Lorraine

Hoogstraat 18 in 3600 Genk

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Lorraine (Hoogstraat 18 in 3600 Genk).

Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Johan Geldof
Het eten was lekker. Vriendelijke bediening.
20-06-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Johnny Demeyer
Alles was prima.
03-06-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
J. Ley
Eten was niet wauw, gewoon lekker. Jammer dat de presentatie bij iedere gang steeds hetzelfde was.
22-04-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
sabine slabbinck
Vriendelijke bediening. Meer dan voldoende om te eten en niet zuinig met pijnboompitten en parmezaanse kaas. Toch duurdere ingrediënten. Een adresje om terug te komen.
22-04-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
sabine slabbinck
Vriendelijke bediening. Meer dan voldoende om te eten en niet zuinig met pijnboompitten en parmezaanse kaas. Toch duurdere ingrediënten. Een adresje om terug te komen.
22-04-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Jos Truyers
Het was weer heerlijk. Top
12-04-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Monique
Samen met familie genoten van een fijn verzorgd diner. Lekkere gerechten - verzorgde presentatie -fijne gastvrouw. Komen zeker nog eens terug.
31-03-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Denise Van Goethem
Alles in orde! Voor herhaling vatbaar!
18-03-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Paul Demulder
Heel lekker gegeten. Prima prijs kwaliteit en zeker een hartelijke ontvangst en bediening. Een aanrader !
17-03-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Luc Vleugels
Alles prima. Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening in gezellig kader. Echte aanrader.
14-03-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Martin Reyskens
De ontvangst en de bediening was zeer vriendelijk. Het eten was super. Een aanrader voor iedereen Lilane en Martin
21-02-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Fien Van Raemdonck
Super lekker, heel vriendelijke bediening
18-02-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Kimberly Stuer
Spijtig dat het zo ver is voor ons, anders kwamen we zeker nog eens terug ! De gastvrouw was op en top ! En het eten ook uiteraard!
03-02-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Jean-Pierre Desiron
We hebben heel lekker gegeten in Lorraine. Het eten werd mooi gepresenteerd en de ontvangst en bediening was OK. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
13-01-2019
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Jos Truyers
Gezellig Lekker Voldoende Herhaling vatbaar
21-12-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
bert camps
Gezellig en lekker gegeten bij deze zaak. De 4 gangen menu was uitstekend.
02-11-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Michiel Dijsselbloem
Vriendelijke en warme ontvangst. De 4-gangen menu was goed afgewerkt..., mooie porties. Beperkte ..maar goede wijnkaart. Mooie inrichting , sfeervol en proper
30-10-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Paul Hannes
Zeer vriendelijke warme ontvangst. Lekker eten en vlotte bediening. Het restaurant is echter dringend aan vernieuwing toe.
26-10-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Benny van der Houven
zoals altijd zeer goed
24-09-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
roger ledens
heel lekker , mooi verzorgd , vriendelijke bediening
01-09-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Silvie Schepers
Vriendelijke uitbaters. We hadden het 4 gangenmenu genomen met de visschotel. Alles was heel lekker en mooi verzorgd. Achteraf kregen we nog gratis een degustief aangeboden. We komen hier zeker nog eens terug, de eigenaar heeft gezegd dat hij mijn naam nooit meer gaat vergeten want zijn vrouw noemt hetzelfde ????.
18-08-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Benny van der Houven
gelijk altijd in de loraine vriendelijke bediening en goed eten
14-05-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Annie Voets
Lekker eten, meer dan voldoende zelfs, en vooral een superlieve en attente gastvrouw. We hebben dit terug bezocht omdat we zo tevreden waren !!!!!
02-05-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Silvie Schepers
Voor de eerste keer kennis gemaakt met dit restaurant. Zeer vriendelijk onthaald. Eten was heel lekker, hier gaan we zeker nog eens terug. Top
15-04-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Silvie Schepers
Voor de eerste keer kennis gemaakt met dit restaurant. Zeer vriendelijk onthaald. Eten was heel lekker, hier gaan we zeker nog eens terug. Top ????????????
15-04-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
domien deckers
heel vriendelijk en lekker eten
28-01-2018
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
André Van Damme
Gezellig restaurant waar je ongedwongen en zonder kapsones kunt genieten van een goede burgerkeuken, tegen betaalbare prijzen. Daarom prijs-kwaliteitverhouding 8/10.
01-12-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
William Van Boven
Heerlijk gegeten. Een topadresje om te onthouden.
06-11-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Benny van der Houven
uitstekend ge eten zeer lekkere spaanse visschotel zeer zeker voor herhaling vatbaar
23-10-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Rita Gijsen
We hebben een fijne, gezellige avond gehad. Het eten was verrassend lekker.
25-08-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Roland Verdonck
vriendelijke ontvangst en bediening. En lekkere (en overvloedige) gerechten!! Prima two for one-adres, ook geldig voor drie personen!
22-08-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
André Schepers
We hebben er heel lekker gegeten en gaan er zeker nog terug !
19-08-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Nick Alderweireldt
Net als de vorige keren hebben wij hier lekker gegeten en genoten van het 4-gangenmenu. Wij komen zeker terug.
29-06-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Kristien Boermans
Zoals de vorige editie, subliem!!
18-06-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Roger Briers
Zeer lekker gegeten. Gewoon top. Zeker voor herhaling vatbaar
27-05-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Lisette Maesen
Het was weer een leuke avond, we hebben heerlijk gegeten,zeer vriendelijke bediening, we hebben genoten, een echte aanrader. ..
21-05-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Paul Schoonis
Lekker en voldoende gegeten,vriendelijke bediening Prijs kwaliteit prima
19-05-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Jan
Vriendelijke ontvangst, ietwat gedateerde inrichting, lekker eten met vlotte bediening, positieve ervaring
07-05-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Karel Van Suetendael
Zeer geslaagd. Heel lekker gegeten, zeer vriendelijke vrolijke bediening met een lekkere verrassing als afsluiter. Het was de opstart van de 1 mei feesten in Genk wat buiten nog voor wat extra animo en spektakel zorgde en wij zonder probleem een andere tafel kregen met een beter zicht op het gebeuren.
01-05-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Lisette Maesen
We hebben een super leuke avond gehad, met een heerlijk menu, en super vriendelijke bediening, de kok en de dame kwamen achteraf nog een leuk praatje maken ...
01-05-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Marieke De coorde
Vriendelijk ontvangen maar vonden eten niet zo lekker mijn visje was heel klein en vettig gebakken ook de frietjes waren hard en slecht gebakken. Ook het interieur is wat gedateerd Maar de vriendelijke bedienning maken dit nog beetje goed als afsluiter krijg je een klein glaasje baileys.
20-04-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
linda gielissen
Vriendelijk onthaal. Lekker gegeten.
18-04-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Peter Huyskens
Zeer geslaagde avond, een echte aanrader. Eten was zéér lekker en een zéér goede en vriendelijke bediening.
11-03-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Nick Alderweireldt
Als naar gewoonte hebben wij hier opnieuw heerlijk gegeten. Het erwtensoepje met spekjes was erg lekker en de steak met peperroomsaus en het kabeljauwhaasje moesten daar niet voor onderdoen. Net zomin trouwens als de daarop aansluitende panna cotta met frambozencoullis. Wij komen zeker nog terug!
10-03-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
maria vanhelden
Vriendelijke bediening! Lekker gegeten!
10-02-2017
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Chris BARTHOLOME
Tweede ervaring, en alweer positief! Vriendelijke bediening en degelijk menu. Een aangename middag eens te meer.
05-12-2016
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Mario Van Gestel
Gisteren hier voor de eerste keer gaan eten. Het was heel er goed meegevallen. Goede bediening, alles was heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar.
13-11-2016
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Huypens Jozef
Meer dan tevreden over het niet alledaagse menu. Een echte aanrader, zelfs voor klanten ver buiten de regio.
07-11-2016
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Chris BARTHOLOME
Een echte meevaller: supervriendelijke bediening, een uiterst (geen overdrijving!) geslaagde zarzuela, en een zeer vlot gesprek met de kok over zijn prestatie, gevolgd door een bezoek aan zijn keuken! En een limoncello erbovenop als afsluiter. Super!!!
16-10-2016
Person picture
Lorraine - 3600 Genk
Anita Vandeputte
Gezellig en proper . Vlotte en vriendelijke bediening. Het eten was voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar !
23-09-2016
  • €98 €49 4-gangenmenu
reserveer nu voordelig!