Zuid-West

Antwerpsesteenweg 330 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Zuid-West (Antwerpsesteenweg 330 in 2500 Lier).

Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Eddy Van Den Wijngaert
Het was weer supper. Vriendelijke bediening, gezellig en zeeeer lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke aanrader
17-08-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Martin Lambrechts
Heel lekker menu! Een correcte en vriendelijke bediening. Aanrader. Voor herhaling vatbaar.
17-08-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Marina Moons
Het eten was lekker een aanrader
12-08-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
hilde de herdt
top
12-08-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Joannes Mariën
Heel vriendelijke ontvangt. En het eten was in orde. Maar er ging veel fout in de bediening. Lange wachttijden op ons eten. Bestek vergeten. Mijn vrouw had scampi. Maar kreeg mosselen. Hier hebben we niks van gezegt. Anders was het wachten nog langer geweest. Er was een kok niet komen opdagen en dat kan ik dan begrijpen. Voor de rest een mooie zaak en vriendelijk personeel
10-08-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Joannes Mariën
Heel vriendelijke ontvangt. En het eten was in orde. Maar er ging veel fout in de bediening. Lange wachttijden op ons eten. Bestek vergeten. Mijn vrouw had scampi. Maar kreeg mosselen. Hier hebben we niks van gezegt. Anders was het wachten nog langer geweest. Er was een kok niet komen opdagen en dat kan ik dan begrijpen. Voor de rest een mooie zaak en vriendelijk personeel
10-08-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Jos
Wij hadden een tafeltje op het terras gekozen. Tijdens het voorgerecht begon mijn vrouw nattigheid te voelen. (letterlijk) onder haar stoel was er een flinke plas gevormd. Het water bleek uit het stoelkussentje te komen. Volgens de ober had men waarschijnlijk bij de laatste regenbui de kussens vergeten binnen te pakken. Ik heb dan ook nog een andere stoel moeten zoeken om droog te zitten. Later bleek dat nog andere mensen hetzelfde probleem hadden in meer of minderen mate. We hebben dan wel een koffie gekregen als tegemoetkoming van de natte broeken. Om af te sluiten toch nog een positieve noot; Het eten was meer dan prima, zowel de ribeye als de mosselen.
30-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
alfons verduyckt
Het eten en de bediening was uitstekend. We zullen dit zeker nog doen zeker een aanrader.
28-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Martine Van dessel
Zeer goede bediening ,alles was top. Leuke avond
28-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Steven Cools
Super lekker gegeten, zeer verassend aangenaam personeel. Voor herhaling vatbaar
27-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Dirk Hoefkens
Mooie locatie, vlotte vriendelijke bediening. Eten was matig (steak heel pezig, zwaar nagerecht)
22-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Van Theemsche Patrick
Ik vond de ervaring eerder middelmatig. Het voorgerecht was zonder meer lekker maar wat kan je dan ook verkeerd doen aan een garnaal- en kaaskroket. Als hoofd gerecht nam ik en m'n partner de steak die bleek spijtig genoeg niet van de malste te zijn en één had zelfs meer pezen dan vlees. Toen ik de ober hiervan op de hoogte bracht werd daar spijtig genoeg niets mee gedaan. De gekozen wijn daarentegen was dan weer zeer goed. Ze blijken ook niets te doen met de gegeven feedback van vorige bezoekers, er werd meerdere malen de vermelding gemaakt van een te zwaar dessert en dat blijken ze dus niet aangepast te hebben daar het nog steeds om een zeer zwaar dessert bleek te gaan. Slotconclusie, er is werk aan de winkel op verschillende punten.
20-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Willy Mertens
Alles perfect verlopen: toffe locatie, buiten kunnen zitten, correcte bediening en lekker gegeten. Aan te raden.
18-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Tine
Wij zijn vrijdag komen eten met Two4one. Het heeft ons heel hard gesmaakt. Enkel van het nagerecht waren we een beetje teleurgesteld. We vonden het allemaal nogal zwaar. Voorgerecht en hoofdgerecht daarentegen waren helemaal top!
14-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Nancy De meyer
Zuid West is een restaurant om u tegen te zeggen. Mooie locatie, interieur. Lekker eten, lekkere wijn. Alleen is het bijzonder jammer dat de bediening van 1 bepaald iemand echt ondermaats is. We zijn er reeds verschillende keren geweest en telkens opnieuw is het voor die persoon teveel om vriendelijk te zijn. Dat zorgt ervoor dat je op den duur liever elders gaat.
01-07-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Natascha
Gisteren gaan eten in zuid west. Tafel op terras gekregen, aangenaam bij mooi weer . Wel lang moeten wachten op eten, zeker met kinderen in gezelschap niet ideaal. Bijna 3 uren daar geweest. Dessert werd aangepast voor de kinderen, wat wel vriendelijk is.
25-06-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Sisse De Bondt
Super goed idee dat gaan eten betaalbaar maakt voor iedereen , gisteren zowel jong als oud gezien die hiervan aan het genieten waren , moest juist nog een formuletje bij voor kids. Lekker gegeten en correct bediend.. Grtz Sisse
23-06-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Sisse De Bondt
Super goed idee dat gaan eten betaalbaar maakt voor iedereen , gisteren zowel jong als oud gezien die hiervan aan het genieten waren , moest juist nog een formuletje bij voor kids. Lekker gegeten en correct bediend.. Grtz Sisse
23-06-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Katrien De Leeuw
Lekker gegeten. De deal is zeker de moeite waard zowel de scampi' s als ribeye. Qua gezelligheid nog wat verbeterpunten nl. een achtergrondmuziekje om wat sfeer te brengen. Bediening was wat minder door jeugdige garçon die precies ervaring miste.
06-06-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Willy Mertens
Alles was uitstekend: zowel de gereserveerde ronde tafel, als de bediening en ook het eten! De scampi's en ook de ribeye waren prima. Een aanrader! Daar gaan we nog....
05-06-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
LUDO Van Kerckhoven
Goede ontvangst, je weet uiteraard wat je op voorhand gaat eten en dat was goed, zeer ruime hoofdgerechten.
23-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
paul janssens
Heb moeten telefoneren op de dag zelf om onze reservatie bevestigd te krijgen. Van het restaurant op zich, de ontvangst en de bediening niks dan goed te melden. De kwaliteit van de aangeboden rib-eye steak vonden wij niet bijzonder, in tegenstelling tot het voor- en nagerecht. Dit is een zaak met veel potentieel, die heel wat mogelijkheden biedt voor diverse gelegenheden.
20-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
JJ
Het aangeboden menu was superlekker: niets op an te merken!!
17-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Eddy Henderickx
Prachtige rustige locatie. Het eten was verzorgd en lekker. Gaan zekers nog terug naar deze zaak.
17-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Roger Van Elst
Alles was prima alhoewel we door de één of andere reden niet in het reservatie boek stonden, was het geen probleem. Het eten was zeer lekker en meer dan voldoende. Voor herhaling vatbaar. 👍
06-05-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Danny De Smet
Voor herhaling vatbaar,amai heel goede deal Vanaf binnenkomst tot bij het buitengaan heel vriendelijk en attent personeel.Heel gezellig met 4 aan een ronde tafel en het driegangen menu was heel lekker .Dit is zeker een aanrader en wij komen zeker terug.
28-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Bruno
Fijne en gezellige avond! Goede ontvangst in een mooie aangename omgeving. Lekker en voldoende gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen spijtig dat de tafeltjes voor twee iets te klein zijn om alles ordelijk kwijt te geraken.
28-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Philippe Elst
Één van de betere deals die ik gedaan heb, alles tip top in orde, geen minderwaardigheid omdat je met deze bon kwam. Aan te bevelen.
27-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Evelien Van Camp
We hebben uiteindelijk ergens anders gegeten, omdat het restaurant zich foutief als kindvriendelijk profileert. Dat de speeltuin niet toegankelijk is wegens renovatie, dat tot daaraan toe. Maar als je in de reservatie vermeld dat je vlakbij de speelgoed wenst te zitten en deze dan ook zonder geldige reden blijkt afgesloten, dan houdt het op. Na drie gelijkaardige situaties bij dit restaurant, zien ze ons niet meer terug.
27-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
nancy de meyer
Niets dan lof over de pas overgenomen zaak. Goed menu, lekker klaargemaakt en vriendelijk personeel. Het aangenaam kader was reeds gekend. Dit restaurantbezoek wist me zeker te bekoren. Blij dat ze terug open zijn.
23-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Albert Maerevoet
Wat ons werd voorgezet was top,bediening zoals het hoort,beleefd en vriendelijk.
22-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Caroline Saelens
We hebben een fijne avond gehad in de zuid west,vriendelijke bediening en lekker eten. De terras lag er uitnodigend bij in de avondzon ,maar door het late uur voor de veiligheid binnen gegeten.Volgende keer gaan we iets vroeger zodat we op het gezellig terras kunnen eten .Ja,we komen zeker terug!
21-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Patricia Paenen
Het was heel gezellig, heel goede service, heel vriendelijk, vlotte bediening. Het eten was ook héél lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.
08-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Simone Geerts
We hebben genoten van de vriendelijke bediening en het lekker menu . Zeker voor herhaling vatbaar !
04-04-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Bruno Groven
Zeer goede keuken met vlotte bediening. Hier krijgt men waar voor zijn geld. Zeker aan te raden !
31-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Denise Mortelmans
Vlotte leuke bediening , heel lekker gegeten.
30-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Theo Wuyts
4 heel tevreden personen na het etentje van gisterenmiddag in de Zuid-West te Lier met Two4One. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waren Pico-Bello in orde maar zeker om te vermelden is de bediening die voortreffelijk in orde was. De tijd tussen de gerechten door was zoals het hoort te zijn. Tijd om rustig te babbelen tussen de gerechten door. In één woord "TOP"
29-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Rik MARIEN
Prijs, kwaliteit, méér dan in orde. Vriendelijk personeel en gezellig interieur. dus: een aanrader.
28-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Jolien Hallaert
We kwamen de oprijlaan nog maar op en we voelde ons al hartelijk ontvangen. Het eten was super lekker en het personeel heel vriendelijk. We gebruiken vaak two4one en dit restaurant behoord zeker in onze top 3!! :-)
23-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Daisy
Zeer gezellig, mooie locatie, lekker eten maar ik was helemaal niet tevreden over de bediening. De 2 dames in de zaal stonden meer te lachen, gieren en brullen dan te werken. Hun GSM was overduidelijk ook interessanter. Ons bord van het dessert heeft 3 kwartier op tafel gestaan alvorens ze kwamen afruimen, koffie of thee hebben we niet kunnen bestellen en nadat ik de rekening gevraagd had ben ik uiteindelijk zelf rechtgestaan om te gaan betalen aan de bar omdat ze zelf aan tafel zaten om het hoekje.
22-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
André de Ruijter
Perfect op alle gebied!
17-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Frie
Eten zeer lekker, spijtig van het lange wachten op hoofdgerecht en kroketjes tevens 1 steak niet gebakken naar wens ,was bleu ipv saignant,huiswijn 24,50 euro is wel prijzig voor een brasserie
17-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
JOSEPHA PEETERS
Alles was prima in orde we hebben genoten.... Josepha
16-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Inge Wuyts
Heel vriendelijke bediening en we hebben lekker en meer dan genoeg gegeten.Zeker voor herhaling vatbaar.
15-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Frans Van Den Broeck
Wij hebben zeer lekker gegeten, zeer goede bediening prachtig kader,goede bediening.Komen zeker terug.
11-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Irene Lambrechts
Beste, Een supertoffe avond met vriendelijke bediening. En het eten was erg lekker en zeker genoeg.
08-03-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Jan Toorman
Heel lekker gegeten, grote porties, vlotte bediening en gezellig kader. Ruime parking. Kortom, alles naar wens en zeker voor herhaling vatbaar.
28-02-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
RONALD DE KEUSTER
WE HEBBEN ZONDAGMIDDAG IN ZUID WEST GEGETEN HET MENUE WAS PERFECT OOK DE BEDIENING WAS VRIENDELIJK MAAR HET WAS ER VEEL TE DRUK...GEVOLG LANGE WACHTTIJDEN ER WAS OOK EEN BRUNCH .WIJ KOMEN TERUG IN DE WEEK.
25-02-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Josepha Peeters
We hebben er van genoten, alles was zeer lekker en zeker voldoende, we zullen deze zaak zeker Ann onze vrienden aanraden Hebben di trouwens gisteren avond al gedaan. We komen zeker nog terug
25-02-2019
Person picture
Zuid-West - 2500 Lier
Eric Rasker
Mooi interieur, correcte vriendelijke bediening, zeer lekkere 2 stukken rib eye, de lange zetels zijn niet gemakkelijk om aan te eten (te laag), graag 2 verschillende slaatjes i.p.v. dezelfde bij en voor- en bij hoofdgerecht. Voor herhaling vatbaar.
25-02-2019
  • €98 €49 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!