Maison Beau

Heuvenstraat 105 in 3520 Zonhoven

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Maison Beau (Heuvenstraat 105 in 3520 Zonhoven).

Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Lien De troch
Wij vonden het super! Alles was in orde tot in de puntjes.. wij komen zeker terug!
27-08-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Iris B.
Een goed onderhouden, moderne saunacomplex met alles erop en eraan. Zeer hygiënisch en proper. Het stoomcabine is één van de beste die ik heb geprobeerd. Zwembad was ideaal van temperatuur. Heel fijne ervaring en voor herhaling vatbaar!
10-05-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Iris B.
Een goed onderhouden, moderne saunacomplex met alles erop en eraan. Zeer hygiënisch en proper. Het stoomcabine is één van de beste die ik heb geprobeerd. Zwembad was ideaal van temperatuur. Heel fijne ervaring en voor herhaling vatbaar!
10-05-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Jasmin Coomans
Super vriendelijke mensen! Zalige sauna! Alles prima verlopen en dik in orde. Ik ga zeker nog eens terug. Kan het alleen maar aanraden!
30-04-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Nathalie
Via two4one deze sauna gedaan, zeker een aanrader! Mooie sauna, vriendelijk en alles was in orde. We komen zeker terug.
07-02-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Melissa Stevens
Zeer proper, en vriendelijk! Een aanrader!
01-02-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Jean Pierre Paesmans
Heerlijk ontspannen van een sauna namiddag! Alles tiptop in orde, mooie locatie, zwemmen in de regen 😊en genieten van bubbelbad. Heel vriendelijke ontvangst.
09-01-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Karlien Broeders
We hebben super genoten bij Maison Beau! Heerlijk om zo je dag ‘s morgens te beginnen.
08-01-2019
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Jill de Greef
Was mega leuk , super verzorgd ! Het was de verjaardag van mijn beste vriendinnetje En dat maakte het nog leuker want was echt een leuke sfeer (Roze lampjes ) onze lievelingskleur ;) Heel proper , buiten zwembad lekker warm ! Mooi interieur Top top!
12-10-2018
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Dominique
Echt genoten ervan! Zwembad was lekker warm en dat voor buiten terwijl het nu koud is. Heel vriendelijk personeel en alles wat goed verzorgd en schoon. We komen hier zeker nog terug
30-12-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
kris gabriels
super sauna, aanrader!!!!!!!!
07-11-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Tori Vets
Dit was de eerste keer dat ik aan zo’n deal heb deelgenomen. Dit ging super gemakkelijk en het was direct in orde. Je wordt op de hooogte gehouden en alles verliep zoals het op de aanbieding stond. Het was gewoon super gezellig en genieten, dankuwel!
31-10-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Maximme Sleurs
Super avond gehad! Voor herhaling vatbaar.
05-10-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Celine Van ouytsel
Een prachtige privé sauna. Lekkere hapjes, een heel mooi zwembad. Ook de muziek is top. Een aanrader om de sauna 's avonds te bezoeken. Heel mooi buiten terras met gezellige lichtjes. Ook de service is top, heel vriendelijke dame! Wij komen zeker terug.
26-09-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Lotte Feyen
Heeeeeeel hard genoten van deze wellness/sauna. Helemaal tot rust gekomen van het binnenkomen bij het onthaal tot het buitengaan. Zeker voor herhaling vatbaar!
20-09-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Jesse Thijs
Fijn verblijf, we hebben er echt van genoten. Alles was perfect in orde en overtrof onze verwachtingen. Alles was goed uitgelegd zodat we direct konden genieten. Zeker voor herhaling vatbaar!
01-08-2017
Person picture
Maison Beau - 3520 Zonhoven
Céline Schraepen
Topervaring, alle faciliteiten zijn aanwezig, een rustige omgeving en lekker hapjes!
12-07-2017