House of Java

Sint-Jobstraat 244 in 3550 Heusden-Zolder

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van House of Java (Sint-Jobstraat 244 in 3550 Heusden-Zolder).

Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Kris Louage
Beste, Zoals eerder vermeld was er op de eerste afspraak verkeerd gelopen. Dit is op de tweede afspraak allemaal goed gemaakt, het was SUPER ! Groeten Kris Louage
27-11-2019
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Kris Louage
Beste, De afspraak is spijtig genoeg volledig verkeerd gelopen. Wij stonden niet genoteerd alhoewel wij een duidelijke bevestiging gekregen hebben met datum en uur ! wij zij dus met veel meer stress vertrokken. Wij hebben een nieuwe afspraak gekregen en de zaak zal iets extra doen voor ons, we zijn wel heel benieuwd wat het zal zijn !! Groeten Kris Louage
03-11-2019
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
thomas de leeuw
zeer vriendelijk ontvangst. zeer genoten van massage!
21-10-2019
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Esmi Cetinkaya
Zaaaaalig !!! Zeer vriendelijk onthaald door de gastvrouw ! In alles rust kunnen genieten van een paar uurtjes qtime ! Lunch was heel lekker ! De massage was absoluut een meerwaarde!! We komen zeker terug !!!!
15-09-2018
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Eva Machal
Super leuke ervaring! Aanrader voor iedereen. Het bubbelbad & het zwembad is wel buiten, maar wij gingen s'avonds en konden genieten hoe het buiten mooi donker werd. Het eten dat we kregen was zeker genoeg & ook Thais wat een leuke ervaring voor ons was. De massage was super goed en deed heel veel deugd! Ik raad iedereen aan om te gaan!
11-08-2017
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Reinhilde Lemmens
Massage was goed Eten viel tegen, had een bijsmaak en was zeker niet vers
08-08-2017
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Magdalena Sikorska
Ten eerste, hoe zalig zijn two4one deals! Ten tweede, ik en mijn liefste hebben een leuk weekendje gehad. Wij waren zelf te laat door omstandigheden en toch hebben ze ons heel vriendelijk ontvangen. Wij kregen lunch aangeboden terwijl dit niet in onze deal zat en die we uiteraard daarna moesten betalen. (Maar vonden wij geen enkel probleem). Ze waren niet echt op de hoogte welke deal wij eigenlijk geboekt hebben en alles moest nog eerst uitgelegd en besproken worden. Massage die inbegrepen was, was heerlijk ontspannen. Nog een kleine opmerking over de deurklink van de kamer die eruit viel als je de deur wou sluiten en daardoor kon de deur niet helemaal toe. Dit is maar een detail. Met andere woorden het was een top weekend. Bedankt two4one en House of Java!
25-07-2017
Person picture
House of Java - 3550 Heusden-Zolder
Tim Mertens
Zeer aangenaam ontvangst. Lekkere lunch. Heerlijke massage. Ideaal om er even tussenuit te zijn.
11-07-2017
  • €240 €120 Wellness deal
reserveer nu voordelig!