Privesauna Atlantis

Provinciesteenweg 639 in 2530 Boechout

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Privesauna Atlantis (Provinciesteenweg 639 in 2530 Boechout).

Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Yannick Usewils
Zeer zeker de moeite! We komen snel terug!!!
30-08-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Alexander Raaffels
We hebben er van genoten
30-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Alexander Raaffels
We hebben er van genoten
30-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Alexander Raaffels
We hebben er van genoten
30-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Alexander Raaffels
We hebben er van genoten
30-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Alexander Raaffels
We hebben er van genoten
30-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Alexander Raaffels
We hebben er van genoten
30-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Paul Lemmens
Leuke ervaring. Het buitenzwembad is zeker een meerwaarde. Mooi verzorgd complex. Lekker ontbijtje. Voor herhaling vatbaar.
05-07-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Sofie Boon
Het was echt fantastisch! Super service! Alles netjes en heel proper. Lekkere brunch. We hebben zalig genoten! Een echte topper!!
24-05-2019
Person picture
Privesauna Atlantis - 2530 Boechout
Rita Van Gastel
We hebben echt genoten van ons bezoek aan privé sauna Atlantis. We zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben ook lekker gegeten achteraf. We komen zeker nog eens terug ;)
20-05-2019
Person picture
Privésauna Atlantis - 2530 Boechout
Kimberly Van Erdeghem
Alles was tiptop in orde ! Wij hadden gevraagd of we eventueel het complex met het buitenzwembad konden krijgen, wij hebben deze gekregen. Champagne stond al mooi koel en klaar. Het hele complex was zeer proper en heel aangenaam om te vertoeven. Wij hebben een hele leuke tijd gehad. Ook op de brunch valt er niks op aan te merken, eitje was perfect gebakken en er was meer dan genoeg voor 2 personen. Het heeft uitermate gesmaakt. Wij gaan alvast zeker nog eens hier boeken !
11-04-2019