Marnixhoeve

Kesselsesteenweg 99 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Marnixhoeve (Kesselsesteenweg 99 in 2500 Lier).

Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Myriam Van Immerseel
het was heel lekker en ze waren heel vriendelijk. zeker voor herhaling vatbaar
04-12-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
caroline lenaerts
Top! Lekker gegeten. Gezellig ingericht.
24-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
K.G.
Heel lekker, mooie hoeve, zeer vriendelijk personeel, prijs-kwaliteit zeer scherp geprijsd. Heel erg aanbevolen.
24-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Kristina Van Leuven
Het was super lekker eten . De bediening was heel vriendelijk. Wij hebben ervan genoten. Voor herhaling vatbaar .
20-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Jelie Embrechts
Het was heel lekker, voor herhaling vatbaar!
16-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Greet Naegels
Wil langs deze weg even laten weten dat de menu tijdens reservatie one line die ik gedaan heb vrij.8/11niet dezelde was als in restaurant 1 dag later 9/11, namelijk one -line was het een wild menu ter plaatse een menu met keuze van vis , mijn moeder lust geen vlees vandaar de keuze van 2 menu s en 2 keuze ter plaatse Ik kreeg als antwoord , o dan is die nog niet aangepast want dat is de menu van okt. en nu is het nov. Mijn vraag was dan of ik dan 2 x het menu kon bestellen , kreeg al vlug het antwoord nee dat gaat niet , zonder meer , kan begrijpen dat de dienster deze beslissing niet mag nemen , maar kon wel een beetje meer uitleg Ook spijtig , jullie vragen dan of er speciale wensen zijn , op de site , mijn vraag was dan een gezellig tafeltje , bij aankomst kregen we , kies er maar 1 , ook had ik vermeld is voor een verjaardag , weet dat je in andere restaurants hier dan rekening mee word gehouden met een kleine attentie , hier niets van gemerkt Spijtig dat jullie dat dan vragen Vooral ook omdat we naar jullie zijn gekomen voor mijn moeder 89jaar en haar 3 dochters en mijn moeder graag naar De Marnixhoeve kwam , daar zij vroeger veel met mijn vader kwam Hoop voor andere gasten dat jullie hier in de toekomst een beetje rekening mee houden Mvg Greet
12-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
P Goetschalckx
attente bediening; zeer lekker gegeten; menu was zoals we hadden gekozen; goeie sfeer; alles in orde
05-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Patsy Pelgrims
Zeeer vriendelijke bediening!
03-11-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Hugo Geens
alles was OK en zeer lekker . Aangenaam kader . Zeker voor herhaling vatbaar .
29-10-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Eddy Van Rompaey
Wij zijn daar goed ontvangen. De maaltijd was zeer goed en verzorgd, aangename plaats voor te vertoeven. Komen zeker terug.
22-10-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Jean De Vriendt
Uitstekend ontvangen en heel vriendelijk bediend. Menu was heel lekker en zeer appetijtelijk geserveerd. Voor herhaling vatbaar!
12-08-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ann Daems
Leuk restaurant.menu was heel goed en lekker.
10-08-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ronald Caluwé
Perfect, doch de koele tafeltjes verdienen bij een maaltijd een (bescheiden) onderleggertje. Ga zeker terug!
04-08-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
De marnixhoeve is achteruit gegaan op gebied van verzorging: Op de tafel stonden verwelkte bloemen in verrottend water ( dan beter geen bloemen) Geen tafelkleedjes meer op de tafels. Het tuinterras ligt er helemaal niet meer verzorgd bij. De bediening was in orde maar steeds ander personeel (misschien wegens verlof). Er word wel deelgenomen aan two for one actie maar reeds maanden zonder enige variatie. Deze beoordeling moet je beschouwen als opbouwende kritiek van een regelmatige bezoeker. Ludo
03-08-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Greet De Wit
Dik in orde
03-08-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
jos sergoynne
Lekker gegeten, mooi gepresenteerd, vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
05-07-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Willem de Cock
Het was een nogal moeizame start: de ober werkte er voor de eerste keer en de zaalcheffin had nog nooit van two4one gehoord. Na een tiental minuten waren alle problemen opgelost en konden we op een schaduwplek van het terras genieten van de vriendelijke bediening. De lunch gangen was lekker en de tijd tussen de drie gangen konden we zelf bepalen.
30-06-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
GUY mampaey
Erg tevreden zowel over de kwaliteit van het eten als van de bediening : 10 op 10 voor de Marnixhoeve.
04-06-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Bernadette Swinnen
Zeer lekker gegeten. Rode wijn ondermaats. Geen hapje bij aperitief. Supplement mayonaise aangerekend, ook al ging het over een gans menu. Bediening OK. 3 keer moeten vragen naar bestelling water.
17-05-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Jozef Lambrecht
Was echt wat men mag verwachten. Lekker gegeten!
27-04-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Nancy Geeraerts
ik was een beetje teleurgesteld. Wij hebben gereserveerd voor menu met 3keuzevoorgerechten, 3keuze hoofdgerechten en dessertje, deze menu gold nog tot in mei. Daar aangekomen merkten we dat de menu veranderd was naar 1voorgerecht en 2keuze hoofdgerecht+nagerechtje dat ook anders was, het was 12 april. Dit gemeld aan de bediening en kregen te horen dat de eigenaar ten alle tijde de menu mag veranderen, sorry wij vonden dat wel raar, zeker omdat er veel minder keuze was. Bediening was wel vriendelijk.
13-04-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
jan lamoen
hebben lekker gegeten vlotte bediening gaan zeker nog eens eten
06-04-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
We dit maal terug gekozen voor de salade van eend echt super lekker. Nadien hebben we beiden de lamsnavarin genomen was lekker maar de vorige keer kalfskroontje en victoriabaars en deze gerechten genieten toch onze voorkeur. Maar men moet van alles eens proeven en onze ervaring is dat het hier met zekerheid nooit kan tegenvallen.
02-04-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
patrick verhulst
vandaag voor de tweede keer gaan eten in de Marnixhoeve het was weer lekker voor herhaling vatbaar perfecte bediening komen zeker eens terug Mr verhulst Apers
26-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Marcel Van Tricht
Alles zeer goed en volgens verwachtingen. Lekker gegeten, voldoende, meer moest het niet zijn. En de bediening discreet en toch vriendelijk. Voor herhaling vatbaar. En lekkere huiswijn. Aanrader, Marcel.
26-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
Dit nieuwe two4one was weer superlekker. En zoals altijd met een zeer vriendelijke bediening Top.
23-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
Dit nieuwe two4one was weer superlekker. En zoals altijd met een zeer vriendelijke bediening Top.
23-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
karin saerens
Heel geslaagde avond waarvan we alleen maar kunnen zeggen dat het eten top was en de sfeer uitstekend .Maar dit wisten we al!Doe zo verder!
23-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Marleen Patteet
Gisteravond gezellig gaan eten in de Marnixhoeve. We zaten er rustig en relaxed. Voldoende ruimte tussen de tafels, zachte muziek op de achtergrond en een super vriendelijke ontvangst en bediening. Als voorgerecht namen we het slaatje met eend en het slaatje met de gebakken brie allebei zeer lekker bij het slaatje met brie miste ik wat dressing; Mijn man vond het kalfskroontje zeer smaakvol, ik nam de lamsnavarin die ook in orde was. De tiramisu met rabarber een beetje speciaal maar toch lekker verfrissend dessert. Marleen
16-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Reinhilde Beyens
Het was heel lekker, wij hebben er van genoten, voor herhaling vat baar.
16-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Suzanne Hiel
Weer zeer lekker gegeten, schotels zeker voldoende. Vriendelijke bediening. Goede wijn per glas genomen is uitstekend. Een aanrader.
03-03-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ludo Lauwers
We hebben zoals gewoonlijk weer genoten van het lekkere eten en de vriendelijke bediening. Een echte aanrader.
19-02-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
kristina verstraeten
Alles was tiptop. De sfeer was er het eten was heel goed. Ook heel vriendelijk personeel. Zeker nog eens doen.
19-02-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
julius van roy
wij hebben genoten van onze valentijnsmenu lekker gegeten en een vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar jul. en marleen uit westerlo
15-02-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Joke Bruyndonckx
Genoten van een heerlijk 3-gangenmenu. Wij komen nog vaak terug!!
10-02-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Alois Clauw
Voor de 3 maal dat we daar zijn gaan eten en telkens was het zeer goed,met heel vriendelijk personeel en het is er altijd zeer gezellig om er te vertoeven. voor ons een dikke 10.
10-02-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
RONALD DE KEUSTER
HET MENUE IN DE MARNIXHOEVE IS VAN DE BETERE 2FOR1.VRIENDELIJKE BEDIENING EN EEN PRIMA NAGERECHT.
24-01-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Leo De Neubourg
Aangename omgeving, lekker menuutje (scampikroket, wildstoofpotje, clafoutis), goed wijntje, zéér vriendelijke bediening: wat wil je nog meer! Goed adres.
19-01-2019
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Christiane Van den Bergh
We hebben uitstekend gegeten . Alles was naar wens voor herhaling vatbaar .
30-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Nicole De Koning
Het was weer heel lekker en gezellig, komen zeker terug.
30-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Frans Van Den Broeck
Zeer lekker gegeten,alleen de wachttijden waren te lang.Als alles was genoteert tot het voorgerecht 56min. ,dit is te lang ,op het dessert 38 min. ,vergeten door te geven.Wel vriendelijke bediening.
23-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Anita Verhaegen
Zeer vriendelijke ontvangst !! Zeer lekker eten en heel mooi gebracht !!! Dikke proficiat !! Voor herhaling vatbaar !! We komen zeker terug !!👍👍👍
23-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Maria Van Eester
Spijtig door ziekte niet geweest, maar heb met Marnixhoeve gebeld en we kunnen op een andere dag gaan. Waarvoor mijn dank.
22-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Mich Torrekens
Het was zoals alle vorige keren weer top! Vriendelijke bediening, keuze uit 3 verschillende voorgerechten en hoofdschotels. Alles was super lekker, inclusief de wijn. Wij komen weer terug.
17-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Ilse Van herck
Zeer lekker gegeten. Een echte aanrader.
16-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
patrick hendrickx
Zeer leuke omgeving en goede samengestelde menu.
14-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Luc Schoeters
Heel lekker en genoeg gegeten. Bediening was ook vriendelijk en goed. Gaan zeker nog eens terug.
09-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Nancy Grandjean
Het was een heel geslaagd avondje uit. Een hele vriendelijke ontvangst, heel lekker gegeten en zeker voldoende. Van voorgerecht tot dessert, een aanrader !!! We komen zeker nog eens terug.
09-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
leo van looveren
lekker eten vriendelijke bediening alles was in orde voor een leuk prijsje
01-12-2018
Person picture
Marnixhoeve - 2500 Lier
Rita Plas
Beste Alles maar ook alles was wauw super lekker eten van voorgerecht tot dessert en personeel uitstekend wij zijn al 3keer geweest en komen met veel plezier terug dank u wel Vriendelijk groeten familie plas goyvaerts
25-11-2018
  • €90 €45 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!