Restaurant Blaffetuurken

Visserskaai 39 in 8400 Oostende

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Restaurant Blaffetuurken (Visserskaai 39 in 8400 Oostende).

Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Anne-mie Van Moere
Zoals steeds in orde. Goede ontvangst, lekker en rustig kunnen genieten. Zeker één van de betere restaurants en aan te raden.
18-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Diana Borgmans
Zoals altijd zeer vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten. Telkens we een korte trip aan zee hebben proberen we daar langs te gaan. Ze gaan ons daar nog terug zien. Eten in een zeer rustige sfeer. 100 % in orde allemaal.
17-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
johan leyman
Voor de zoveelste keer gaan eten en zoals STEEDS zeer vriendelike bediening en dito eten. Tot binnenkort.
16-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Louis Nijs
Het was weer genieten samen met vrienden in een gezellig restaurantje. Het eten is super lekker en de bediening is top. Echt een aanrader,
13-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Magda Laenen
Wij hebben genoten van een lekker maandmenu en vlotte, aangename bediening. Het was niet ons eerste bezoek en we komen zeker terug.
13-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
herman vertongen
In orde zoals altijd
12-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marina Stevens
Telkens als we in Oostende zijn, gaan we in 't Blaffetuurken eten, gewoon omdat het telkens zo goed meevalt. Gezellig interieur, vlotte en vriendelijke bediening, lekker en vers eten. Prijs/kwaliteit top. Jarenlange ervaring, en dat merk je. TOP!
12-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Herman Saelemakers
Ontvangst zeer aangenaam, mooie aangename zaak met aandacht voor details. Menu was niet slecht maar niet bijzonder merkte dat er minder aandacht was qua dressing van borden, voelde dat het wat op bord gesmeten.Denk als je a la carte eet dat het heel wat anders is
12-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Frank Lemoyne
Bedankt voor de bediening en het lekker eten. We gaan zeker terug één topper AANRADER Frank & Myriam
12-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
judith declercq
Reseratie lang op voorhand gereserveerd, Na nog een laatst telefonisch kontact was alles goed bevestigd zoals voorzien. Alles was perfect : het menu , bediening en de prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
11-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Johny Welkenhuysen
Gezellige locatie en interieur. Lekker gegeten en vriendelijke bediening . Welkenhuysen Johny
11-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
herman aertgeerts
top
06-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
herman aertgeerts
Heel lekker gegeten zoals steeds. Vlotte bedieningen. Een echte aanrader
05-08-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
nadine baert
heel lekker gegeten, leuke menu, gezellige en knusse omgeving, enorm vriendelijke ontvangst en bediening van de eigenaar, een aanrader en komen zéker nog eens terug !
30-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marleen Vanderjeugd
Gezellig en mooi ingericht restaurant; héél vriendelijke bediening. Wat het eten betreft: telkens keuze uit 2 à 3 gerechten en erg lekker! Zeker een aanrader!!!!
29-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Erik Vergucht
Hallo, we zijn gisterenavond gaan eten in Restaurant Blaffetuurken. Wauw,... Geen woorden voor!!!!! We werden door de gastheer vriendelijk ontvangen, we voelden ons er echt welgekomen! Het restaurant is gezellig ingericht. Het eten en de wijnen waren SUPER-LEKKER!!!! Een restaurant waar we zeker nog eens terug gaan!!!
28-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Filip Waelkens
Het was ronduit schitterend. Zeer goeie keuken met een extra attentvolle zaalverantwoordelijke,onze Jo Binnenkort gaan we terug want het is er echt SUBLIEM.
23-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jan Van Kerkhoven
Heel lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar mooi locatie en vriendelijke bediening
22-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marie Christine Logghe
Zondagmiddag gegeten in uw restaurant, het was weer superlekker! Mijn gezelschap had niet anders dan lof!!! Er wordt opgediend in een rustige sfeer. Het interieur is er heel gezellig, de verse gladiolen dragen hun steentje bij! kortom, het smaakt naar nog!
15-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Daniel Vanneste
Wij hebben heel lekker gegeten in blafftuurke en bravo voor de enige kelner voor heel de zaal ,alles liep gesmeerd voor herhaling vatbaar fam.vanneste
09-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
andré de ruijter
Perfect in orde, zoals altijd.
09-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Danièle Herman
Het was weer super lekker. Zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar !
08-07-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
gilbert steelandt
Het eten was uitstekend. Zeer vlotte bediening en uiterst vriendelijk. We hebben genoten!
12-06-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Diana Borgmans
Net zoals de vorige keren heel lekker gegeten in een rustige sfeer. Vriendelijke gastheer. We komen zeker nog terug.
09-06-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Linda Van Hoever
Lekker verfijnd menu en vriendelijk onthaal en bediening. Voor herhaling vatbaar.
07-06-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Anne-mie Van Moere
Zoals steeds prima in orde, lekker en verzorgd. Wil je rustig genieten dit is de place. Top!!
04-06-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Anne-mie Van Moere
Zoals steeds prima in orde, lekker en verzorgd. Wil je rustig genieten dit is de place. Top!!
04-06-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
André Janssen
Heel lekker gegeten en heel vriendelijke bediening! Mooie inrichting! Hier komen we zeker terug!
30-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Herman Boeykens
Niet de eerste keer dat we in deze zaak gegeten hebben, zoals altijd een vriendelijk onthaal en een uitstekende bediening van het lekkere menu. We gaan er zeker nog terug. Top!!
27-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
leopold Dubois
Het was een uitstekende Dag voor herhaling vatbaar. Alles was naar wens goede bediening vriendelijke ontvangt we weten geen opmerkingen .
27-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Jacqueline Thijs
Wij waren weer zeer tevreden. Het eten was zeer lekker en de bediening was prima. Wij kijken uit naar de volgende keer.
25-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Marcel Van Der Meynsbrugge
Top keuken en bediening ......elke keer wanneer wij in Oostende vertoeven ons genietadres....Tip voor levensgenieters
25-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Florent Vandebosch
Heel lekker, goed onthaal,prijs kwaliteit,vers,aanrader.
23-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Hilde Schoeters
Zeer lekker gegeten in een rustig kader met vlotte bediening!
20-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Erik De Smedt
Gezellig restaurant met heel vriendelijke bediening en heel lekker eten, aanrader!
20-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
FRANS VAN KERCKHOVEN
Dit is echt een aanrader. Reeds driemaal bezocht en telkens lekker gegeten en vriendelijk bediend. Proficiat aan uitbaters.
19-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Karine
voor de 1ste x kennisgemaakt met de formule two4one en het was meteen een schot in de roos, lekker gegeten en hele vriendelijke en correcte bediening, een aanrader 👍
18-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
robert de vlieger
Vlotte en goede bediening . Lekker gegeten komen zeker terug.
14-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Pol Van Herck
Het was weeral top! In een ongedwongen sfeer, leuk interieur en zonder tijdsdruk vanwege de gastheren, konden we zalig genieten van de lekkere gerechten. We kijken al uit naar ons volgend bezoek!
13-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Guido Stas
Lekker eten met vriendelijke bediening Een aanrader
11-05-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Veronique
Hebben genoten van een heerlijke maaltijd
29-04-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Gina Goossens
Zoals gewoonlijk lekker eten en vriendelijke bediening. Zeker aanrader.
29-04-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Vaneng Vanhouttteghem
Heel tevreden, alles was ok, een aanrader
28-04-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Eric De Clercq
Het was weer een zeer lekkere verzorgde maaltijd. De service was zoals altijd heel correct en het is er aangenaam vertoeven.
14-04-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Danièle Herman
Het was weer super lekker ! Vriendelijke bediening en het eten was zeer, zeer goed. Een echte aanrader.
08-04-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
wilfried manhaeve
alles was pefect
01-04-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Dirk Gysels
Lekker gegeten, eerlijke keuken. Suppervriendelijke bediening. Een aanrader, als we nog eens in Oostende zijn, gaan we zeker terug.
25-03-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Theo Moons
Supper lekker gegeten, supper vriendelijk en een dikke pluim voor beide. Bedankt
23-03-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
Karin Blommaerts
Heel vriendelijke gastheer. Een iets betere keuken. Eten heel verfijnd. Zeker voor herhaling vatbaar. Karin Johan.
20-03-2019
Person picture
Restaurant Blaffetuurken - 8400 Oostende
L G
een vriendelijke ontvangst en lekker eten !! Zeker een aanrader
18-03-2019
  • €100 €50 Marktmenu
reserveer nu voordelig!