Restaurant Galle Face

Fruithoflaan 13 in 2600 Berchem

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Restaurant Galle Face (Fruithoflaan 13 in 2600 Berchem).

Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Jeannine De Backer
Geachte, mijn vriendin heeft een ongeluk gehad, We zijn naar spoed geweest. Omdat het niet lukte 't team van 't restaurant te bereiken ben 'k ondertussen over en weer gereden om hen van 't ongeluk op de hoogte te brengen. 't restaurant team was heel begrip vol. Chapeau!. Ze hadden even goed de rekening kunnen presenteren, 't was besteld. Gelukkig zijn 't alleen maar kneuzingen en niets gebroken. 't zal zijn tijd nodig hebben om van gekneusde ribben te herstellen. Een fiks aantal blauwe blekken zullen verkleuren en verdwijnen. Sorry , voor 't ongemak. We houden dat nog te goed. .Met vriendelijke groeten, Jeannine
24-08-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
monique andriessen
Etentje werd gecanceld door problemen in de keuken ☹️ Promotie weg !
19-08-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
André Hadermann
We hebben een zeer goede lunch gekregen in dit restaurant dat tijdelijk moeilijk bereikbaar is wegens werken in Fruithoflei.
14-08-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
chris herssens
Super lekker menu......aanrader !!.
03-08-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Harry Neef
zoals vele voor mij kan ik alleen beamen goed onthaal en een goede service een aanrader
15-07-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Sonja
Heel lekker gegeten, heel vriendelijke bediening, voor herhaling vatbaar. Ik kom zeker nog een keertje terug en zal dit restaurant zeker aanraden bij vrienden en familie.
03-07-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Karin Todts
Top eten. Wij gaan er zeker terug ! Zeer leuke ervaring. Lekkere wijn. Leuk terras. Ik kom hier al vijf jaar.
15-06-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Paul Geensen
We zijn er al verschillende keren geweest en zullen nog dikwijls teruggaan. Een prima adres
11-06-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Ivo Mortelmans
voor de eerste maal naar Gall Face geweest.Heerlijk visrestaurant in het antwerpse. Enigste minpuntje was het voorgerecht (zelfgemaakte garnaalkroket) van smaak wel goed ,maar iets te weinig garnalen in de kroket.Mochten er eigenlijk 2 zijn.Presentatie en groenten erbij was top. Het hoofdgerecht was subliem.Goed /juist gebakken ,goed gepresenteerd en heerlijk van smaak.Proficiat. Dessert was ook heel lekker en mooi opgediend. De dranken die we erbij namen waren van aanvaardbare prijzen. We komen terug!
08-06-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Frank Gysels
Weeral super lekker en zeer vriendelijke bedieng.
07-06-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
greta spillemaeckers
Zeer goed gegeten, prijs kwaliteit is top en een zeer vriendelijke bediening!
01-06-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Freddy Verlinden
Heel tof adres, lekker gegeten voor een meer dan schappelijke prijs
31-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
brigitte Vreys
Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Prima verhouding prijs-kwaliteit.
30-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Hilde Poppe
Een restaurant waar ik gaarne kom. Verse producten! En vooral een vriendelijke bediening!!
28-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Gilbert Gysbrechts
Tip top, leuk kader, zeer vriendelijke bediening, zeer verzorgde schotels. Kortom lekker gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
27-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Frans Van Den Broeck
Zeer goed gegeten , vriendelijke bediening,gezellig restaurant. Wie van vis houdt aan te bevelen.
27-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Bruno Groven
Aan te bevelen restaurant.
26-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Josée Hanegreefs
Bedankt voor de goede service , de vlotte en vriendelijke bediening . We komen zeker terug en zullen uw restaurant aanbevelen bij vrienden. Vriendelijke groeten.
25-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Gerda Schrauwen
vriendelijk, verzorgd restaurant, lekker eten!
24-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
jose gijs
Alles is naar wens verlopen, het eten was heel lekker, voor herhaling vatbaar en service was prima ook heel vriendelijk personeel. Top
23-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Patrick Asselberghs
Heel lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening
10-05-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
alfons De Jonghe
lekkere gerechten,vriendelijke bediening en een aangename interieur. kortom,voor herhaling vatbaar
28-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Paul De Herdt
Heel lekker en heel vriendelijk ! Dus, heel tevreden !
18-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Nicole Rousseau
We hebben een aangename kennismaking mogen ervaren met dit restaurant: prima kwaliteit, superverse vis, gerechten werden met zorg gepresenteerd, vriendelijke en snelle bediening. Een voltreffer! We raden dit restaurant zeker aan aan onze vrienden!
13-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
chris herssens
Zeer lekkere lunch : garnaalkroket, zalm met spinazie en risotto , dessert (kreeg ik niet op) We dronken een heerlijk en betaalbare wijntje en kregen ruime porties met een super vriendelijke bediening. Aanrader !
10-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Marc De Bruyne
Het menu was heel lekker, gevarieerd en verzorgd. De bediening was bijzonder vriendelijk. De prijzen voor extra's zoals wijn, koffie, ... zijn niet te duur. Het is geen luxerestaurant maar het is er wel goed en gezellig tafelen, met veel vis op het menu.
08-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Ingrid vos
Super service, heerlijk menuutje, smakelijke gerechten en fijne bediening.
07-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Geert Mestdagh
Heel lekker gegeten in Galle Face. Lekkere verse garnaalkroket als voorgerecht, een subliem gebakken stuk zalm op zijn vel, met verse spinazie en tomatenrisoto en als afsluiter een nougatine. Allemaal heel fijn en de juiste porties. Lekkere rose erbij en een latte machiatto achteraf. Hier komen wij zeker terug. Detail: Muziek zou iets geanimeerder mogen zijn.
07-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Celestin Leclerc
Heel lekker gegeten, vriendelijke en uitstekende bediening.
06-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Lily
en… is voor herhaling vatbaar !
03-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Lily
Super vriendelijke bediening, eten lekker klaargemaakt en grote portie, en het dessert was super ! Met een flinke opfrisbeurt zou het interieur aan charme winnen.
03-04-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Koen
Vriendelijke bediening/lekker gegeten
29-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Chrisje Flies
Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening, volwaardige porties. Zeker een aanrader!
29-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Gabriël CALLE
Galle Face was voor ons een nieuw ontdekt adresje, waar we nog wel zullen weerkeren. We kregen er waar voor ons geld. Prijs/kwaliteitverhouding was 100% OK en een vriendelijke bediening kregen we er gratis bij. Dus: tot ziens in Galle Face!
24-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Walter Mekerle
Zeer lekkere gerechten en perfecte bediening. Proficiat !
23-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
marc tibos
Weer lekker gegeten Super vriendelijke bediening
20-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
PETER VAN DEN BROEKE
Altijd vriendelijk, altijd lekker !
17-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Marleen Van Hoeck
heel lekker gegeten, vriendelijke bediening... een echte aanrader
09-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Danièle Herman
Het was weer lekker. Een aanrader.
09-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
P Geensen
Zeer lekker gegeten.Niets op aan te merken.Een zeer goed adres.
04-03-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Danièle Herman
Het was prima ! Zeer lekker gegeten, een echte aanrader !
17-02-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Christine Jossa
Lekker gegeten en een vriendelijke bediening. Een aanrader!
15-02-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
JEAN PUTMANS
Zéér lekker gegeten. Vlotte en vriendelijke bediening. Zeker voor visgerechten een aanrader. Proficiat 4 Galle Face
06-02-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
marc tibos
Vriendelijke bediening, lekker eten,we komen zeker terug.
30-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
dirk jamees
Zeer vriendelijk lekker eten en verzorgd
30-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Herbert Berghmans
Heel lekker gegeten !!! Heel vriendelijke personeel !!!
28-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Leo De Neubourg
Een van de - zoniet de beste - ervaring met two4one ooit! Uitstekend en vooral origineel menu, met elk van de drie onderdelen perfect bereid, lekkere rode huiswijn, vriendelijke en - gelet op de drukte - vlotte bediening. Kortom lekker gegeten en mede daardoor gezellig getafeld. Wat ons betreft: 10/10.
27-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
India Suy
De zalm is een aanrader! Lekkere vis op de menukaart. Het dessert was ook top!
27-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Mark Denies
Vriendelijke ontvangst en superlekker gegeten. We komen zeker terug om de andere gerechten op de kaart ook eens te proeven en welke aangeprezen worden aan democratische prijzen. Een visliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken.
20-01-2019
Person picture
Restaurant Galle Face - 2600 Berchem
Herman De Boer
Het eten en de presentatie was excellent. Eén minpuntje, het voorgerecht werd samen met de aperitief gebracht.
14-01-2019
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!