Link 21

Welvaartstraat 14 in 2200 Herentals

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Link 21 (Welvaartstraat 14 in 2200 Herentals).

Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
guido van vlerken
prachtige formule vlotte en zeer vriendelijke bediening lekker eten
14-08-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
chris daems
het was heel lekker en gezellig
10-08-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Rvl
Heerlijke sharing menu gegeten op prachtig terras met zeer vriendelijke bediening! Alles was top! Gaan zeker nog terug 😃
06-08-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Brenda Hannes
Heel gezellige en chique brasserie. Eten was goed en de bediening was super!
27-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
mieke van gorp
lekker eten, vriendelijke bediening. voor herhaling vatbaar
25-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Paul Van Puyvelde
Het was gewoon 🔝🔝 Niets op aan te merken. Personeel was ook heel vriendelijk ondanks de hitte. Chapeau.
25-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
caroline swannet
Zeer vriendelijke en vlotte bediening, de menu was heel lekker en verzorgd. Het was de eerste keer dat we dit deden, maar het is zeker voor herhaling vatbaar!
19-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Dominique Sertin
Heerlijk gegeten. Aanrader
17-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
anja somers
Het was weer heel lekker!
13-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
wim Vervoort
Volle zaak, maar toch lekker gegeten en vriendelijk en snel bediend. Menu was top!
11-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Bert Van Eynde
Het was er heel gezellig zitten en het eten was heel lekker, komen zeker nog eens terug.
11-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marc Van Echelpoel
Lekker gegeten..vriendelijke bediening..gewoon TOP 👍👍👍
06-07-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
patrick celis
Het was in orde
27-06-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Nancy Raeymaekers
Alles perfect in orde,aanrader.
23-06-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Greet
Mooie zaak, vriendelijke ontvangst en bediening. Heel lekker, niet tekort gekomen :)
03-06-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Loes Proost
We hebben er zeker van genoten ,het was zeer lekker ,en vriendelijke bediening . Gaan we nog naar toe .
01-06-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
mieke van gorp
alles was prima in orde. vriendelijke bediening. en het was heel gezellig op het terras.
23-05-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Sirik Meyntjens
Super ervaring! Culinaire verwennerij met sympathieke/ professionele bediening. Bevestigd door alle tafelgenoten.
22-05-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Greet Bloemen
Heel lekker, teveel wel maar super!
18-05-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Carmen Weijdeveld
Wij vonden de plek waar het restaurant is nogal op een vreemde plek en in een vreemd gebouw, we moesten zoeken en in het gebouw nog vragen waar het restaurant was. Maar het eten........subliem, heerlijk, verzorgt, vers en tongstrelend. Zeker de moeite waard. Wij gaan de chef-kok ontvoeren en meenemen naar Nederland!!
09-05-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
alfons costers
Alles was naar wens ,eten, personeel ,netheid,kompleet alles
01-05-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Luc De Cat
Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel
27-04-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
mieke van gorp
alles was prima in orde. voor herhaling vatbaar.
11-04-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Eddie Van Eynde
alles was naar wens we hebben er van genoten.
02-04-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Philip Vereecken
zeer aangename sfeer en gezellig, goede keuken, doe zo voort. Familie Vereecken - Vergauwen
28-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Philip Vereecken
Geachte, Onze eerste indruk was, waar zijn we terechtgekomen, maar dit was allemaal voorbarig, dit is een goed verzorgd restaurant waar men uitgebreid kan tafelen en heel lekker door de kok bereid gerechtjes, een aanrader en zeker een terugkeer moment van maken, TIPTOP DOE ZO VERDER, WAAR VOOR JE GELD, Familie Vereecken - Vergauwen
26-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
E p
Super locatie! Vriendelijke bediening. Veel volk wel, maar de bediening deed zn best om alles vlot te laten verlopen. Ik vond het eten niet wauw, maar mijn tafelgenoten wel. Achteraf kregen we nog een gratis drankje. Wij gaan nog terug! Ik heb er al a la carte gegeten en dat was wel altijd super lekker trouwens.
23-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Sonia Luyten
Top!!!
16-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Leen Goor
Heerlijk warm onthaald en super bediend door het vriendelijke en mooi gestylde personeel! Zaaaalig gegeten, een sharing menu, met verrassende en overheerlijke smaken! Met een meer dan voldaan gevoel nog een afsluitertje gedronken in de chalet, met nostalgisch sfeertje naar huis vertrokken... voor 1000 keer herhaling vatbaar! Bedankt voor onze avond zo te doen slagen! Liefs leen
16-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Johan Vanderperre
We hebben echt genoten in een zeer mooie entourage... Het eten was geweldig, zeer vriendelijke bediening. Als je iets speciaal wil proberen, neem de sharing menu.... Heeeeeeerlijk Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar.
09-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Patrick Lauwers
Degelijke sharingformule, goede kwaliteit , zeer vriendelijk personeel, echt een aanrader.
08-03-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Sandy Destenay
Heel lekker gegeten van het two4one menu dat uitstekend gepresenteerd was.
27-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
thalissa tilemans
Wij hebben ooit genoten van het ontbijt bij Link21, maar het diner was zeker ook de moeite! Heel gezellig ‘s avonds en lekkere gerechten. De sharing menu is fijn om te doen! Bedankt x
26-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
leen neyens
alles was prima ! vlotte bediening, vriendelijke mensen, prijs kwaliteit prima ! zeker een aanrader, voor iedereen
19-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Jozef Verdonck
Lekker gegeten Vriendelijke bediening Gaan zeker nog terug
17-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
guido van vlerken
het eten was super lekker en de bediening uitstekend
15-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Luc Stofmeel
De Sharing menu is een aanrader!
15-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
MONIQUE JACOBIN
het was top
09-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
diane remijsen
Het was helemaal inorde ! Leuk concept , lekker eten en vriendelijke bediening. alvast dank Mvg Jef Remijsen bvba Diane Remijsen
08-02-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Lutgard Kempenaers
Het was heel lekker , en vriendelijke bediening !!
31-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Lutgard Kempenaers
Het was heel lekker , en ook vriendelijke bediening.
30-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Machteld De Smet
Superlekker, vlotte vriendelijke bediening, een echte aanrader!
26-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Kelly
Een super gezellige en leuke avond gehad in de Link21. Mooie, verzorgde en lekkere borden, sharing-menu is een absolute aanrader! Heel erg vriendelijk personeel, er wordt gezorgd dat je niets te kort komt. Boeken maar!
18-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marina Bleys
Vriendelijke en fijne bediening, aanrader
17-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marina Bleys
Vriendelijke en fijne bediening, aanrader
17-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Marina Bleys
Vriendelijke en fijne bediening, aanrader
17-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Daisy Vervoort
Gezellige zaak. Tussen 12 en 14 uur is het super druk. Voorgerecht en dessert super lekker. Het luxe vispannetje had totaal gèèn smaak ook de groeten niet. De saus was flauw. Waarschijnlijk met de drukte. Ga toch nog eens terug gaan.
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Daisy Vervoort
Gezellige zaak. Tussen 12 en 14 uur is het super druk. Voorgerecht en dessert super lekker. Het luxe vispannetje had totaal gèèn smaak ook de groeten niet. De saus was flauw. Waarschijnlijk met de drukte. Ga toch nog eens terug gaan.
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Daisy Vervoort
Gezellige zaak. Tussen 12 en 14 uur is het super druk. Voorgerecht en dessert super lekker. Het luxe vispannetje had totaal gèèn smaak ook de groeten niet. De dus we flauw. Waarschijnlijk met de drukte. Ga toch nog eens terug gaan.
16-01-2019
Person picture
Link 21 - 2200 Herentals
Steve Wils
Lekker gegeten in gezellige sfeer. Vriendelijk personeel!
16-01-2019
  • €118 €59 Sharingmenu
reserveer nu voordelig!