Thermen Mineraal

Weynesbaan 34 in 2820 Rijmenam

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Thermen Mineraal (Weynesbaan 34 in 2820 Rijmenam).

Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
Ellen Heymans
Super leuke ervaring in de sauna meegemaakt. Goed ontvangen. Wanneer we aankwamen kregen we ook een heerlijk ontbijt: een eitje naar keuze, een koffie naar keuze, verschillende soorten brood(jes), 3 verschillende kazen, vis, vlees, fruit,... alles wat je nodig hebt om een gezonde dag in dit geweldige complex te beginnen. Ook de sauna zelf is goed onderhouden, erg proper en respectvol.
01-09-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
Greet Braeken
Lekker en verzorgd ontbijt! Lekker gegeten! Fijne accommodatie! Goede deal!
17-08-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
Greet Braeken
Lekker en verzorgd ontbijt! Lekker gegeten! Fijne accommodatie! Goede deal!
17-08-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
Freddy De Cock
Wij gaan reeds vele jaren naar het Mineraal, ditmaal wel de eerste keer met de two 4 one deal. Zoals steeds was alles dik in orde. Een DIKKE aanrader.
27-07-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
René Crauwels
Hebben het spijtig genoeg moeten verzeten naar een latere datum omwille van ongeval.
18-07-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
mady van goolen
alles was top van ontbijt,het vriendelijk en behulpzaam personeel,de netheid en de thermen zeker voor herhaling vatbaar
04-06-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
Katleen Poppe
We vonden dit een fantastisch saunacomplex en komen zeker nog terug. Enkele opmerkingen: een trapje aan de buitenkant van het zwembad zou welkom zijn. En binnen vonden wij het té donker.
01-06-2019
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
Jill de Greef
Mooiste wellness waar ik al ben geweest in België ! Proper , suuuuper groot je verveelt je niet ! Heerlijk eten!!! Super vriendelijke mensen en de behandeling was echt geweldig ik voelde me derna een nieuw persoon ( voor mijn vriendin Nalini hetzelfde) ! Ik kom hier zeker en vast terug plus ik was verliefd op de grote sauna buiten ( Himalaya ofzoiets) Groetjes, Jill
26-08-2017
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
maria baetens
het was er super, rustig , netjes en heel lekker van eten . Hebben genoten en rugmassage kon rustig langer geduurd hebben. Zaaalig
18-07-2017
Person picture
Thermen Mineraal - 2820 Rijmenam
ingrid luyten
Zeer tevreden over de massage. Zeer proper zeer veel keuze. Tuin was heel gezellig. Enige min puntje vond het interieur en verdeling binnen minder gezellig en nogal donker
28-06-2017