Japans Restaurant Sensai

Albert I Promenade 11-12 in 8400 Oostende

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Japans Restaurant Sensai (Albert I Promenade 11-12 in 8400 Oostende).

Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Chris Vermaelen
Het was zoals steeds perfect. Zeer lekker eten en een fantastische gastvrouw. Een aanrader !
20-07-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
John Van Schil
Het was fantastisch - zeer lekker eten en een buitengewoon vriendelijke bediening - een aanrader.
27-06-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
veerle huylebroeck
Gezellig, lekker en vriendelijke bediening.
10-06-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Marc Broeckx
Het was lekker en gezellig,zeker voor herhaling ,gr
31-05-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Christiane Vermaelen
Ik zal dinsdag uw vraag beantwoorden, want wegens persoonlijke redenen is ons bezoek uitgesteld tot maandag. Sensai is vorige week verwittigd. Tot volgende week.
30-05-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Anja Moyson
Super lekker en heel vriendelijke bediening
19-04-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Dorine Samaille
Was leuke ervaring voor interessante prijs bij restaurant Sendai in Oostende Zeer vriendelijke bediening
22-03-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Dorine Samaille
Was leuke ervaring voor interessante prijs bij restaurant Sendai in Oostende Zeer vriendelijke bediening
22-03-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Christel Bram
Fijne avond achter de rug. Gezellige sfeer en lekker eten.
08-03-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Robert Mariën
Lekker eten vriendelijke bediening Een aanrader
04-02-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Kristel Bert
Super lekker, hele vlotte en vriendelijke bediening. Echt een aanrader!
04-01-2019
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
J Petuzy
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, maar voor ons is dit wel de max. prijs voor dit eten in een asatisch restaurant.
13-11-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Shana Moeyaert
Super lekker gegeten en toffe showcooking gezien. De moeite waard!
14-07-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
François Pelgrims
Van show cooking en kimono's hebben we niks gezien. Er waren om 19 uur maar 9 mensen aanwezig. Alles kwam kort na elkaar. Dank zij de korting viel de prijs mee. Anders het geld niet waard. En na een paar uur thuis last van diaree.... eerste en laatste keer bij sensai geweest.
28-05-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Huguette Vanden Weghe
Mixed gevoel na bezoek restaurant. Zalm was iets te hard gebakken en droog, vlees taai. Sidedishes prima en groenten en dressings vers. Wel mooie porties en vlotte en vriendelijke bediening.
14-04-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
els nivelle
zelfs op oudejaar two4one,vriendelijke bediening Japans is niet echt ons ding,een ervaring rijker
02-01-2018
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Ivan Degrieck
We zijn zeer vriendelijk ontvangen maar helaas was al de rest beneden peil Hoe bescheiden de deelname ook is via two4one het was nog teveel voor wat geboden werd
04-12-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
sabine waterschoot
Lekker en veel. Vriendelijke dame, spijtig geen show cooking
23-09-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Linda Mathieu
Heel lekker en spectaculair gegeten, een echte aanrader !
17-08-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Ann Debrabandere
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
02-08-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Johan De Groot
We zijn helaas niet kunnen gaan eten. Ik heb het restaurant wel verwittigd.
30-07-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
carine peene
Het eten was héél lekker maar van het verwachte showcooking en onze aangepaste kimono zitten we nog te wachten, daar hebben we niets van gezien en dat was wel een tegenvaller, jammer....
24-07-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Moniek Hoffmann
Was lekker, met spctaculaire prestatie van de kok
27-05-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
eddie fauvart
Beste. 20/05/2017 hebben we met 10 personenen gaan eten in de sensai het was buiten gewoon lekker en de show van de kok die het eten klaar maakte op de warme plaat was fantasties we gaan nog wel eens met een bende terug gaan.
21-05-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
wilfried Van Hullebusch
Geachte, de maaltijd is ons niet echt bevallen. Daar kon de kok niks aandoen,ook het personeel niet en al evenmin de netheid van de eetzaal. Het was gewoon een verkeerde keuze van onszelf. Japans en of Chinees eten is blijkbaar niet aan ons besteed. Algemene indruk: goede zaak.
18-05-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Linda Vandaele
Het was heel lekker,een vriendelijke ontvangst en bediening,beslist een aanrader en voor herhaling vatbaar .Tot nogmaals!
01-05-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
pieter De Greve-Heymans
Vriendelijk onthaal, gerechtjes waren fijn afgewerkt. Alles heeft lekker gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.
12-02-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Valerie Van Gorp
Echt de moeite waard ! Vriendelijke bediening en super goed eten
26-01-2017
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Josee VAESEN
Wat een goede ervaring in dit restaurant.eten was heel lekker en de bediening perfect en gemoedelijk. Weer een ervaring rijker en is zeker voor herhaling vatbaar.
09-12-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Martine Van innis
Zeker voor herhaling vatbaar.
31-10-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Martine Leroy
't Was de derde maal dat we in Sensai gingen eten en het was weer heerlijk! We komen zeker nog terug!!
17-10-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
rudi moenssens
We hebben hier al voor de 3de maal gegeten , vriendelijke bediening en lekker eten
17-10-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Renee Ketelaars
Heel vriendelijke bediening en erg lekker.
06-10-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
André Mentens
Lekker, vriendelijk en goed verzorgd Kortom prima
05-09-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Theo Verheyen
Een leuke afsluiter van onze paar dagen aan zee. Een aanrader.
17-08-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Jacqueline Luppens
Was heerlijk en voldoende eten. Een aanrader !
16-08-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Patrick De Smedt
Zeer lekker gegeten en de voorstelling was geweldig zeer toffe en vlotte bediening.
15-08-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
HUGO VAN DE VELDE
hallo het was voor iedereen een geweldige verrassing het eten was zeer lekker we hebben er van genoten
09-08-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Renate Bernaerts
Een hele leuke avond met lekker eten dat bereid werd aan onze tafel. De moeite waard om te proberen.
02-08-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Marleen Willemsens
Absoluut een aanrader. Het was meer dan voldoende, erg lekker, leuk om met stokjes te eten en de bediening was enorm hartelijk en aangenaam.
29-07-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Jennifer Cosemans
als dit reclame is voor nieuwe klanten te lokken zullen ze weinig volk over de vloer komen,het tempura mandje gevuld met vis en groenten was te weinig gebakken (niet krokant) en veeeeel te vettig,mijn hoofdgerecht werd gebracht op een klein schoteltje dus heel goed opletten of anders lag het op tafel of anders op uw broek,scampis zaten de darmkanaal nog in en de noedels was geen smaak.ik kom in ieder geval niet meer terug in deze zaak deze zaak verdiend niet om opgenomen te worden in de two 4oned deals
21-07-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
sabine willekens
zeer lekker, leuke showcooking en vriendelijke bediening
14-07-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
DELEPIERRE NICO
Lekker, en vriendelijke bediening
24-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Katrijn Vandenberghe
Zoals steeds een heel vriendelijke ontvangst. We gaan graag terug om weer een nieuw gerechtje uit te proberen. De showcooking aan de bakplaat is zeker een aanrader. Zowel de vis, als de vleesgerechtjes zijn top!
17-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Martine Leroy
Super lekker gegeten en vriendelijke bediening. We gaan zeker nog eens terug...
16-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
fiip storme
slechter dan slecht voorgerechtje één vettige boel hoofdgerecht geen smaak scampi's waren om je tanden erop te breken en s'avonds gans de avond op de pot zitten
16-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
rudi moenssens
Komen hier voor de tweedemaal en steeds vriendelijke bediening En lekker gegeten
16-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
chris van cauter
Het eten was zeer lekker en de bediening verliep heel vlot en vriendelijk als we naar de kust gaan dan gaan we er zeker nog terug want het is zeker en vast voor herhaling vatbaar .
14-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
Dirk Van Laarhoven
Wij hadden een leuke tijd in restaurant "Sensai" te Oostende. Een warme ontvangst, vriendelijk personeel en een ontzettend lekker eten.Zeker voor herhaling vatbaar.
02-05-2016
Person picture
Japans Restaurant Sensai - 8400 Oostende
rudi moenssens
Lekker gegeten, en vriendelijke bediening Gaan zeker terug
14-03-2016
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!