Rubenshuis

Koninklijkelaan 2 in 2600 Berchem

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Rubenshuis (Koninklijkelaan 2 in 2600 Berchem).

Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
François Bols
Met 4 geluncht in Rubenshuis/Berchem. Vriendelijke bediening en (h)eerlijk eten voor de 2for1 prijs. Wel spijtig van de lange wachttijd (1 u) voor we het voorgerecht kregen voorgeschoteld. We hadden wel aperitief vooraf genomen maar daar kregen we geen amuse bij en dan is 1 uur wachten toch wel lang.
16-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Yasmine Speay
Geel lekker voor herhaling vatbaar
16-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Frank Pauwels
Tip top in orde! Snelle en vriendelijke bediening,aanrader!
15-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Christine
Super vriendelijke bediening! Lekkere keuken. We kenden het restaurant niet, wellicht komen we nog wel terug!
15-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Sonia Van Oppens
ontvangst was niet goed, medewerker stond post te lezen en liet je gewoon staan. Achteraf was de bediening wel perfect en het eten super lekker! Jammer van het onthaal want als je niet gereserveerd zou hebben dan ga je na enige tijd gewoon terug buiten en zoek je iets anders.
14-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Luc Hellemans
Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Menu met verschillende keuzemogelijkheden. mooi verzorgde gerechten en lekker gegeten - Two for 1 is goede formule anders waren we daar waarschijnlijk nooit naartoe gegaan. We willen hier gerust nog eens terugkomen.
12-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Sisse De Bondt
Beste, Het was zeker geen topper, voorgerecht scampibrochettes was niet goed gegrild , de zalm was dan weer wel goed en het dessert simpel maar goed, de bediening was goed. Brasserie was voor ons alleen. Mvg Sisse
11-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Gerdje Van Mechelen
Echt genoten. Bediening voortreffelijk. Alle gerechten lekker bereid. Een van de tafelgenoten kan geen pasta verdragen kreeg rijst met groentjes. Top toch. Voor herhaling vatbaar.
09-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Danielle Van Den Spiegel
Alles was dik in orde, vriendelijke bediening, steaks gebakken zoals het hoort, lekkere frietjes en een mooie portie tiramisu. Een aanrader👍🏼
05-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
jan schoenmaekers
Lekker gegeten, ruime keuze in het menu van deze formule.
22-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Annita Sillis
Wij hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Annita Sillis
Wij hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Greet Wouters
We hebben er opnieuw lekker gegeten. Vriendelijke bediening.
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Greet Wouters
Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.
15-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Lieve Claeys
zeer fijne , vlotte bediening met vriendelijk personeel en lekker.
07-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Etienne Eycken
Prima gegeten binnen het kader van 2for1 en de opleg voor drank en pouske vielen best mee. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Aanrader.
02-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Etienne Eycken
Prima gegeten binnen het kader van 2for1 en de opleg voor drank en pouske vielen best mee. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Aanrader.
02-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Josiane Willems
Goed gegeten vriendelijk personeel
01-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Harry Neef
foert
01-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Dirk De Witte
Super lekker gegeten !!! Hier komen we zeker terug !!!
24-06-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Heidi Segers
Vlotte bediening. Lekker gegeten. Een aanrader!
08-06-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Hendrik Elst
Zeer lekker eten! Zeer vriendelijke bediening!
06-06-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Linda Schepers
Daar gaan we zeker terug, heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Voor de eerste keer dat we dit via two4one deden. Daar gaan we zeker meer gebruik van maken.
18-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Magda Van de Vyver
We hebben genoten van de 3 gangen menu aangeboden door two4one. Alles perfect bereid met verse pordukten en bediening top en vriendelijk! Zeker een aanrader. Ligt wel buiten Antwerpen centrum maar is gemakkelijk bereikbaar met OV. Tram 15 stopt voor het restaurant. Zeker eens doen !!!!
07-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin Noppe
Het eten was zeer lekker en er was een rustige, gezellige sfeer. Onze tafel stond wel vlak naast een verwarming die heel warm stond, die hebben we wel zelf in een lagere stand gezet voor het wat aangenamer te hebben. Voor de rest is het een leuke zaak met lekker eten en voor herhaling vatbaar.
04-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin Noppe
Het eten was zeer lekker en er was een rustige, gezellige sfeer. Onze tafel stond wel vlak naast een verwarming die heel warm stond, die hebben we wel zelf in een lagere stand gezet voor het wat aangenamer te hebben. Voor de rest is het een leuke zaak met lekker eten en voor herhaling vatbaar.
04-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin Noppe
Het eten was zeer lekker en er was een rustige, gezellige sfeer. Onze tafel stond wel vlak naast een verwarming die heel warm stond, die hebben we wel zelf in een lagere stand gezet voor het wat aangenamer te hebben. Voor de rest is het een leuke zaak met lekker eten en voor herhaling vatbaar.
04-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
paul boeykens
alles was weer zoals verwacht, goed gepresenteerd en ruim voldoende, en de garçon was zeer vriendelijk. altijd voor herhaling vatbaar.
01-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Jurgen Coucke
Wij zijn in het verleden al verschillende malen gaan eten in het Rubenshuis, en zoals gewoonlijk was de kwaliteit van de maaltijd prima. Spijtig van de negatieve reactie met de vraag om mijn dessert van het menu om te wisselen naar een koffie, waar onze hele groep wat perplex van stond, dit heeft de hele ervaring een beetje bitter gemaakt.
29-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Linda
Het is spijtig genoeg tegen gevallen - scampies was weinig smaak aan en al het eten was lauw - is de eerste keer dat het niet lekker was - wachttijd was ook lang
29-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Willy Bisschops
Lekker eten een heel lieve gastvrouw Zeker een aanrader
25-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Peter De Lee
Gaan eten met 241 voucher met 2 personen. Gezellig kader en zeer vlotte bediening. Ruim keuzemenu - weliswaar iets kleinere porties maar voor mij nog ruim voldoende. Kwaliteit is zeker OK. Dit is een aanrader !
25-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Benny Daems
Lekker gegeten, alles prima in orde
23-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Louis De Rycke
Het restaurant voldeed volledig aan de verwachtingen. Lekker eten en een vriendelijke en vlotte bediening. Plus punt : de tram stopt voor de deur.
18-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Hilde Poppe
Lekker! Vriendelijk!
18-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Sonia Van Oppens
Zeer goede ontvangst en heel lekker gegeten. Ben hier nog al geweest en zal zeker nog terug komen.
17-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kristel Bergmans
Wij hebben lekker gegeten. De gerechten werden zeer mooi gepresenteerd en de bediening was vriendelijk. Er was genoeg tijd tussen de verschillende gangen zodat we rustig konden genieten van elk gerecht.
16-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Stefan Van Elsacker
Lekker gegeten. Vriendelijk personeel Een aanrader
15-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin
Het was een zeer aangename avond. Er was nog een ruime keuze voor de Two4one actie. Het eten was mooi gepresenteerd en de smaken zaten goed. Voor mij zou er misschien iets meer gamba's(ik had er maar drie) op bord gelegd mogen worden. Bediening was vriendelijk.
07-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Nadia Hermans
lekker eter en vriendelijke bediening
05-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Ronald Joos
Heerlijk en lekker eten,waren er om 17:00 en waren alleen waarschijnlijk te vroeg na een uurtje kwamen er meer mensen, een aanrader.
31-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Yves Elsen
Aangename sfeer en bediening. Verzorgde maaltijd.
20-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Gustave Bosch
Lekker eten en een vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar,komen zeker nog eens terug!
18-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Els
Met een groep vrienden lekker gegeten, vriendelijke bediening. Een aanrader!
07-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Danny Aerts
een zeer goede bediening en lekker eten, voor herhaling vatbaar
04-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Freddy Verlinden
Zeer goed adres, vriendelijke bediening, lekker eten!
04-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Patrick Everaert
lekker eten en vriendelijk personeel
03-03-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Jan Koyen
Zoals de vorige keren zeer goed gegeten in het Rubenshuis en nog steeds is de bediening zeer vriendelijk.
18-02-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Martine Zegers
Lekker gegeten, personeel is vriendelijk.
18-02-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Mariella
Heel lekker gegeten, alleen kwam het wat snel achter elkaar. Er lag wel 1 persoon meer werken voor de bediening, want als je wil bij bestellen te drinken duurt het la g voor ze het zien.
17-02-2019
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!