Pure Sauna

Mechelsesteenweg 380/5 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Pure Sauna (Mechelsesteenweg 380/5 in 2500 Lier).

Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Stefan Van Bael
Zalig genoten van de sauna en jacuzzi. Champagne stond al lekker koud.
03-02-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Ann Seigers
Vlotte, vriendelijke ontvangst. Arrangement werd uitgelegd, brunch was verzorgd. Privé wellness was zeer proper en netjes. Tijdens gebruik van sauna en faciliteiten was er een fles champagne en Gin tonic sorbet voorzien. Voor herhaling vatbaar!
26-01-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Leon Verwerft
Alles weer dik in orde bij Sauna Pure in Lier! Doe zo verder!
24-01-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Wendy De Backer
Mooie sauna en verzorgd. Brunch was zeker goed.
14-01-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Frank Van den Heuvel
Pure verwennerij,
13-01-2020
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Hilde Sels
Supergoede deal. Op deze manier is een saunabezoek van dit niveau toch betaalbaar en evenwaardig . Echt voor herhaling vatbaar. Vriendelijk onthaal, mooi en netjes, alles naar wens !!!
27-12-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Tom
Heel erg genoten van deze actie. Alles was prima in orde. Mooie, nette sauna met alles op en aan.
17-12-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Dirk Van Gils
Alles was super in orde. Vriendelijk personeel en verzorgde sauna.
06-12-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Berghmans Cindy
Super goed en alles prima in orde
06-12-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Ellen
Goede ontvangst, mooie vernieuwde sauna, erg proper en gezellig. Wij genoten alleszins!
21-11-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Kurt Rigole
Fijne ervaring, ruime en nette faciliteiten
20-11-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Kaylee Hopchet
We werden eerst ontvangen door een heerlijke brunch, wat een goede starter was van onze verwen namiddag. Toen we werden rondgeleid konden we gewoon niet wachten! We hebben ons ondergedompeld in totale ontspanning. We kregen een fles champagne en een gin-tonic sorbet (ja, ook dat nog). Het was dus meer dan geslaagd. Wij komen zeker nog eens terug!
16-11-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Nell Vandermeersch
Mooie sauna! Lekker ontbijt!
01-11-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Yves Buts
Topdag gehad in onze "pure" in Prive-sauna Pure in Lier , heel vriendelijke ontvangst en uitleg daar , heel mooie sauna , voor herhaling vatbaar.
22-10-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Ann Fournier
Fijne namiddag en volledig ontspannen!
14-10-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Sally Roelants
Alles was in orde en zeer verzorgd. We gaan zeker terug
01-09-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Deborah Cools
Super leuke deal. Enorm genoten en voor herhaling vatbaar.
01-09-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Stijn Andries
Het was voortreffelijk. We zijn hier echt relaxed buiten gewandeld. Wij komen zeker terug. Super vriendelijk personeel ook.
14-08-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
ghislaine bos
alles was ok, we hebben ervan genoten
24-07-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Britt Danckers
Super goede ontvangst. Vriendelijkheid troef.
14-07-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Jean-Marc Barbaranelli
Zalig goede sauna, alles is aanwezig en vriendelijke service. Top.
08-07-2019
Person picture
Pure Sauna - 2500 Lier
Samuel Petyt
Van het ontbijt tot de beleving in de privé sauna tot in de puntjes verzorgd. Alle beloofde extra's waren aanwezig en wij waren verrast door de manier waarop we konden genieten van deze zalige plek. Ook het systeem van bestellen via het doorgeefluik is een goeie zet (beter dan bij andere privé sauna). De belangrijkste puntjes aan deze sauna zijn dat de hygiëne en klantvriendelijke aanpak hun grootste troeven zijn.
31-05-2019