Beoordelingen

Bekijk onze laatste 50 beoordelingen of klik op de naam van een zaak om beoordelingen van enkel deze zaak te bekijken.

Person picture
Terborght Restaurant - 1654 Beersel
Gerda Bras
Eten bij Terborght is telkens weer een feestje. Gezellig met ons twee, tijd voor elkaar en genieten maar. De bediening is zeer vriendelijk en de gastvrouw ontvangt ons telkens terug met de glimlach. Voor ons de 'place 2 be' als je iets te vieren hebt of als je gewoon lekker wil genieten. Een aanrader voor iedereen die houdt van gerechten met lekkere ingrediënten en verfijnde smaakcombinaties. Wij laten ons elke keer opnieuw verrassen door de heerlijke combinaties die ons hier telkens opnieuw voorgeschoteld worden. De presentatie van de borden en de passende wijnen maken het geheel helemaal af !
27-01-2020
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Corry Slootmans
Zeer goede en vriendelijke bediening.het eten was top zeker een aanrader.wij gaan zeker en vast terug.
27-01-2020
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Corry Slootmans
Zeer goede en vriendelijke bediening.het eten was top zeker een aanrader.wij gaan zeker en vast terug.
27-01-2020
Person picture
De Pastoor van Vremd - 2531 Vremde
Dirk Verschraeven
De 3 gangen menu was voortreffelijk en de bediening zeer vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
27-01-2020
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Yved Delien
Beste , Dit was onze tweede ervaring bij sauna Atlantis en alles was wederom prima. Groeten , Yves.
27-01-2020
Person picture
Ingrid
Een topper! Fijn verzorgd, lekker en goede bediening.
27-01-2020
Person picture
Brasserie Flore - 2440 Geel
Karel Vandoninck
Was TOP!
27-01-2020
Person picture
Eddy Van thienen
Voor herhaling vatbaar
27-01-2020
Person picture
Brasserie Flore - 2440 Geel
Karel Vandoninck
Zeer tevreden,lekker gegeten.
27-01-2020
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
karel vantulden
verrassend lekker gegeten met een zeer vriendelijke bediening.... uitstekende huiswijn !
27-01-2020
Person picture
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Henri Beckers
We zijn heel goed ontvangen. Het was allemaal lekker en het was heel goed verzorgd en heel gezellig groetjes Henny Beckers
27-01-2020
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
LINDA JACOBS
VRIENDELIJKE BEDIENING ETEN WAS GOED
27-01-2020
Person picture
Marc
Absolute afrader. Barman spreekt nauwelijks Nederlands, kok was niet meer aanwezig (ondanks reservatie voor 7 personen) barman heeft dan maar voor ons “gekookt”. Van het voorgestelde menu waren slechts drie van de vier opties beschikbaar. Tomaat mozzarella bestond uit een trosje kerstomaten met wat schelletjes mozzarella, geen basilicum. Hoofdgerecht was eetbaar, zonder meer. Two4one regel wordt strikt toegepast, ttz als men met 7 personen komt eten moet je voor 8 betalen. Wegblijven!
27-01-2020
Person picture
Vitacuzzi - 3020 Herent
Koen Huygens
Zeer goed
27-01-2020
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Suzy Van De Poel
Alles was prima en zeer gezellig !!!
27-01-2020
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Suzy Van De Poel
Alles was prima en zeer gezellig !!!
27-01-2020
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
Iris Vermassen
Het eten was heel lekker en supervriendelijke bediening in een gezellig kader. Een aanrader !
26-01-2020
Person picture
Ontbijt @ The Engineers Club - 2200 Noorderwijk
joanna hendrickx
Onze reservering verliep moeilijk, de tweede voucher werd maar niet geactiveerd Het ontbijt was goed prijs -kwaliteit , miste wel vers fruit en onze yoghurt was reeds een maand vervallen Maar de bediening was heel vriendelijk maar vond wel dat ons spek- eieren vrij laat opgediend werd
26-01-2020
Person picture
Hilde De Schrijver
Vriendelijk onthaal en van een lekkere maaltijd genoten.een aanrader.
26-01-2020
Person picture
Ronny DENOO
Vlotte en vriendelijke bediening. lekker, mvg, Ronny
26-01-2020
Person picture
paul moortgat
Het eten was superlekker en niets op aan te merken.top. Alleen zaten we aan de ingang van de deur waar het vrij koud was,aangezien de deur regelmatig open ging en sommige gasten de deur nonchalant open lieten staan.het was fijner als het wat warmer geweest was.
26-01-2020
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Miranda Lenaerts
Wij hebben heel goed gegeten . Vriendelijk personeel , vlotte bediening , lekker eten . De steak was perfect gebakken. We komen zeker nog terug Groetjes
26-01-2020
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Miranda Lenaerts
Wij hebben heel goed gegeten . Vriendelijk personeel , vlotte bediening , lekker eten . De steak was perfect gebakken. We komen zeker nog terug Groetjes
26-01-2020
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Miranda Lenaerts
Wij hebben heel goed gegeten . Vriendelijk personeel , vlotte bediening , lekker eten . De steak was perfect gebakken. We komen zeker nog terug Groetjes
26-01-2020
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Miranda Lenaerts
Wij hebben heel goed gegeten . Vriendelijk personeel , vlotte bediening , lekker eten . De steak was perfect gebakken. We komen zeker nog terug Groetjes
26-01-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Ann Seigers
Vlotte, vriendelijke ontvangst. Arrangement werd uitgelegd, brunch was verzorgd. Privé wellness was zeer proper en netjes. Tijdens gebruik van sauna en faciliteiten was er een fles champagne en Gin tonic sorbet voorzien. Voor herhaling vatbaar!
26-01-2020
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Isabelle
Het was super: lekker eten en vriendelijke bediening. Alleen jammer dat onze reservatie blijkbaar niet gekend was door het restaurant bij aankomst. Gelukkig was er nog plaats.
26-01-2020
Person picture
Geo Tea - 2275 Lille
Ansje De Meyer
Heel gezellig en lekker gegeten!
26-01-2020
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
walter prims
heel lekker eten zeker voor herhaling vatbaar zijn hier dan ook al meerdere malen geweest
26-01-2020
Person picture
Dirk Gebruers
alles dik in orde vandaar dat wij deze zaak al geregeld bezocht hebben!
26-01-2020
Person picture
Lenske
Het was heel lekker. Met de 3 gangenmenu hadden we heel lekkere slasoep, vleesfondue met vlees a volantè,dessert van de chef was dame blanche met warme chocolade. We hebben al ondervonden als we op andere adressen met deze formule gaan eten dat dan hoeveelheid iets beperkter is. Maar hier bij Au Fond Du is dit geen geval en was ons dessert met 3 grote bollen ijs.
26-01-2020
Person picture
Vanity Stevens
Super goede bediening. Houden heel veel rekening met allergieën. En de burgers zijn de beste van heel het Waasland en omstreken. Zeker meer dan de moeite waard.
26-01-2020
Person picture
Brasserie 36 - 2600 Berchem
Marjori Dobbeleir
Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!
26-01-2020
Person picture
Brasserie Marie - 2280 Grobbendonk
Raf Dierckx
Alles oké zeer gezellig en lekker gegeten !! Grt Raf
26-01-2020
Person picture
Ristorante La Familia - 9100 Sint-Niklaas
Mitch Willems
Reservering werd inderdaad gemaakt maar we werden zowaar aan de deur gezet omdat het te druk zou geweest zijn volgens 1 van de obers.Niet aan te raden.
26-01-2020
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Greet Crols
Vriendelijke bediening, lekker gegeten . Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.
25-01-2020
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Guido Peeters
zeer vriendelijke bediening en héél lekker en mooi geserveerd.
25-01-2020
Person picture
Geo Tea - 2275 Lille
walter leijsen
alles zo als het hoorde
25-01-2020
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
leo janssens
heel gezellig en zeer goed eten voor herhaling vatbaar
25-01-2020
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Luc Dyckmans
Heel lekker gegeten en heel vriendelijke bediening en de pop up is heel gezellig .een aanrader
25-01-2020
Person picture
Brasserie Versus - 9940 Evergem
LeSley De Schepper coacher-teacher
Vriendelijke bediening, leuke inrichting en sfeer naar onze mening, lekker gegeten. Dank je wel
25-01-2020
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
chris herssens
het was super lekker, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten : aanrader !!
25-01-2020
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
chris herssens
het was super lekker, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten : aanrader !!
25-01-2020
Person picture
Johan Nickmans
Zeer lekker 4 gangen menu met voortreffelijke aangepaste wijnen. Vriendelijke bediening en aangename sfeer!
25-01-2020
Person picture
Tako Hiki - 3200 Aarschot
Frederik
Het eten was zeer lekker, eigenlijk beter dan in een bekende sushi bar in Aarschot. Hier is het rustiger en zit je minder opeen gepakt. Ik kom zeker nog eens terug.
25-01-2020
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ann Seigers
Vriendelijke, vlotte bediening en een mooi kader. Eten was lekker.
25-01-2020
Person picture
Het Burgemeestershuis - 3920 Lommel
Mieke
Lekker gegeten, maar... bij het binnenkomen stonden we niet op hun reservatielijst ! Dit begrijpen we écht niet, hoe kan dit? We konden dus niet in het restaurant plaatsnemen, want dat zat zogezegd vol. Dus moesten we in een ander minder knus stuk van het Burgemeesterhuys. Eerlijk gezegd vonden we dat erg jammer, want een 5-gangenmenu nemen wij wel liefst in een gezelliger hoekje mét stoffen tafelkleden en hier zaten we rechtstreeks op de houten tafel...
25-01-2020
Person picture
Martje Selderslaghs
Alles is prima verlopen lekker eten en vriendelijke bediening
25-01-2020
Person picture
Cafe Latino - 2500 Lier
Alain Brouhon
Leuke taverne waar men een latino sfeer probeerde te laten heersen. Zeer vriendelijke bediening en lekker eten, toch niet aan de goedkope kant.
25-01-2020
Person picture
Zuiderhuis - 2200 Noorderwijk
Lies V
Zoals altijd piekfijn in orde en heel vriendelijk!
25-01-2020