Restaurant Jacob

Sint-Jacobsmarkt 89 in 2000 Antwerpen

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Restaurant Jacob (Sint-Jacobsmarkt 89 in 2000 Antwerpen).

Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Lotje Persoon
Al enkele keren bij Bistro Jacob gaan eten. Menu is steeds zeer goed! Prijs- kwaliteit een echte aanrader. Hapje vooraf, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, allemaal verse producten. Aangenaam en verzorgd interieur, bediening is steeds vriendelijk! Een aanrader dus!!!
21-07-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Wesley Praet
Zeer aangename en vriendelijk bediening. Zeker een aanrader, zeer lekker gegeten.
20-07-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Pierre Verschueren
als voorgerecht kaaskroketjes en rundscarpaccio, als hoofdgerecht gebakken zalmfilet, allemaal heel lekker en ruim voldoende. Vriendelijke bediening.
17-07-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Marc Lauwers
Absolute aanrader, van kwaliteit tot bediening.
25-06-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Herman
We hebben gisteren van een zeer lekkere maaltijd genoten. Zowel de voorgerechten als de hoofdschotels (we kozen elk voor een verschillend bord) werden erg verzorgd opgediend en waren tot in de puntjes verzorgd. Zeer smakelijk! Ook het dessert (crème brûlée) werd "vlammend" opgediend! Het was een aanrader.
22-05-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Nena Van overloop
Heel gezellig, super lekker en fantastische bedienging. Zeker een aanrader!
08-05-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Nathalie Decanniere
Heel lekker en vriendelijke service.
06-05-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
John Van Laer
Gisteren genoten van two4one menu bij restaurant Jacob, vlotte en vriendelijke ontvangst en bediening, smakelijke gerechten, zeker voor herhaling vatbaar. 1 opmerking, prijzen op website dienen wel aangepast te worden, verschillende afwijkingen in prijs tussen website en menukaart in restaurant zelf.
28-04-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Nancy Elst
Gezellig restaurant,mooi interieur. Heel vriendelijke bediening en super lekker gegeten. Absoluut de moeite waard ⭐⭐⭐⭐⭐
31-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Nancy Elst
Gezellig restaurant,mooi interieur. Heel vriendelijke bediening en super lekker gegeten. Absoluut de moeite waard ⭐⭐⭐⭐⭐
31-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Peggy De Borger
Super lekker gegeten. Vlotte bediening. De rode huiswijn is zeker een aanrader.
30-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
sabrina saes
Het was heerlijk eten en vriendelijk personeel zeker een aanrader.
24-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
JEANNINE
ZEER GEZELLIG EN VRIENDELIJKE BEDIENING.ZEER LEKKER GEGETEN.WE KOMEN ZEKER NOG EENS.
23-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Antoine Rennen
Mindere locatie want niet echt in oud gedeelte van stad. Maar wel gezellig, lekker eten en zeer vriendelijke bediening!! Er was veel volk en toch ging alles perfect en vlotjes
23-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Jolien Hallaert
We hadden deze two4one geboekt omdat het vlak bij de Meir gelegen is, ideaal voor een lekkere lunch tijdens het shoppen. Het eten was SUPER lekker! We hebben al vaak een two4one geprobeerd maar dit overtrof toch veel restaurants! Zeker aan aanrader. Ze gaan ook heel gemakkelijk om met vegetariers en allergieen.
14-03-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Frank Mouton
We werden heel hartelijk ontvangen, ondanks dat wij bijna een 1/2 te laat waren. Heel lekker eten, verzorgde presentatie en vriendelijke bediening. Kortom: een echte aanrader!
24-02-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Walter Thomassetti
Zeer gastvrij restaurant. Onverwacht ging er nog een 5e persoon mee die aan de zelfde voorwaarden mee mocht eten. 4-gangenmenu was heel lekker en mooi geserveerd, met andere woorden een aanrader.
10-02-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Jonathan Cassier
Top restaurant! Heel lekker en in het hartje van Antwerpen. Een aanrader! Ik heb genoten van de gerechtjes en de bediening was super!
30-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Luc Coussement
Al enkele jaren naar dezelfde zaak geweest, altijd dezelfde kwaliteit en netheid in de zaak. Personeel vriendelijk, als wij naar Antwerpen gaan zullen wij deze zaak kiezen voor te genieten voor een etentje. Blijft altijd op deze weg verder werken. Prijs&kwaliteit.
29-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Sabine Rooman
Leuke bistro en lekker eten, de moeite waard. Overdekte parking naast de deur dus das gemakkelijk
27-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Daniel Van Damme
heel lekker gegeten, bediening was top, kortom geslaagd restaurant bezoek
20-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
marleen dullaert
Alles naar wens verlopen: lekker gegeten, verzorgd interieur, vriendelijke bediening. Als we nog een keer willen genieten komen we zeker terug.
20-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
marleen dullaert
Alles naar wens verlopen: lekker gegeten, verzorgd interieur, vriendelijke bediening. Als we nog een keer willen genieten komen we zeker terug.
20-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
marleen dullaert
Alles naar wens verlopen: lekker gegeten, verzorgd interieur, vriendelijke bediening. Als we nog een keer willen genieten komen we zeker terug.
20-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Sarah
Heel lekker gegeten. Meer dan voldoende. Heel vriendelijke bediening. Een aanrader.
13-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
emiel vanneuville
Een zeer geslaagde avond. Eten was uitstekend en de bediening top! Zeker een aanrader!!
11-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Peter Commissaris
Een goede service, lekker eten, goede ligging
04-01-2019
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Dirk
Heerlijk gegeten voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
25-12-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Roland Pintelon
Dit is een aanrader. Heerlijke menu met keuzemogelijkheid vis/vlees. Zeer net en vriendelijke bediening.
13-12-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Guido Moens
Zeer goed meegevallen. Vriendelijke en verzorgde bediening. Voortreffelijke gerechten. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug.
13-12-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
geert igodt
Vooraleer we dit boekten eens gechekt op tripadvisor en vlug hadden we door dat dit een aanrader was. We waren hier omdat we een rustige aanloop wilden van het concert van War of Drugs in het sportpaleis later op de avond. Het is niet direct de meest aantrekkelijke omgeving, maar dit heb je wel dikwijls met goede restaurants... Eens binnen in de zaak vind je een mooi, verzorgd en modern interieur. Proper sanitair is ook belangrijk. Ontvangst is beleefd en in orde. De wijnkaart is ruim, voor ieder wat wils. prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde, De bereidwilligheid, bekwaamheid en vriendelijkheid van de bediening is uitmuntend. Al hetgeen op tafel kwam was erg lekker van voorgerecht tot dessert. De carpaccio, de garnaalkroket, de mixed grill, de vis, zelfgesneden frietjes. Hoe krijgen jullie dit allemaal voor mekaar. Kortom dit is een meevaller van jewelste geweest. Ik raad deze brasserie/restaurant zeker en vast aan. Voor mij een 9.5/10. Proficiat !
08-12-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Diane Mintjens
Weer heel lekker gegeten bij Bistro Jacob en een fantastische ontvangst door de gastvrouw! Top gewoon!
05-12-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Willy De Clercq
Heel vriendelijke ontvangst en bediening, en, niet te vergeten een heerlijke maaltijd. Wij genoten van een trio van vis met een ruim aanbod van diverse groentjes. Een plek om terug te keren.
04-12-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
SIMONNE Peeters
het was een supergoeie deal mooi interieur ,vriendelijke bediening en lekker eten
19-11-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Jill De greef
Vond het supergezellig , en is om mijn hoek :) Dus altijd leuk om nog eens terug te komen om snel iets te eten! Vriendelijke mensen , proper en lekker gegeten
08-09-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
francois saeyvoet
hallo bediening ok goed verzorgd vriendelijk eten fantastisch
15-07-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
pierre malomgré
van voorgerecht tot dessert en koffie alles top. We komen zeker terug.
30-06-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
annie cams
Top adres! bediening en eten perfect! We gaan zeker nog eens terug Annie Cams
20-06-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
peter sprengers
geweldig genoten, vriendelijke bediening en heel lekker gegeten i
13-06-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Peggy Augustynen
Was gezellig, bediening was top. En eten was superlekker. Voor herhaling vatbaar
10-06-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
freddy huyghe
alles naar wens
25-05-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Benny Daems
Heel lekker eten, heel vriendelijke bediening. Kortom een dikke aanrader. Wij zijn er ook al gaan eten zonder 241 en dan vallen de prijzen ook goed mee.
20-05-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Marc Lauwers
Absolute aanrader! Niets op aan te merken. Fijne ervaring.
13-05-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Theo Staes
Topadres om te gaan eten ! Vriendelijke bediening,lekker eten...
12-05-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Philippe De Vreese
lekker eten en een vlotte bediening
30-04-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Staf Nuyts
Goed ontvangen , lekker eten , aperitief en een fles wijn meer moet dat niet zijn
28-04-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Katrien Van Daele
Heel lekker
15-04-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Tim (Two4One) Mertens
Lekker 3-gangen menu gegeten! Zeer vriendelijke bediening!
09-04-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
Diane Mintjens
Een onverwacht uitstapje naar Antwerpen afgesloten met een heel lekker menuutje in Restaurant Jacob. Maar we weten dat we daar altijd heel goed verzorgd worden door de heel vriendelijke bediening.
05-04-2018
Person picture
Restaurant Jacob - 2000 Antwerpen
mario vleugels
We hebben opnieuw zeer lekker gegeten. Heel vlotte en aangename bediening met de juiste mensen rond de tafel. Zalig!
31-03-2018
  • €98 €49 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!