Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Sandeshoved - 8620 Nieuwpoort
Joel Callewaert
twoforone is een goede formule! de deelnemende restaurants verzorgen hun cliënten verzorgde maaltijden aan een eerlijke prijs. Sandeshoved is daar zeker een voorbeeld van.
22-09-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Bruno Reusens
Lekker gegeten, goede bediening en in de kindvriendelijke tuin gezeten.. wat kun je nog meer wensen ?
22-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Eddy Perdieus
Mogen genieten van een lekker drie-gangenmenu, in een nette brasserie, met vlotte en supervriendelijke bediening en dit voor een leuke prijs...! Wat wil een mens nóg meer...?
22-09-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Hilde Byuens
zeer goed,en met zorg gebracht,bedankt
22-09-2019
Person picture
Ria Bertels
Heel lekker gegeten maar bij de bediening liep het soms fout
22-09-2019
Person picture
Griet Van reusel
Lekker eten en zeer vriendelijke ober Alles prime in orde Aanrader
22-09-2019
Person picture
Bistro Le Nez Blanc - 2400 Mol
Jacqueline Dons
Ik vind het een heel geslaagde formule, zeker voor herhaling vatbaar.
22-09-2019
Person picture
Duke of Antwerp - 2018 Antwerpen
Hannelore Fischer
het eten was zeer goed, lekker en zeer verzorgd, het personeel zeer vriendelijk .
22-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Hubert Brouckaert
De ontvangst was hartelijk en het eten delicieus, alsook de presentatie van de gerechten . Echt vakmanschap . We aten buiten op terras in het zonnetje wat wil een mens nog meer? Zeker komen we terug naar deze sublieme eetgelegenheid.Een toprestaurant.
21-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
CHRISTEL ENGELEN
Zéér lekker gegeten,culinair niveau! Correcte bediening. Gezellig restaurant. zeker voor herhaling vatbaar. misschien volgende keer eens komen brunchen. zou ook een succes zijn. bedankt aan het ganse team.
21-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
jacques vandevelde
perfect in orde, ook de bediening... met drank inbegrepen, zeer schappelijke prijs was een verrassing voor jarige vrouw
21-09-2019
Person picture
Ontbijt @ De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
May Aerts
Het was een lekker ontbijt,er was van alles voldoende aanwezig zeker om nog eens over te doen !!!!
21-09-2019
Person picture
Restaurant Ratatouille - 2340 Beerse
Theo Roelen
Zeer lekker eten. Vriendelijke bediening.
21-09-2019
Person picture
Brasserie Flore - 2440 Geel
Koen Heuvelmans
super lekker en vriendelijke bediening
21-09-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
S.C.
We hebben heel lekker en meer dan voldoende gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!
21-09-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
herman vertongen
Heel lekker - bediening uitstekend
21-09-2019
Person picture
Katleen Van den Steen
Gisteren superlekker gegeten in Het Moment met two4one! Het was niet de eerste keer en ook niet de laatste :-) De obers waren ook erg vriendelijk.
21-09-2019
Person picture
Katleen Van den Steen
Gisteren superlekker gegeten in Het Moment met two4one! Het was niet de eerste keer en ook niet de laatste :-) De obers waren ook erg vriendelijk.
21-09-2019
Person picture
veronique Heylen
Zoals beloofd kwamen wij terug en weer genoten. iedere keer weer lekker 👍
21-09-2019
Person picture
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
frans schoutteten
de formule is aan te raden we hadden zeer lekker eten de bediening was zeker in orde en gebeurde in een gemoedelijke sfeer dit was de tweede keer dat we er waren zeker voor herhaling vatbaar
21-09-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Marie-louise Van Reet
op 20 september met echtgenoot gaan dineren bij " De Grillhoeve " , vriendelijke ontvangst, lekker gegeten, voorgerecht, hoofdschotel en dessert, gewoon TOP, een aanrader. Ook nog een koffie genomen als afsluiter.
21-09-2019
Person picture
Restaurant La Différence - 8670 Koksijde
Maria Mariman
Alles prima in orde!
21-09-2019
Person picture
Bar Bistro Côte Belge - 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Jean Claeys
Top locatie vriendelijke bediening lekker eten goede prijs. Komen zeker terug !
21-09-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Griet Van reusel
Lekker in een mooi kader
21-09-2019
Person picture
Ida Verschueren
alles was zeer goed
20-09-2019
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Leen Schelles
Zeker niet aan te raden, zeer vieze sauna! Sauna stond bij aankomst nog mr net aan dus was 30 graden, eens we erin lagen voelde ik koude lucht via een spleetje aan de achterkant. Sauna was ook beschimmeld. Jaccuzi, was ook koud en vuil, we voelden allemaal zand, dus daar dan ook niet in geweest. Zwembad hebben we zelfs nog niet de moeite gedaan om het open te leggen ( want ook dat moesten we zelf doen, net zoals de jaccuzi) in de garden room was het ijzig koud, en overal tegen de grond schimmel, de douch was verstropt en niet schoon gemaakt, de lakens van het bed waren niet ververst, deze zagen nog vuil... de mini bar was nie proper. Kortom een sauna om nooit meer naartoe te gaan! Spijtig dat we zo een recensie moeten geven want de gastvrouw was zeer vriendelijk, mr het is zijn geld echt niet waard. Dan kun je het beter in de vuilbak gooien. We kregen als hapjes, ‘s morgens om half 10 mini loempia’s, uiteraard hebben we dr ook niet van gegeten want we waren bang om er ziek van te worden, doordat alles zo vies is. We zijn uiteraard dan ook vroeger doorgegaan en hebben zelfs onze massage gelaten voor wat het was, jammer maar we hadden het echt gehad....
20-09-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Wendy
Lekker eten en super vriendelijke bediening, meer moet dat niet zijn!
20-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marleen Herssens
Het was een heel leuke ervaring. Het restaurant De Lieve in Damme was heel aangenaam heel lekker eten verzorgd. Het two4one arrangement vinden we supper hopelijk in de toekomst kunnen we hier nog van genieten.
20-09-2019
Person picture
Paal 26 - 3583 Paal
Jessie Rutten
Heel gezellige avond gehad bij Paal 26. Alles picobello: het eten, zeker voldoende op je bord voor een "two for one", vriendelijk personeel, gezellig interieur,... Een dikke 10 waard 👌👍😊
20-09-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Rudi Hendrickx
Uitstekend meegevallen. Veel en lekker gegeten met vriendelijke bediening. Meer moet dat niet zijn!
20-09-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Jozef Vermaelen
Andermaal lekker getafeld en dit keer met de ganse familie. Zeker met het mooie weer is de Pastoor van Vremd een aanrader.
20-09-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Jozef Vermaelen
Andermaal lekker getafeld en dit keer met de ganse familie. Zeker met het mooie weer is de Pastoor van Vremd een aanrader.
20-09-2019
Person picture
De Grillhoeve - 2560 Nijlen
Ann De Smedt
Lekker eten : tomatensoep; goed gekruid. Tongrolletjes met puree : met een lekker sausje en groentjes erbij, dame blanche als dessert. Alleen de tafels misschien papier of beschermend iets op leggen, dit zou nog beter zijn.
20-09-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Peter De Bie
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke setting
20-09-2019
Person picture
Restaurant Retro - 8870 Izegem
Ann Verhamme
Heel lekker gegeten,uitstekende service.
20-09-2019
Person picture
Brasserie Flores - 8800 Roeselare
LUC GRILLET
Het was on orde ,voor herhaing vatbaar.
20-09-2019
Person picture
Bar Bistro Côte Belge - 8301 Knokke-Heist (Ramskapelle)
Guido De Zutter
Uitstekend...alles nodigt ons uit om er zeker nog terug te komen.
20-09-2019
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Jo De Mey
De bediening in de Versus was zeer goed. Zeer vriendelijk en vlot. De menu was ook erg lekker. Als voorgerecht hadden we de garnaalkroketten en als hoofdgerecht had ik het vispannetje en mijn vrouw de steak met frietjes en als dessert had ik het bordje van de chef en mijn vrouw een Irish coffee. Alles was super lekker. Zeker een aanrader binnen de formule van Two4one!
20-09-2019
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Erik Prims
Uitstekende service, lekker eten, van ons 5 sterren ! Groet Erik
20-09-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Maurice Van der Looy
Gezellig geeten vriendelijke mensen
20-09-2019
Person picture
sarah elst
Heel lekker gegeten in dit zeer gezellige restaurant met heel goede bediening! Voor herhaling vatbaar!
19-09-2019
Person picture
Het Gerecht - 2250 Olen
NANCY CLAESSENS
Heel vriendelijk personeel en lekker eten,komen zeker terug
19-09-2019
Person picture
Vicenza - 2180 Ekeren
van gysegem jean-claude
gezellig ... lekker ....... vriendelijk ...... kort heem goed
19-09-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
A. Vertenten
Lekker eten en vriendelijke vlotte bediening. Showcooking is een leuk extraatje. Zeker voor herhaling vatbaar.
19-09-2019
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Agnes Blokland
Gezellige locatie en heerlijk gegeten👍😀
19-09-2019
Person picture
Smaaksalon - 3500 Hasselt
Gerda Van Moll
Zoals steeds TOP. Vriendelijke, correcte bediening. Het eten was heel lekker en zeker voldoende. Wij bevelen het Smaaksalon heel zeker aan. Proficiat! Doen jullie zeker zo verder...
19-09-2019
Person picture
Brasserie Pot au Feu - 2900 Schoten
Karel Van der Goten
Eerste keer gisteren 17 september 2019 met een two4one bon gaan eten in Brasserie Pot au Feu. Zeer verzorgde en vriendelijke bediening , en menu zeer goed verzorgd , lekker gegeten . Zeker voor herhaling vatbaar een aanrader.
18-09-2019
Person picture
Restaurant Improviste - 8790 Waregem
Bert De Jaegher
Voortreffelijk genoten van de 3-gangen menu. Heel lekker. Mag ietsie pietsie meer zijn. Chef heel attent. Mooi decor. Een aanrader.
18-09-2019
Person picture
Bistrobar De Jachthoorn - 2320 Hoogstraten
Emile Tiquet
In een mooie zaak gegeten . De maaltijd was perfect aan een zéér goede prijs. het bezoeken echt waard!
17-09-2019
Person picture
Rudy en Krista van aeken
zeer fijne en vriendelijke bediening heerlijke gerechten een aanrader van formaat!
17-09-2019