Ontbijt @ Link 21

Welvaartstraat 14 in 2200 Herentals

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Ontbijt @ Link 21 (Welvaartstraat 14 in 2200 Herentals).

Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Miranda Van Eyndt
Heerljik genoten van een ontbijt geboekt via de two4one actie ... Prijs/kwaliteit meer dan in orde ! Vriendelijk personeel ! Tof begin van een dagje verlof ...
05-09-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Michèle Van den Hoek
Lekker ontbijt. Alles zeer netjes. Het was dik in orde
01-09-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Ann Neyens
We hebben genoten van een verzorgd en lekker ontbijt.
22-08-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Karel Croes
Voor mijn reeds2de keer .maar nu met vrindinnen. Ze vonden het ook supper ontbijd en vriendelijk ontvangst
13-08-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Karin MAES
Spijtig croissant op en geen yoghurt gekregen. Croissant wel opgelost door de kleine varriant. Ontbijt was verder prijs kwaliteit in orde.
02-08-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
joanna hendrickx
"Lekker ontbijt" veel keuze zeker niet met honger van tafel gegaan , een minpuntje voor ons er was maar een tas thee of koffie in voorzien als je de cava nam PRIJS/KWALITEIT was het in orde
20-07-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Chris Van den Bossche
Op onze doorreis met 4 personen ontbeten in Link 21. Vriendelijke en vakkundige bediening. Lekker gegeten van meer dan voldoende lekkernijen. Dank zij Two for one schappelijk geprijsd! Chris & co
19-07-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Dorien Willems
Lekker ontbijt en super vriendelijk personeel! Voor herhaling vatbaar!
01-05-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Nancy Boeckx
Een lekker ontbijt met verse producten geserveerd door vriendelijke bediening. Goede prijs kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!
29-04-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Guido Resseler
Uitstekend ontbijt doen we zeker nog eens
25-04-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Chris Van rooy
Best oké voor een two for one anders wel te duur voor wat het is ,maar wel een mooie gezellige zaak en vriendelijk pers
10-04-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Robin Van gestel
Het ontbijt is een aanrader Alles was heel lekker .
29-03-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
jozef Lievens
super ontbijt ,voldoende variatie in een gezellige sfeer . zeer vriendelijke en snelle bediening. een aanrader.
15-02-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Dawn Smeets
Voor de 1ste keer hier geweest en zeker een aanrader, wij komen in alle geval terug. Gezellige omgeving, makkelijk parkeren, goede bediening en lekker gegeten. Kortom, een aanrader!
26-01-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Karlien Vanderperre
Zeer hard genoten van het lekkere ontbijt. Veel variatie en veel te veel. Lekker glaasje cava. Heerlijk moment.
19-01-2019
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Paul Schoeters
Goede ontvangst, mooi interieur en vriendelijke gastvrouw. Het ontbijt is niet echt wow maar vooral TE duur voor wat het is...29€ per persoon in fel overdreven voor oa. honing en choco uit plastic potjes die je ook in een ziekenhuis krijgt. Yoghurt uit potje van Everyday. Wij hebben al veel beter ontbeten aan een goedkopere prijs. Ik zou aan geen enkel ontbijt 29€ per persoon geven...maar als je die prijs vraagt mag het wel net iets meer zijn...
21-11-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Nathalie Op de beeck
Alles was inorde. Alleen de warme dranken mochten ze sneller brengen.😉
17-11-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
KOBA Zuiderkempen vzw Verrezen
Zeer vlotte en duidelijke reservatie. Lekker verse broodjes, vers en heerlijk beleg en fruit en fijne en vriendelijke bediening. Knappe accommodatie voor zowel sociale als formele ontmoeting. Wij hadden een gezellig samenzijn bij een ontbijt gekoppeld aan een werkvergadering voor onze scholen.
15-11-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Frake
Lekker ontbijt. Alles zeker voldoende; wel slechts 1 tas koffie inbegrepen. Prima service!
08-11-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Severine Verhaegen
Lekker ontbijt en heel vriendelijk ontvangst, voor herhaling vatbaar!
13-10-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Lucette Poelman
Alles was wel in orde , vriendelijke bediening , maar als dit ontbijt normaal 29 euro per persoon kost , was het te duur ,29 euro voor 2 is ok.
09-10-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Leonie Mellaerts
Eerste keer dat wel er kwamen dus waren in de war omdat er een andere naam boven de deur hing. Goede ontvangst, alles was ruim voldoende!
09-10-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Sonja Geuens
Zeer lekker ontbijt, goede vriendelijke bediening. Eén minpuntje : voor een 2de tas koffie moesten we bij betalen. Dit werd ons vooraf ook niet gezegd.
08-10-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Martine Van uytsel
Het eten was zeker meer dan voldoende en super lekker. Het was een zeer aangename ervaring . Het ontbijt doen we zeker nog eens terug !!!
04-10-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Vera Van Tiggelen
Zeer tevreden van het ontbijt. Het was heel ruim voldoende. Aangenaam zitten met mooi uitzicht en vriendelijke bediening.
20-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Annie Van dam
Degelijk ontbijt. 29 euro niet echt goedkoop maar nog altijd zijn geld waard. Mooie zaak en vriendelijke bediening.
15-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Tessa Van herck
Super lekker ontbeten, hele lekkere cave, heel veel gekregen en veel variatie. Hier komen wij zeker terug
08-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Naomi Slegers
Heel lekker ontbijt! Zeer vriendelijke bediening!
05-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Ilse Plees
Wat we kregen was lekker, maar we hebben de croissants en de yoghurt gemist die op de voucher stond. Ook weinig broodjes voor het beleg dat geserveerd werd. Nog geen 2 broodjes per persoon. Aanvullen werd niet aangeboden.
04-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Karin Van Eynde
Super ontbijt, alles vers , vers fruit, croissant...enfin alles
04-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Steffi Fleerackers
Heel lekker ontbijt en zeer aangename bediening!!
04-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Ludo Wouters
Heerlijk ontbijt alles aanwezig lekker eitje met spek,allerhande beleg,kort genoteerd alles was voldoende aanwezig. Zeer vriendelijke bediening plus zeer leuke locatie en dat voor die prijsklasse, gaan zeker met meerdere personen terug. TOP!!!!
01-09-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Sirik Meyntjens
Wat een geweldig ervaren om een stortbreak mee te beginnen! Super vriendelijke bediening en dauwverse kwaliteit (zoals gewoonlijk)
30-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Chris Van den Bossche
Prima ontbijt en vriendelijke bediening.
16-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Diane Voorspoels
het was top we waren daar met vrienden die dag 50 jaar getrouwd waren en werden vergast met vuurwerk prachtig wij gaan zeker nog terug diane
09-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Nicole Houtmeyers
Wij hebben zeer goed ontbeten. Ook al was het two4one werd er op geen broodje gezien.zeker om nog eens terug te komen.
09-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
tine praet praet
Wij waren heel aangenaam verrast, toen wij in het restaurant binnen kwamen... Heel trendy, smaakvol interieur! Alles was helemaal naar wens ! Rustig kunnen genieten van het heerlijke uitgebreide ontbijt. Proficiat aan de uitbaters !! Tine Praet
08-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Chantal smets
Super lekker ontbijt alles was netjes opgediend en zeker meer dan genoeg Top !!!
07-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Marc Smits
Vriendelijk personeel, het eten was in orde, niks op aan te merken, voor herhaling vatbaar.
04-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Christel Van der Borght
Een fijne ontvangst gezellige zaak en vooral heerlijk vers lekker eten wij gaan zeker terug ??????
04-08-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
chris proost
We hebben genoten van een verzorgd, uitgebreid ontbijt. Bediening was zeer vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader.
25-07-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Jasna Van Royen
Bangelijk goei ontbijtje gehad, alles wa we nodig hadden (en meer) stond op tafel + Link 21 is super gezellig! Zeker een een aanrader????????
18-07-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
ilse Janssens
Enorm genoten van een zeer verzorgd ontbijt. Zeer lekkere koffie verkeerd. De bediening was ook zeer aangenaam. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
18-07-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Viviane Gyselinck
Alles dik in orde...
07-07-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Georges Kalee
Heel lekker ontbijt zeker voldoende en veel keuze, vriendelijke en vlotte bediening een aanrader !!!!!!!!!
06-07-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Ann Laenen
Zeer goed ontbijt en een zeer goed concept met two4one.... gaan we zeker nog een keertje doen
04-07-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Tom Goossens
Alles was dik in orde, buikje rond gegeten, toffe bediening in een professioneel kader. We gaan voor een herhaling.
18-06-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Liesbet Van Hove
Heerlijk genoten van een lekker ontbijtje! Mooie trendy lokatie! We komen zeker nog een keer!
28-04-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
Geert Verlinden
Wij gaan regelmatig eten in Link 21 wat heel lekker is . Het ontbijt was niet slecht maar voor die prijs had ik graag verse yoghurt ( niet in een potje van everyday) en vers spek , geen spekblokjes uit een pakje. Er was ook maar 1 koffie inbegrepen wat ik toch weinig vind . Voor die prijs heb ik al op andere plaatsen een beter ontbijt gegeten. Maar de bediening was alweer super.
05-04-2018
Person picture
Ontbijt @ Link 21 - 2200 Herentals
ilse jansen
Mooie locatie, lekker ontbijt met echt alles op en aan, de warme gerechtjes kwamen door omstandigheden met enige vertraging maar dit werd ruimschoots goed gemaakt met extra warme en koude drankjes en super vriendelijk personeel ???? Een echte aanrader ?????????
19-03-2018
  • €58 €29 Ontbijt deal
reserveer nu voordelig!