Steakhouse Angus

Wollemarkt 16 in 2800 Mechelen

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Steakhouse Angus (Wollemarkt 16 in 2800 Mechelen).

Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Kelly Winkeleer
Wij zijn hier al een paar keer gaan eten met de bon van 2for1 en zijn hier zeer tevreden! De bediening is vriendelijk en de porties zijn ruim. Wij nemen altijd de steak en die is telkens perfect gebakken en zeer lekker. Wij zijn grote eters en gaan hier altijd met een goed gevuld maagje buiten... TOP!
23-09-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Kelly Winkeleer
Wij zijn hier al een paar keer gaan eten met de bon van 2for1 en zijn hier zeer tevreden! De bediening is vriendelijk en de porties zijn ruim. Wij nemen altijd de steak en die is telkens perfect gebakken en zeer lekker. Wij zijn grote eters en gaan hier altijd met een goed gevuld maagje buiten... TOP!
23-09-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Kelly Winkeleer
Wij zijn hier al een paar keer gaan eten met de bon van 2for1 en zijn hier zeer tevreden! De bediening is vriendelijk en de porties zijn ruim. Wij nemen altijd de steak en die is telkens perfect gebakken en zeer lekker. Wij zijn grote eters en gaan hier altijd met een goed gevuld maagje buiten... TOP!
23-09-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Jean Cornelis
Zeker voor herhaling vatbaar zeer lekker gegeten zeer vriendelijk personeel
22-09-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Patricia
Lekker gegeten, alleen spijtig dat de saus van de Dame Blanche uit een bus komt
01-09-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Francois Tytgat
Wij zijn vriendelijk ontvangen en mochten kiezen of wij binnen of buiten wilde zitten (buiten) Sfeer was gezellig met een zacht muziekje een vriendelijk meisje met een glimlach kwam de bestelling opnemen Het eten super een goed voor gerecht een super malse steak en een lekker nagerecht telkens met genoeg tijd er tussen om de genieten van de avond Alles bijeen gezellig goed eten en steeds met de glimlach Ik ga er weer heen maar dan met vrienden en aan staekhouse argus doe zo verder
31-08-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Debby Bruynseels
heel lekker gegeten op het mooie rustige terras
29-08-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
benny schellens
alles was prima in orde
19-08-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
SONJA ROTTIER
heel lekker gegeten, super vlees, vriendelijke bediening ! we gaan zeker terug
04-08-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Marleen Gielen
lekker gegeten !
01-08-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
veerle vanderwaeren
het was lekker, vriendelijk en verzorgt. toch even vermelden dat een dame blanche met verse warme chocoladesaus moet en niet iets uit een busje. ik weet niet of het van daar is (we hadden elders apero genomen) maar we hebben allebei last gehad in de darmen.
30-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Mathilde
Goed gegeten, goede service, mooie locatie, het was zeer aangenaam! We gaan zeker nog terug!
28-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Carl Van der Goten
De avondje uit met 4. Goede en vriendelijke bediening. Agnus staek genomen met bij passend sausje.Gebakken zoals gevraagd. Prijs en kwaliteit. Heel goed. Komen zeker terug.
28-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Carl Van der Goten
De avondje uit met 4. Goede en vriendelijke bediening. Agnus staek genomen met bij passend sausje.Gebakken zoals gevraagd. Prijs en kwaliteit. Heel goed. Komen zeker terug.
28-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Tine Segers
Heel lekker en snelle & vriendelijke bediening!
25-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Anja Heylen
Vriendelijk ontvangst! Mooie locatie en zeer lekker en verzorgt eten, en aangename sfeer en muziek op de achtergrond een aanrader! Wij komen zeker terug
15-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Kristof
Op dinsdagavond was het restaurant zo goed als leeg. Mooi interieur. Gordijnen achteraan zijn aan vervanging toe. Service was professioneel en aangenaam. Heerlijk malse steak gegeten.
10-07-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Nancy De Nys
Lekker buiten op het terras kunnen zitten, gezellige binnenplaats. Bediening was ok. Eten was heel lekker. De moeite om nog eens terug te komen.
29-06-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Norbert 2500
Alles prima verlopen.Eten zeer lekker, een eerlijke goed bereide steak met uitstekende bearnaise .Alles omkaderd door een vlotte bediening.
22-06-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Roger Verhaegen
Lekkere steak. Rustig, vriendelijke bediening. De rode wijn in de caraf ( 0.5 l voor 12.8 euro was veel beter dan verwacht.) Veel groenten warm en koud, de frietjes en kroketjes waren overvloedig opgediend. Alles naar wens.
13-06-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Peter
Zelden zo’n teleurstellende ervaring gehad. Ontvangst om 18h was nochtans zeer hartelijk. Peuterstoel voorzien voor 2 jarige zoon. Na voorgerecht bleek men ons vergeten. 1,5 uur op hoofdgerecht gewacht. Bediening mist ervaring. Eten was correct maar miste beetje liefde. Rekening werd opgemaakt op notablokje van de zaak. Gelukkig geen intrest moeten betalen want ook hier moet je even op wachten. Na aandringen btw bonnetje gekregen. Niet het gezellig uitje waarop we gerekend hadden.
10-06-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Marc Smets
het was zeker een geslaagde avond met lekker eten in een gezellig interieur
01-06-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
eddy peeters
Prijs/kwaliteit top!!! Vriendelijke bediening.
30-05-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Jacqueline Tiebout
We hebben bij rustige achtergrondmuziek heel lekker gegeten. Perfect gebakken steak en bijhorende groenten. Vriendelijke bediening en normale wachttijd, maw. alles prima in orde.
04-05-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
theo thielemans
heel goed ontvangen super lekker gegeten mooie omkadering .Super lekkere steak verse frietjes . gewoon top avondje
29-04-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Sylvia
Het eten was lekker. Gezellig om te eten maar de bediening kon toch wat vriendelijker zijn.
29-04-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Denny De Cree
Er werden geen opmerkingen genoteerd bij onze groep : vriendelijke ontvangst en bediening ! Lekker eten, rustig genieten
23-04-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
katerina karlova
Hier kan je terecht voor een lekker stuk gegrild vlees ......was SUPER TOP!!!!!!!!!!!!!!
17-04-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Nancy Elst
Het was de 2 de keer met de two4one deal😉 weer een vlotte aangename service. Het menu was minder keuze dan vorige keer ,maar alweer heel lekker 🤗 op naar de 3 de keer 😂
14-04-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Familie Van Lier
fijn gezellig kader. ivm het eten, voorgerecht brood was niet aanwezig bij de soep. hoofdgerecht : steak met warme groentjes en frietjes, ook nog apart slaatje, leuk opgediend en lekker, nagerecht was dame blanche, saus was zeker geen warme chocoladesaus, maar een soort koude saus uit een bus. wel aangename avond gehad en voor herhaling vatbaar.
02-04-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Gert Verschueren
Super lekker!
31-03-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Philippe Desmet
We hebben genoten van het Two4One-arrangement, samen met vrienden. Lekker gegeten in een mooi kader en met vriendelijke bediening. Enig verbeterpuntje: de warme gerechten mochten iets warmer op tafel komen. Mogelijkerwijs lag het aan de quasi volledige bezetting van het restaurant, waardoor de keuken misschien iets moeilijker kon volgen. Wij gaan in elk geval terug.
06-03-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Carina Tonnoeyer
Gewoonweg top
03-03-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
ilse Clonen
Zeer geslaagde avond. Erg lekker eten, vriendelijke bediening, fijne mooie achtergrond muziek. Zeker voor herhaling vatbaar !
08-02-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Marleen Kellens
correcte prijs/kwaliteit
02-01-2019
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
rita baerts
het was er niet gezellig de drank lang moeten wachten eten lang moeten wachten en was niet eetbaar
28-12-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
rita baerts
we hebben heel lang moeten wachten op onze drank en eten en eten en het eten was niet lekker en ook lang op moeten wachten zeker geen aanrader
25-12-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Julien Verschaeren
Zeer goed , alles tot in de puntjes verzorgd , vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar
24-12-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
dominique elslander
lekker, vriendelijk, zeker een aanrader.
22-12-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
DANIELLA DE CRAENE
Aanrader !!!! Heel lekker gegeten : Steakhouse Angus zeker de moeite.
21-12-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
guido liekens
eerst soep dan aperitief,tussen gerecht helemaal niet lekker,biefstuk zeer goed te duur voor deze menu
25-11-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
MARC TROGH
Vriendelijke ontvangst, menu werd door de ober aan tafel volledig uitgelegd en het eten was superlekker voor herhaling vatbaar .Groot compliment aan het ganse team!!! SUPER!!
25-11-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Stephan Geerts
zeer lekker en vriendelijk personeel
20-11-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Jan Ongenae
Lekker gegeten en bediening was prima.
14-10-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Lieve Lambrechts
Wij hebben er van genoten .Het was superlekker.Vriendelijke bediening
19-09-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Freddy Helsen
We hebben genoten in Steakhouse Angus in Mechelen op zaterdagavond. Het eten was zeker oké en de bediening supervriendelijk. Eentje om terug te doen dus :-)
10-09-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Julien Verschaeren
Het eten was lekker en zeker genoeg. Zeer vriendelijke bediening en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar. Super.
10-09-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Carine Van Roy
Het restaurant heeft een aangenaam interieur. De bediening was super, er werd gevraagd wanneer het volgende gerecht gebracht mocht worden. Toffe gasten die de bediening verzorgde, vlotte omgang met de gasten. Het enige minpuntje was misschien wel dat het eten niet heel warm was, maar dat kan ook zijn omdat alles gegrild is. Buiten de temperatuur van het eten was het heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar !
09-09-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
karine juliens
Tof terras! Lekker gegeten, vriendelijke bediening
04-09-2018
Person picture
Steakhouse Angus - 2800 Mechelen
Jean GEETS
Alles was Ok, veel eten, vriendelijke menssen
03-09-2018
  • €98 €49 3-gangenmenu Flair
reserveer nu voordelig!