Wolfstee Pop-up

Wolfstee 14 in 2200 Herentals

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Wolfstee Pop-up (Wolfstee 14 in 2200 Herentals).

Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
lannah van Vugt
Heel lekker gegeten, de bediening was vriendelijk en enthousiast. Enkel spijtig dat we niet hebben kunnen genieten van de winter POP-UP ervaring al hadden wel gereserveerd voor deze actie.
07-12-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Lieve Nuyts
Beste Het was weer een geweldige ervaring! Echt lekker! Met vriendelijke groeten, Lieve Nuyts
02-12-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jef Boeckx
Heel lekker gegeten. Heel vriendelijk peroneel. Goed ontvangst. Alles tot in de puntjes in orde.
02-12-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Willy Mertens
Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening.
25-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Martine Devoght
Heel gezellig,lekker eten,vriendelijke mensen, gaan zeker nog eens terug....
18-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Johan Willekens
Vriendelijke en vlotte bediening, superlekker eten. Een absolute aanrader! Enig minpuntje: op sommige momenten een beetje kille tocht op de plaats waar wij zaten ( zijkant pop- upgedeelte). Voor de rest: niets dan lof. Wij komen zeker terug!
10-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Daisy Rogghe
Heerlijk gegeten in een super gezellige sfeer. Voor herhaling vatbaar...
09-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Belmans Theo
Wat kan men zeggen we gaan zeker weer
04-11-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Silvie
Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening
19-10-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Ann Lemmens
Super sfeer en interieur, zalig eten en mega vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug
05-10-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
desiree wolfs
het was erg goed. zeker de reis waard vanuit nederland een uurtje rijden. Komen graag nog eens terug. En deze site in voor ons ideaal om nieuwe restaurants in belgie te leren kennen.
29-09-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Annelies Mannaerts
Op en top in orde
14-09-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
louisa cools
GEWOON DE TOP
02-09-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
louisa cools
gewoon de TOP
02-09-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Rein Van Den Bosch
We hebben genoten van onze 2 for one. We kregen ruim de tijd om te genieten van onze zelf gekozen 4 - gangenmenu in een rustig kader. Zeker een aanrader.
10-08-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jolien en Jenno Hallaert
We werden aangenaam verrast door deze prachtige zaak. Het eten was verrukkelijk!
07-08-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Sofie Wouters
Goed ontvangen en lekker en voldoende gegeten in een gezellig decor.
07-08-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Tine Van de Weyer
TOP: lekker eten, enorm vriendelijk personeel
03-08-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Hilde Alen
We hebben met het hele gezin enorm genoten van het zeer lekkere, fijne bereide eten. Ook de pop-up zorgde ervoor dat we in een mooie omgeving zaten, waar het zeer gezellig was om te zitten! Ook een dikke pluim aan de bediening, aan Kristof die de mensen altijd hartelijk ontvangt en aan Pascal voor de leuke babbel tijdens het eten. Ook een dikke merci aan de kok en zijn hulpjes! Doe zo verder!!!!!!!!!!!!!!!
03-08-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Sofie Wouters
Wij zijn goed ontvangen in Wolfstee en hebben lekker gegeten.
27-07-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
anny wynants
zijn vrijdag19/07/2019 gaan eten op wolstee,uitstekend gegeten kan niet beter de bediening was picobello,zeer vriendelijk personeel, en gezellig, voor herhaling vatbaar groetjes anny
20-07-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jurgen Peiten
Alles was echt super. En echte aanrader.
06-07-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Manuela De Voeght
Super lekker gegeten! Wij komen zeker terug...
30-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jan Van Looveren
dit was top op alle gebied
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
kirsten dens
was meer als verwacht! super bediening en super ontvangen ! 😉 de menu was meer dan waardig👌👏 een echte aanrader😉
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
kirsten dens
was meer als verwacht! super bediening en super ontvangen ! 😉
29-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Nancy Van eijkeren
Het eten was.. HEERLIJK! De porties waren ruim voldoende waardoor we soms niet alles op kregen . Het personeel was zeer vriendelijk. Een echte aanrader!
22-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Dirk Gebruers
Simply the best!!!
17-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Leyal Dogan
Heerlijk gegeten. Zeer mooie locatie. Menu is zeker de moeite waard. Wij bleven nadien nog praten over hoe alles zo lekker had gesmaakt.
15-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Leyal Dogan
Heerlijk gegeten. Zeer mooie locatie. Menu is zeker de moeite waard. Wij bleven nadien nog praten over hoe alles zo lekker had gesmaakt.
15-06-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
steven van dael
Eten was top en meer dan genoeg. Niet voor kleine eters.
27-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Angeline Pua
PRACHTIGE locatie! Super mooi en gezellig, binnen of buiten eten/drinken is mogelijk. Goed gesoigneerd door Christophe; een vriendelijke gastheer. Het eten is heerlijk en grote schotels! 4 gangenmenu is een AANRADER bij Wolfstee, zeer leuk om foto's te nemen!
26-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Gerda Winnen
Lekker gegeten in een aangename omgeving met vriendelijk personeel.
24-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Marijke Pardon
Heel lekker gegeten. Prijs kwaliteit uitstekend. Je krijgt zeker voldoende op je bord.
20-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
kris swolfs
was lekker, gezellig en vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar
16-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Erwin Vandenbergh
Gewoon Top.
15-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jef Boeckx
Alles naar wens verlopen. Zeer goede bediening en het eten was echt lekker. Voor herhaling vatbaar.
08-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Willem Tison
Keer op keer in een woord SUPER !!!
07-04-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Jolien Raets
Eten was lekker, bediening was top en super gezellig in de pop-up! Voor herhaling vatbaar!
31-03-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Selena Demuyer
Het eten was super lekker! Ook zeker genoeg tijd tussen de gerechtjes door. Service was ook zeer goed. Alles was top!
23-03-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
Patrrick Caers
zoals altijd lekker eten & superbediening !
23-03-2019
Person picture
Wolfstee Pop-up - 2200 Herentals
TRUYEN J0SEPH TRUYEN
Zeer verzorgde lunch! Bediening was voortreffelijk en toch gezellig.
18-03-2019
  • €138 €69 4-gangenmenu
reserveer nu voordelig!