans
Vriendelijke ontvangst en bediening. Volwaardige menu gegeten, met mooie presentatie en vooral: heel lekker. En dat voor een zacht prijsje!
11-11-2019
Person picture
Duke of Antwerp - 2018 Antwerpen
Michael Poisson
Zeer lang moeten wachten. 30minuten voor de drankjes kwamen. na 1u30 enkel voorgerecht gehad na 2u30 zelf gevraagd om dessert te krijgen. Niets werd afgeruimd aan tafel, ons hoofdgerecht was er en de broden van het voorgerecht stonden er nog steeds. Iedereen die voorbij liep keek niet naar onze tafel. Bij het afrekenen dit gemeld en er kwam de boodschap dat er tekort aan personeel was. Dit leek mij niet echt zo. Gemeld dat ze dit vooraf aan de mensen kunnen melden en vragen of ze dus tijd hebben en geduld.
11-11-2019
Person picture
Paul Nys
We hebben er erg lekker gegeten en er is vooral een prima bediening.
11-11-2019
Person picture
Bistro Den Huzaar - 8000 Brugge
Peter Michielsen
Goed ontvangen, ruim voldoende en smakelijke porties, heel vriendelijk personeel, live muziek zorgde voor een gezellige sfeer!!!
11-11-2019
Person picture
Eetcafe Plaza - 3520 Zonhoven
Albert Hermans
Lekker en vlotte bediening.
11-11-2019
Person picture
Harvest - 2100 Deurne
theo adriaensen
Geslaagd etentje, alles was naar wens. Voor herhaling vatbaar
11-11-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Rita Dekrem
We hebben zeer lekker gegeten en genoten. Mooi interieur en een vlotte bediening. Top
11-11-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Kris Renap
Het eten en de service waren zeer goed. Voor herhaling vatbaar.
11-11-2019
Person picture
Willy Driesen
Goed maar kon beter hadden meer verwacht.
11-11-2019
Person picture
Leon Verwerft
Zeer tevreden over het arrangement!
11-11-2019
Person picture
Restaurant Tao - 8400 Oostende
Elisabeth Cuypers
Het was heel lekker goed verzorgd en voldoende en vriendelijk personeel zeker voor herhaling vatbaar
11-11-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Eric Svensson
Zeer gezellig en verzorgd, chapeau aan de jonge uitbaters, doe zo voort! Het eten was uitstekend en een ruime keuze!👍
11-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Johan Willekens
Vriendelijke en vlotte bediening, superlekker eten. Een absolute aanrader! Enig minpuntje: op sommige momenten een beetje kille tocht op de plaats waar wij zaten ( zijkant pop- upgedeelte). Voor de rest: niets dan lof. Wij komen zeker terug!
10-11-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Herman De Boeck
Goede vriendelijke bediening. Het eten was prima. Gaan zeker terug.
10-11-2019
Person picture
Mariette Loos
Persoonlijk vond ik het een eerder zwak ontbijt. er was maar 1 tas koffie voorzien, terwijl er anders steeds twee zijn, en ook geen yoyurt was er voorzien. dus voor 15 euro vond ik het zwak. Terwijl je voor 16 euro in deze zaak wel een ontbijt kan krijgen met twee tassen koffie en yoyurt inbegrepen. dus waarom doen ze dan een promotie. ik vind dit geen reclame voor de zaak.
10-11-2019
Person picture
Mariette Loos
Persoonlijk vond ik het een eerder zwak ontbijt. er was maar 1 tas koffie voorzien, terwijl er anders steeds twee zijn, en ook geen yoyurt was er voorzien. dus voor 15 euro vond ik het zwak. Terwijl je voor 16 euro in deze zaak wel een ontbijt kan krijgen met twee tassen koffie en yoyurt inbegrepen. dus waarom doen ze dan een promotie. ik vind dit geen reclame voor de zaak.
10-11-2019
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Patrick Jacobs
Lekker eten. Goede bediening
10-11-2019
Person picture
Boshuis - 2220 Hallaar
Griet Gysemans
We werden heel vriendelijk ontvangen en naar een tafeltje geleid. Zeer snelle bediening en vooral heel lekker eten en een ruime portie. Het dessert was ook overheerlijk. Dit is voor herhaling vatbaar...
10-11-2019
Person picture
Torenhof - 2260 Tongerlo-Westerlo
Nauwelaerts Rita
Het was een heel lekker menu, vriendelijke bediening en sfeervol door de live piano muziek. Dit is een aanrader. Wij komen alvast terug.
10-11-2019
Person picture
Gerda Gysen
Heel lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. Enige nadeel was dat het er heel druk was , geen rustig etentje, spijtig,
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
Marc Meeus
Het was lekker maar het nagerecht was er te snel
10-11-2019
Person picture
De Degustatie - 2390 Malle
May Dierckx
Zeer warm onthaald. Vriendelijk personeel, vlotte service ,mooie omkadering. Lekker eten ! Zeker voor herhaling vatbaar.
10-11-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Peter Faes
Heel lekker gegeten van heel mooie bordjes, in een super gezellige omgeving.
10-11-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Rosette Van looy
Zeer lekker gegeten
10-11-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Jean Bogaerts
Heel lekker en verzorgd eten aanrader vriendelijk personeel..we komen zeker terug voor mij een 5 sterren waard !
10-11-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
ria dierick
Van een lekkere avond genoten in brasserie Marie te Grobbendonk. Mooi kader, fijne keuken en goede service. Een aanrader
10-11-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Ludovic Panjaer
De ontvangst was goed en vriendelijk, de bediening was zeer attent, het eten was lekker... wat wil je nog meer... Toppie !
10-11-2019
Person picture
Agua Dulce - 3050 Oud-Heverlee
Johan Gemoets
een aanrader, lekker gegeten in een rustig kader, zeker voor herhaling vatbaar
10-11-2019
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Paul VAN AELEN
Goede formule. Kwaliteit eten over algemeen 7 op 10. Temperatuur in restaurant koud En tochtig. Hebben enkele jaren geleden zelfde ervaring gehad in het najaar en er is nog steeds geen verbetering. Geen parkeerplaats.
10-11-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Johan Dhanens
Gezellig restaurant ,patron aangenaam en spontaan.De bediening was pover.Hebben de twoforone formule niet gebruikt,hebben patron zijn gang laten gaan,de ene vlees,de twede vis.De voorgerechten heel lekker,carpatio en vissoep.Hoofdgerecht vlees te droog gebakken,vis:bouillabaisse!! Wat een keuze: voor en hoofdgerecht bijna hetzelfde.wijnen: ok keuze van de Chef.
10-11-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Frank LemĂčoyne
vriendelijk onthaal; goede bediening Het eten was lekker. Alles kwam snel na elkaar Voor herhaling vatbaar
10-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Ellen Fonteyn
Super leuke deal. Wel de menu voor 22 euro genomen. Was goede keuze. Heel lekker en ook top bediening. Heel vriendelijk
09-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marnix De Rouck
Zeer tevreden.Lekker eten en vlotte,vriendelijke bediening.
09-11-2019
Person picture
Restaurant Ter Heide - 9971 Lembeke
Pierre COPPENS
Restaurant Ter Heide is een zeer fijne locatie . Prachtig en aangenaam ingericht . We hebben er genoten van een heerlijk menu met dito wijn. De mogelijkheden die two 4 One ons kan bieden zijn fantastisch .
09-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Shana H.
Snelle service, vriendelijke bediening en lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar!
09-11-2019