Ristorante Cipriani

Zeedijk 206 in 8301 Knokke-Heist

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Ristorante Cipriani (Zeedijk 206 in 8301 Knokke-Heist).

Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Gerda Van Moll
Prima gegeten.....vriendelijke bediening....zeker aan te raden....
23-11-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Annelies DEPRE
De Two 4 one 3-gangen deal is meer dan zijn geld waard. Typische klein Italiaans restaurant. Zeer vriendelijk. Wij gaan zeker nog eens terug want alles wat we zagen passeren zag er zeer lekker uit.
12-11-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
johan leyman
We hebben lekker gegeten in een ontspannende en vriendelijke omgeving! (reeds derde keer!)
09-10-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Frank Herssens
De menu dat voorgesteld is in de deal ,is alleen maar vrijdag!!! Andere menu gekregen met escalop met tomatensaus.
03-10-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Susanne Blondeel
Het was echt lekker en gezellig! Voldoende eten en goed op smaak gebracht. Eerste keer geweest en we komen zeker terug!
29-09-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Carmen Meert
Zeer tevreden , mooi stuk vlees en met de gevraagde bakwijze. Zeker aan te raden.
23-09-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Carmen Meert
Zeer tevreden , mooi stuk vlees en met de gevraagde bakwijze. Zeker aan te raden.
23-09-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Inge Anckaert
Alles was in orde. Goed gegeten.
23-09-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Kristine Denaghel
Super lekker en vriendelijke bediening een aanrader
07-09-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Carine Van Win
Zeer lekker eten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.. Zelfs met een volle zaak blijven ze vriendelijk (wat in deze tijd raar is) Wij komen zeker terug. Superteam, baas, Mario en zaalpersoneel.Keukenpersoneel zorgt dan weer voor het lekkere eten 👍👌👏 Grtjs Carine
27-08-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Marc Van de Heyning
Was lekker. Wel druk en we kregen een terrastafeltje voor de afhaaltoog wegens plaatsgebrek. Wel heel vriendelijke bediening en veel keuzes van de menu.
17-08-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Christian de Clercq
Vriendelijke ontvangst. Ondanks het feit dat het zeer druk was een zeer vlotte en vlugge bediening met humor. De deal geeft een mooie keuze uit diverse gerechten. Lekker en meer dan voldoende . Wij komen hier zeker terug.
17-08-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Gilbert Calus
Voor herhaling vatbaar,het was lekker.
03-08-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Liliane Roothoofd
Lekker vriendelijke bediening en op het terras wij gaan nog terug
21-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Dirk Snoeck
We hebben met 5 personen lekker gegeten, de antipasti voor 2 pers en de cote a los zijn een aanrader, correcte en vriendelijke bediening, wel hoge drankprijzen, vb 8€ voor een prosecco.
17-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Annelies DEPRE
Simpel Italiaans restaurant met aangenaam terras op zeedijk. Zeer vriendelijke en snelle bediening. Prijs/kwaliteit dik in orde. De entrecote was super mals!
17-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Luc Van der sypt
Perfect, alles was in orde.
15-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Linda
Weer heerlijk genoten, zoals de vorige keren. Komen bij een volgende gelegenheid weer terug. Heel vriendelijke ontvangst.
12-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Linda
Weer heerlijk genoten, zoals de vorige keren. Komen bij een volgende gelegenheid weer terug. Heel vriendelijke ontvangst.
12-07-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
erwin vanbelle
Hartelijke ontvangst in het Italiaans !! - Prachtig en lekker bord antipasti, cote a l'os en dessert. Wij bestelden met plezier nog een aperitiefje, fles wijn en een koffie bij.
16-06-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Kim Faes
Het was zeer lekker. Warme ontvangst en prima bediening van Mario. Voor herhaling vatbaar..
02-05-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Danielle Boeding
Vriendelijke bediening - familiale sfeer.
22-04-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Tom Verbaendert
Uiterst vriendelijke bediening,zeer lekker eten.Wat wil je nog meer !
06-04-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Geert callens
We zijn zeer hartelijk ontvangen, het eten was zeer lekker en meer of voldoende. We kijken ernaar uit om nog eens te gaan eten. Zeker een aanrader.
25-03-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Geert callens
Prijs kwaliteit zeker een aanrader,vooral oudere Italiano is een attractie
25-03-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Lea
zeer lekkere en verzorgde maaltijd, vriendelijke bediening
02-03-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
jan van oosterwijck
we hebben echt genoten van deze menu, we zijn zeer vriendelijk ontvangen en alles was naar wens, een aanrader, wij gaan zeker terug, Jan uit Keerbergen
23-02-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Johan De Clercq
Een mooie ervaring, degelijk eten. Goeie sfeer, en vooral een uitmuntende, gastvrije ontvangst. Proficiat.
20-02-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Danielle Van Den Spiegel
Lekker eten, zeer vriendelijke bediening en mooi uitzicht op zee. Toppertje👍🏼
18-02-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
rita voordeckers
nog nooit zo 'n lekkere cote à l'os gegeten echt waar!!
04-01-2019
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Hilde Haerinck
Na een half u gewacht te hebben, zélf aperitief moeten vragen, vlees nog rauw vanbinnen ipv seignant. Spuitbus met stinkend spul waarmee ze de tafels naast je afkuisen terwijl je nog zit te eten en het in je eten, drank en neusgaten vliegt. Héél lang moeten wachten voor alles, behalve de rekening. MOEST cash betalen, nog hooglopende discussie gehad want ben al verschillende malen gaan eten met two4one en áltijd met kaart kunnen betalen. Niet voor herhaling vatbaar!!!
31-12-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Thomas Verbaendert
Cipriani was een ontdekking,zeer vriendelijk,schitterend eten voor zijn prijs Wij gaan zeker terug! Moet alleen een beetje opgeknapt worden.
10-12-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Martine Vanrusselt
Top, lekker menu met vlotte, vriendelijke bediening +en plus een drankje van de zaak aangeboden gekregen, een aanrader !!
03-12-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Conny Desmet
Fantastisch warm ontvangen door de eigenaars,en de verwarming,buiten aan het zeetje was een koude wind! Amai wat hebben we lekker gegeten,en zoveel voor die prijs,en nog een likeurtje van de zaak! We hebben dan ook nog de ganse menu meegezongen met de Italiaanse klassiekers van Umberto Totsi en Eros Ramasotti... Jazeker,nu we het ontdekt hebben gaan we er bij gelegenheid nog eens binnen springen! Tot de volgende two for one... Conny en Freddy uit Sijsele
19-11-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Daniel Desutter
Heerlijk gegeten; meer dan genoeg en een zeer vriendelijke bediening. We komen zeker nog eens voor de derde keer terug. De côte à l'os was gebakken zoals gevraagd - een aanrader.
24-10-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Shana De Visch
Goed ontvangen, Lekker gegeten! Grote porties! Alleen maar positief!
07-10-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Marc Vanbrabant
Het was weer goed gelijk altijd een echte aanrader de cote 'a los ,pizza en meer.
09-09-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Marc Vanbrabant
Alles was weer prima wij gaan nog zeker terug.
02-09-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Martine Sternbaum
Wij zijn aangekomen en er werd ons al direct gezegd dat er geen cote à l'os was, waarop we gezegd hebben waarom dat ze de reservatie dan geaccepteerd hebben. Mijn vriendin wist te zeggen dat het bij haar hetzelfde verhaal ooit geweest is. Ze lachten ons eigenlijk een beetje uit. Ze aanvaarden ook de RES betaalkaart en mijn vriendin werd onmiddellijk aangesproken dat ze met de bon niet met RES mag betalen. Ze doen aan alles mee groupon, Two for one, RES om bekend te geraken maar komen hun beloftes niet na wat ze voorstellen van menu. We zijn opgestapt en we hebben daar niet gegeten en zullen daar ook nooit nog een stap binnen zetten.
01-09-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Karin Goossens
Super lekker gegeten. Fantastisch personeel. De moeite om langs te gaan. Als we in de buurt zijn, gaan we er zeker nog eens eten. TOP!
28-08-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Natascha Verheecke
Er was keuze uit 3 verschillende voor-en hoofdgerecht.Eten lekker. Alleen heel lange wachttijden tussen de gerechten.
22-08-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Diane Exelmans
Vriendelijke gastheer. We voelden ons welkom. Lekker gegeten. Restaurant geeft een wat rommelige indruk.
17-08-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Hendrik Tysebaert
super vriendelijk! lekker en veel eten.. kortom daar komen we graag terug !!
03-08-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
JDP
Zeer redelijke prijs voor goede kwaliteit, Ruime porties, terrasmeubilair mag een upgrade hebben
28-07-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Liliane Roothoofd
wat een cote a los ongelooflijk voor dit zacht prijsje en zeer vriendelijk
16-07-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
André Schots
Zeer vriendelijk personeel. Heel lekker eten en mooie muziek. We komen nog eens terug.
30-06-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
sonja bonne
Wij hebben heel lekker gegeten in restaurant Cipriani. Vriendelijke bediening. De porties waren zeer ruim. Meer dan voldoende. Cote a l'os goed gebakken. Een aanrader!
29-06-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Rene Duchateau
lekker gegeten. verrassend superlekker dessert : limoncello ijs met coulis
18-06-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Linda Geusens
Komen hier altijd graag terug om te genieten van een "h"eerlijke menu! Kwaliteit-prijs dik in orde. Zeer vriendelijk onthaal !
16-06-2018
Person picture
Ristorante Cipriani - 8301 Knokke-Heist
Marc Vanbrabant
Alles was super, lekker gegeten en gedronken en zeer vriendelijk bediend. Wij gaan zeker terug een aanrader.
01-06-2018
  • €90 €45 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!