Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
edgard schellens
Alles dik in orde,vriendelijke bediening meer moet dat niet zijn.
22-07-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
nicole Devulder
Zoals gewoonlijk lekker
22-07-2019
Person picture
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Bert C
Heerlijk gegeten in een uniek kader. Bediening was zeer vriendelijk en attent.
22-07-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Patrick Oufflin
De two4one klopt niet want de prijs is voor iedereen 22 euro per persoon i.p.v. 44 euro. Jullie zijn bedriegers.
22-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Ann Cnockaert
Met veel smaak gegeten, we waren met een kleine bende en zijn hier zeer vriendelijk bediend geweest. We komen zeker nog eens terug 👍😊
22-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
jan schoenmaekers
Lekker gegeten, ruime keuze in het menu van deze formule.
22-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Dirk Hoefkens
Mooie locatie, vlotte vriendelijke bediening. Eten was matig (steak heel pezig, zwaar nagerecht)
22-07-2019
Person picture
Het Gerecht - 2250 Olen
karel Borgmans
Super gezellig restaurant, zeer lekker gerechtjes (jes) zeker een aanrader. Enige minpunt, dat de drankprijzen zeker aan de hoge kant waren.
22-07-2019
Person picture
Afspanning De Valk - 2150 Borsbeek
freddy delia
restaurant was gesloten ,stond voor een gesloten deur. ben niet verwitigd geweest. groeten freddy delia
22-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jan Van Kerkhoven
Heel lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar mooi locatie en vriendelijke bediening
22-07-2019
Person picture
Bistro Terroir Classics - 8370 Blankenberge
yvette de lissnyder
Zeer lekker gegeten , pappilot van lekkers uit de Noordzee , zeer vriendelijke bediening. Gewoon een aanrader
22-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Patrick Decoster
Supper restaurant,heel lekker eten vriendelijke bediening we komen zekers terug. mvg Patrick en Wendy
21-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
riet smits
Wij werden zeer vriendlijk ontvangen. . De menu was fantastisch zeker de moeite waard. Heerlijke en special combinaties. Mijn tafelgenotes waren aangenaam verrast.
21-07-2019
Person picture
Ontbijt @ The Engineers Club - 2200 Noorderwijk
Kim Van
Het ontbijt was top, uitgebreid en vriendelijke bediening
21-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Anita Holscher
We vonden het eten supper lekker, de porties waren meer dan groot genoeg. En de bediening was excellent. zoals gewoonlijk voor herhaling vatbaar. Tot nu toe was het telkens een geslaagd etentje.
21-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Marc Dens
Prima gegeten Vriendelijke bediening Prijs-kwaliteit : topper !00
21-07-2019
Person picture
Lorenzo bulteel
Heel vlotte en vriendelijke bediening en bovenal superlekker gegeten elke smaak wa volledig tot zijn recht 👌👌
21-07-2019
Person picture
Lorenzo bulteel
Heel vlotte en vriendelijke bediening en bovenal superlekker gegeten elke smaak wa volledig tot zijn recht 👌👌
21-07-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Lotje Persoon
Al enkele keren bij Bistro Jacob gaan eten. Menu is steeds zeer goed! Prijs- kwaliteit een echte aanrader. Hapje vooraf, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, allemaal verse producten. Aangenaam en verzorgd interieur, bediening is steeds vriendelijk! Een aanrader dus!!!
21-07-2019
Person picture
Sofie Vanbroekhoven
Zeer lekker gegeten en een vriendelijke bediening!
21-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marnix Janssens
Mooie locatie, zeer lekker eten, heel vlotte bediening. Zeer beleefd personeel. Een aanrader! Een kleine bemerking misschien, een karaf (1/2L) witte huiswijn aan 20€ is nogal aan de hoge kant en een fles water aan 8,50€ is qua prijs heel hoog. Voor de rest, prima !!
21-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Liliane Roothoofd
Lekker vriendelijke bediening en op het terras wij gaan nog terug
21-07-2019
Person picture
Ontbijt @ Smaaksalon - 3500 Hasselt
Ria
Alles was zoals beschreven in de advertentie. Alles was voldoende voorhanden en werd op tijd bijgevuld. Vriendelijke ontvangst. De koffie stond in grote thermoskannen en werden ook dikwijls bijgevuld. Voor herhaling vatbaar .
21-07-2019
Person picture
Ristorante La Familia - 9100 Sint-Niklaas
Serge Arens
Heel goede service. Alles was correct en héél lekker. Op het einde de aanbieding van een limoncello van het huis vond ik een heel goede afsluiter.
21-07-2019
Person picture
Barbara De Muyt
Was allemaal heel lekker. Een echte aanrader.
21-07-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
joanna hendrickx
"Lekker ontbijt" veel keuze zeker niet met honger van tafel gegaan , een minpuntje voor ons er was maar een tas thee of koffie in voorzien als je de cava nam PRIJS/KWALITEIT was het in orde
20-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Willem Van Eemeren
Mooie aanbieding! Vriendelijk onthaal en lekker eten van goede kwaliteit! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
20-07-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Chris Vermaelen
Het was zoals steeds perfect. Zeer lekker eten en een fantastische gastvrouw. Een aanrader !
20-07-2019
Person picture
Pand 11 - 2580 Beerzel
Karolien Verbist
Het was weee super lekker en mooi gepresenteerd! Bediening is heel vriendelijk! We zaten nu buiten op terras..heel gezellig en mooi ingericht. Echt relaxed! Een aanrader!! Groetjes Karolien
20-07-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Wesley Praet
Zeer aangename en vriendelijk bediening. Zeker een aanrader, zeer lekker gegeten.
20-07-2019
Person picture
Afspanning De Valk - 2150 Borsbeek
Marie-Louise Van Reet
…………..wij waren te voet naar Afspanning De Valk gestapt, 15 min. van onze woning, van ver zagen we al dat het er rustig was, tot we aan de inkomdeur kwamen en een wit papier zagen hangen, " onze zaak is vandaag gesloten, wegens technische redenen ", ...ze hadden ons wel kunnen verwittigen ……….dus dikken tegenvaller, …., dan maar te voet naar een ander brasserie!!
20-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Van Theemsche Patrick
Ik vond de ervaring eerder middelmatig. Het voorgerecht was zonder meer lekker maar wat kan je dan ook verkeerd doen aan een garnaal- en kaaskroket. Als hoofd gerecht nam ik en m'n partner de steak die bleek spijtig genoeg niet van de malste te zijn en één had zelfs meer pezen dan vlees. Toen ik de ober hiervan op de hoogte bracht werd daar spijtig genoeg niets mee gedaan. De gekozen wijn daarentegen was dan weer zeer goed. Ze blijken ook niets te doen met de gegeven feedback van vorige bezoekers, er werd meerdere malen de vermelding gemaakt van een te zwaar dessert en dat blijken ze dus niet aangepast te hebben daar het nog steeds om een zeer zwaar dessert bleek te gaan. Slotconclusie, er is werk aan de winkel op verschillende punten.
20-07-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
anny wynants
zijn vrijdag19/07/2019 gaan eten op wolstee,uitstekend gegeten kan niet beter de bediening was picobello,zeer vriendelijk personeel, en gezellig, voor herhaling vatbaar groetjes anny
20-07-2019
Person picture
Afspanning De Valk - 2150 Borsbeek
José Manuel Gonzalez
Het was een grote teleurstelling!We kwamen eraan en op de deur hing een papier met de melding:gesloten wegens technische storing. Geen mail gekregen of telefoontje!heb getelefoneerd naar de zaak,maar zonder resultaat. Wij zijn ook niet zinnens om nog naar deze zaak te gaan.Zulke dingen kunne gebeuren,maar een mailtje of telefoontje is toch snel gedaan. waarschijnlijk geen interesse in mogelijks nieuwe klanten! vriendelijke groeten
20-07-2019
Person picture
Afspanning De Valk - 2150 Borsbeek
José Manuel Gonzalez
Het was een grote teleurstelling!We kwamen eraan en op de deur hing een papier met de melding:gesloten wegens technische storing. Geen mail gekregen of telefoontje!heb getelefoneerd naar de zaak,maar zonder resultaat. Wij zijn ook niet zinnens om nog naar deze zaak te gaan.Zulke dingen kunne gebeuren,maar een mailtje of telefoontje is toch snel gedaan. waarschijnlijk geen interesse in mogelijks nieuwe klanten! vriendelijke groeten
20-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
gilbert baert
superlekker eten en vriendelijke bediening - voor herhaling vatbaar
20-07-2019
Person picture
La Baraque - 2500 Lier
Rina Talpe
Fantastisch lekker gegeten! Een aanrader
20-07-2019
Person picture
La Baraque - 2500 Lier
Rina Talpe
Fantastisch lekker gegeten! Een aanrader
20-07-2019
Person picture
Marleen Patteet
Zoals altijd zeer tevreden. Met complimenten voor het voor- en nagerecht: erg verrassend, origineel en verfijnd.
20-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Stephanie Peeters
Zeker voor herhaling vatbaar. De steengrill is een heel fijn concept! Goede vriendelijke bediening
20-07-2019
Person picture
Frans Tops
Dik in orde.
20-07-2019
Person picture
Peter Klaassen
Heerlijk op het terras gegeten, zeer verfijnde keuken, vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar
20-07-2019
Person picture
Dominique S.
Aanrader!
20-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Felix Cools
Gisteren genoten we van een heel lekker etentje in de ons bekende brasserie Ter Linde. We kennen deze zaak al lang en ook al eens met andere uitbaters maar het blijft een toppertje. Alles was pico bello.....het eten, de bediening en dankzij two4one nu ook de rekening! Wij blijven dit adresje koesteren en nogmaals een dikke pluim!
19-07-2019
Person picture
Nancy Rams
Het eten was goed, moest het voor de echte prijs zijn geweest mss iets te duur dan. Hebben er toch van genoten
19-07-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Chris Van den Bossche
Op onze doorreis met 4 personen ontbeten in Link 21. Vriendelijke en vakkundige bediening. Lekker gegeten van meer dan voldoende lekkernijen. Dank zij Two for one schappelijk geprijsd! Chris & co
19-07-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
leo Van langendonck
Het eten bistro des Belges'(Oostende )was zeer lekker wel eigenaardig ik had een promodeal 1+1 aan 44euro voor 2personen maar deze menu kostte voor iedereen 22euro dus heb ik eigenlijk dezelfde prijs betaald als alle gasten groetjes leo van langendonck
19-07-2019
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Jasmin Pighini
Vriendelijke bediening, lekker eten, mooie omgeving zeker voor herhaling vatbaar.
19-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Dominique Depoorter
We hebben een prachtige tijd gehad in De Lieve te Damme : vlotte bediening, vriendelijk personeel, aangenaam kader, en zo lekker gegeten! Alles was er tot in de puntjes verzorgd. Via Two4one ontdekken we nieuwe adresjes en dat is super. Ze zullen ons zeker terugzien in De Lieve en we delen onze ervaringen met familie en vrienden.
19-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
caroline swannet
Zeer vriendelijke en vlotte bediening, de menu was heel lekker en verzorgd. Het was de eerste keer dat we dit deden, maar het is zeker voor herhaling vatbaar!
19-07-2019