Di Lusso

Mechelbaan 38 in 2500 Lier - Koningshooikt

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Di Lusso (Mechelbaan 38 in 2500 Lier - Koningshooikt).

Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Karen Wouters
Het was een zeer aangenaam en mooi complex, alle faciliteiten voor een avondje ontspannen. Enkel vond ik het jammer dat de gastvrouw bij aankomst en na de rondleiding de fles cava die bij in het pakket zat niet had aangeboden en wij zelf achteraf via de intercom dit hebben moete bevragen verder zeer lieve dame en zeer behulpzaam.
13-09-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Serge Verschooren
Het was een fantastische ervaring!!! Pure luxe, alles erop en eraan. Proper, vriendelijk, gewoon subliem. Wij komen alvast zeker terug!!
04-09-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Jill de greef
Super netjes en mooi ingericht ! Heel erg clean en niet te groot dus maakt het enorm cosy ! Zeker een aanrader . 2 uur was omgevlogen ..
20-08-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Katrien Couttenye
Super genoten in deze sauna ! Wij komen terug !
28-05-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
sabrina vandewynckel
Vriendelijk onthaal, mooie en propere zaak, voor herhaling vatbaar👍👌
16-05-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Jana
Enorm genoten van de deal in privé sauna Di Lusso! Het grote raam was een pluspunt, zo heb je goede lichtinval en de schuifraam die open kon was super! Bij vele complexen is het benauwd warm binnen en hier kon je het raam open doen voor wat verfrissing. Alles was perfect in orde en proper, ook de massage was enorm aangenaam! Enkel de tapasschotel vonden wij wat te basic.. Maar is zeker voor herhaling vatbaar, wij komen nog een keertje terug!
09-04-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Julie
Heeel goed. Wij zijn heel tevreden en heel ontspannen terug naar huis gereden. Een echte aanrader!!
03-04-2019
Person picture
Di Lusso - 2500 Lier - Koningshooikt
Werner Van Reusel
Heel duidelijk: het plaatje klopt volkomen zowel qua service, kwaliteit en onthaal! Als ik het ontbreken van een flessenopener in de ijskast moet vernoemen als enig zgn . negatief iets betekent dit dat ik héél hard heb moeten zoeken om iets negatief te vinden !
28-03-2019
  • €165 €82,50 Saunadeal
reserveer nu voordelig!