Rubenshuis

Koninklijkelaan 2 in 2600 Berchem

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Rubenshuis (Koninklijkelaan 2 in 2600 Berchem).

Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Mo Daoudi
Geen bevestigd gekregen.
08-12-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Dirk De Witte
Weer eens alles top zoals gewoonlijk.
01-12-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Dirk De Witte
Weer eens alles top zoals gewoonlijk.
01-12-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Ben Van Styvendaele
Spijtig dit maal was het bezoek een tegenvaller : bij het opnemen van de bestelling van het hoofdgerecht namelijk steak werd niet gevraagd naar de bakwijze en toen het gerecht opgediend werd hebben we het moeten terugsturen omdat zowel de steak zelf als de saus koud waren werden opgediend. Dat is een afknapper !
18-11-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Bart Marivoet
Nooit meer!!! Vriendelijke ober en lekkere rode wijn. Scampi's rauw, steak pezig en doorgesneden door kok in keuken om de gaarheid te controleren, we waren de eerste gasten en ineens ook de laatste van de avond.
18-11-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Lieve Ickx
Wij waren zeer tevreden ! Het eten was lekker, de bediening vriendelijk en de sfeer gezellig. Meer moest dat niet zijn... Two4one is zeker voor herhaling vatbaar (want dan valt ook de prijs mee...). Met dank en vriendelijke groeten.
28-10-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Marc Roodhooft
Zeer vriendelijke dame, lekker eten. Voor herhaling vatbaar.
28-10-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Luc Vercammen
Lekker eten en een perfecte bediening .
14-10-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Hubert Jaspers
Zeer lekker gegeten, zeker zijn geld waard. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
12-10-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kathleen De Backer
Het eten was zeer lekker en de bedieninging was super! Zeker een aanrader!
06-10-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Danny Vp
Maandag 23 september hier gaan eten. Waren eerst alleen maar nadien toch nog volk. Het eten was zeer lekker en voldoende. Ook zeer tevreden van de juffrouw die ons bediende. Heel vriendelijke ontvangst. De reservatie die ik plaatste bij two4one was wel niet verwerkt. Een aanrader om in de buurt van grote steenweg berchem te gaan eten .
29-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Leo De Neubourg
Zeer tevreden over het etentje. Ruime keuze in het aangeboden menu, vriendelijke ontvangst, lekkere schotels (ook mooi gepresenteerd), goed tafelwijntje, kortom: goed en gezellig getafeld.
26-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
jean vandekerkhof
alles pico-bello , heel lekker gegeten en de bediening is gewoonweg top ! supervriendelijk personeel ! voor herhaling vatbaar , een derde keer zal er zeker nog eens komen mijn verjaardag was geweldig mv grtjes Nicole
26-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Robert Van Nuffel
Bijzonder vriendelijke bediening. Smakelijke gerechten bediend op het tempo dat je wenst, en dit voor een zacht prijsje. M.a.w. een aanrader
14-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Marleen Siebens
was helemaal in orde, goeie bediening, lekker eten én voldoende parking tegenover het restaurant.
04-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Lieve Ickx
Wij hebben lekker gegeten en daarom ineens terug gereserveerd voor eind oktober ! Ook de bediening was top !
04-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Judith
Het restaurant was van korte duur, want we werden weggestuurd! Ik vind het zeer SLECHT dat wij van te voren niet een berichtje kregen dat het restaurant eerder ging sluiten omdat ze iets anders gingen doen. Wij komen helemaal vanuit Nederland om gezellig samen een hapje te gaan eten omdat we 5 jaar samen waren, werden we gelijk weggestuurd. Dus ik heb geen beoordeling over de kwaliteit van het voedsel. Het was een ontmoedigende ervaring.
02-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Rudi Vanhaesebrouck
Lekker eten en vriendelijke bediening. Komen zeker nog eens terug want er staan nog wel enkele menu's op de kaart die wij willen proberen.
01-09-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Sara Vinamont
Lekker eten en vlotte vriendelijke bediening. Top!
29-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
André Hadermann
We genoten van een goede lunchmenu met een vriendelijke bediening en in een rustige omgeving.
24-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
François Bols
Met 4 geluncht in Rubenshuis/Berchem. Vriendelijke bediening en (h)eerlijk eten voor de 2for1 prijs. Wel spijtig van de lange wachttijd (1 u) voor we het voorgerecht kregen voorgeschoteld. We hadden wel aperitief vooraf genomen maar daar kregen we geen amuse bij en dan is 1 uur wachten toch wel lang.
16-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Yasmine Speay
Geel lekker voor herhaling vatbaar
16-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Frank Pauwels
Tip top in orde! Snelle en vriendelijke bediening,aanrader!
15-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Christine
Super vriendelijke bediening! Lekkere keuken. We kenden het restaurant niet, wellicht komen we nog wel terug!
15-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Sonia Van Oppens
ontvangst was niet goed, medewerker stond post te lezen en liet je gewoon staan. Achteraf was de bediening wel perfect en het eten super lekker! Jammer van het onthaal want als je niet gereserveerd zou hebben dan ga je na enige tijd gewoon terug buiten en zoek je iets anders.
14-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Luc Hellemans
Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Menu met verschillende keuzemogelijkheden. mooi verzorgde gerechten en lekker gegeten - Two for 1 is goede formule anders waren we daar waarschijnlijk nooit naartoe gegaan. We willen hier gerust nog eens terugkomen.
12-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Sisse De Bondt
Beste, Het was zeker geen topper, voorgerecht scampibrochettes was niet goed gegrild , de zalm was dan weer wel goed en het dessert simpel maar goed, de bediening was goed. Brasserie was voor ons alleen. Mvg Sisse
11-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Gerdje Van Mechelen
Echt genoten. Bediening voortreffelijk. Alle gerechten lekker bereid. Een van de tafelgenoten kan geen pasta verdragen kreeg rijst met groentjes. Top toch. Voor herhaling vatbaar.
09-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Danielle Van Den Spiegel
Alles was dik in orde, vriendelijke bediening, steaks gebakken zoals het hoort, lekkere frietjes en een mooie portie tiramisu. Een aanrader👍🏼
05-08-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
jan schoenmaekers
Lekker gegeten, ruime keuze in het menu van deze formule.
22-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Annita Sillis
Wij hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Annita Sillis
Wij hebben zeer lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Greet Wouters
We hebben er opnieuw lekker gegeten. Vriendelijke bediening.
18-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Greet Wouters
Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.
15-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Lieve Claeys
zeer fijne , vlotte bediening met vriendelijk personeel en lekker.
07-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Etienne Eycken
Prima gegeten binnen het kader van 2for1 en de opleg voor drank en pouske vielen best mee. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Aanrader.
02-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Etienne Eycken
Prima gegeten binnen het kader van 2for1 en de opleg voor drank en pouske vielen best mee. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Aanrader.
02-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Josiane Willems
Goed gegeten vriendelijk personeel
01-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Harry Neef
foert
01-07-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Dirk De Witte
Super lekker gegeten !!! Hier komen we zeker terug !!!
24-06-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Heidi Segers
Vlotte bediening. Lekker gegeten. Een aanrader!
08-06-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Hendrik Elst
Zeer lekker eten! Zeer vriendelijke bediening!
06-06-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Linda Schepers
Daar gaan we zeker terug, heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Voor de eerste keer dat we dit via two4one deden. Daar gaan we zeker meer gebruik van maken.
18-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Magda Van de Vyver
We hebben genoten van de 3 gangen menu aangeboden door two4one. Alles perfect bereid met verse pordukten en bediening top en vriendelijk! Zeker een aanrader. Ligt wel buiten Antwerpen centrum maar is gemakkelijk bereikbaar met OV. Tram 15 stopt voor het restaurant. Zeker eens doen !!!!
07-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin Noppe
Het eten was zeer lekker en er was een rustige, gezellige sfeer. Onze tafel stond wel vlak naast een verwarming die heel warm stond, die hebben we wel zelf in een lagere stand gezet voor het wat aangenamer te hebben. Voor de rest is het een leuke zaak met lekker eten en voor herhaling vatbaar.
04-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin Noppe
Het eten was zeer lekker en er was een rustige, gezellige sfeer. Onze tafel stond wel vlak naast een verwarming die heel warm stond, die hebben we wel zelf in een lagere stand gezet voor het wat aangenamer te hebben. Voor de rest is het een leuke zaak met lekker eten en voor herhaling vatbaar.
04-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Kevin Noppe
Het eten was zeer lekker en er was een rustige, gezellige sfeer. Onze tafel stond wel vlak naast een verwarming die heel warm stond, die hebben we wel zelf in een lagere stand gezet voor het wat aangenamer te hebben. Voor de rest is het een leuke zaak met lekker eten en voor herhaling vatbaar.
04-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
paul boeykens
alles was weer zoals verwacht, goed gepresenteerd en ruim voldoende, en de garçon was zeer vriendelijk. altijd voor herhaling vatbaar.
01-05-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Jurgen Coucke
Wij zijn in het verleden al verschillende malen gaan eten in het Rubenshuis, en zoals gewoonlijk was de kwaliteit van de maaltijd prima. Spijtig van de negatieve reactie met de vraag om mijn dessert van het menu om te wisselen naar een koffie, waar onze hele groep wat perplex van stond, dit heeft de hele ervaring een beetje bitter gemaakt.
29-04-2019
Person picture
Rubenshuis - 2600 Berchem
Linda
Het is spijtig genoeg tegen gevallen - scampies was weinig smaak aan en al het eten was lauw - is de eerste keer dat het niet lekker was - wachttijd was ook lang
29-04-2019
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!