GourmetBar Mechelen

Van Beethovenstraat 1 in 2800 Mechelen

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van GourmetBar Mechelen (Van Beethovenstraat 1 in 2800 Mechelen).

Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Frederik Everaert
Prima formule. Heel verzorgd, lekker en zeker een aanrader.
30-11-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
chris van weert
Eten was meer dan voldoende.De bediening heel vriendelijk.Gezellig.
04-11-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Wendy Janssens
Heel heel lekker,super vriendelijk personeel en je krijgt super veel
28-10-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Wendy Janssens
Heel heel lekker,super vriendelijk personeel en je krijgt super veel
28-10-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Denny De Cree
zeer goed restaurant … goede bedienind .. en lekker eten
21-10-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Patrick Brems
Zeer lekker gegeten, heel vriendelijke bediening in een gezellig kader!
14-10-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
cindy jacobs
kleine maar zeer gezellige omgeving om super lekker te eten alles was tip top in orde . de bediening was vlot en vriendelijk alleen de drank is wat aan de duren kan maar dat maakt het niet dat we zeker nog eens terug komen
14-08-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Danny Breemersch
voorgerecht (hapjes assortiment) : goed hoodgerecht: half varkenshaasje : was volgens mij al eens gebakken en nu opgewarmd nagerecht: dame blanche: chocoladesaus was zeer taai als hij gestold was resultaat : 6/10
17-07-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
daniel van den eynde
Zaterdag, tropische warmte, maar in GourmetBar Mechelen gelukkig de frisse airco. Was gaan eten met two4one voucher. Het eetgedeelte was niet bijster groot, maar oogde wel gezellig. De kelner was supervriendelijk, liet wel een klein steekje vallen met verkeerde menu voor te stellen, maar heeft zich daarvoor uitgebreid verontschuldigd (best grappig als je ziet hoe de vork in de steel zit maar niet voor publicatie vatbaar). Het eten was best lekker, de wijn inderdaad net iets duurder maar niet echt overdreven. Kaaskroketten OK, pladijs OK (misschien wel iets te ver), varkenshaasje OK, ijskreem super. Dus met een meer dan tevreden gevoel huiswaarts gegaan, met in het achterhoofd dat we daar vast nog wel eens zullen terugkeren!! Aan de kelner : doe zo verder !
03-07-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Kristoff Heulens
Heel goede ontvangst + heerlijk gegeten!
09-06-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Nancy Elst
Vriendelijke bediening , gezellige sfeer en zeer lekker gegeten. Drank was wel prijzig...maar dat nemen we erbij 😉 Absoluut voor herhaling vatbaar 🙂
15-04-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Geert Martens
Heel lekker gegeten... Niets op aan te merken. Stevige prijzen voor de drank. Bv een glaasje Water 3,20Euro. Je kan de naam GourmetBar heel letterlijk nemen, want je eet letterlijk in en aan de bar van het hotel. De plaats waar ook de hotelgasten een biertje komen drinken. Je eet dus niet in het restaurant welke erachter ligt. De incheckbalie van het hotel, laat je rechts van u liggen en u wandelt door naar de bar van het Hotel. ... Eet smakelijk...
07-04-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
diana holsters
Aangename ervaring , vriendelijk personeel, lekker gegeten van ruime porties, voor herhaling vatbaar dank u wel
01-04-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Karel Vanuytsel
Ondanks een hotelrestaurant was het er gezellig.Het eten was af, zeer lekker en de bediening was supper. Zeker voor herhaling vatbaar.
17-03-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
ingevdv
Zeer vriendelijke service en heel lekker gegeten! Een aanrader!
08-03-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Frans Ysenbaardt
Lekker gegeten. Vriendelijke kelner. Correcte afrekening.
28-02-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Rita De Bruyn
Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening, een aanrader!
18-02-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Mieke Deconinck
Kleinschalig maar gezellig. Vriendelijk personeel. Maar vooral het menu superlekkerrrrrrrr.
10-02-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Annemie Marien
Zeer lekker gegeten! Kleinschalig restaurant, maar rustig en aangenaam. We kregen zelf inspraak in hoe snel de gerechten elkaar mochten opvolgen. Ruime porties en heel lekker. Een aanrader ...
06-02-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Frankie Platteeuw
vriendelijke ontvangst. onmiddellijk het menu gekregen met uitleg en de drankenkaart. waren voorzien op onze komst met two4one. goed gegeten en vriendelijke bediening. correcte afrekening, alles zonder problemen. voor herhaling vatbaar, een aanrader.
28-01-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Ingrid Claes
We (4 “middelbare school-“) vriendinnen probeerden op VR een 241 dineetje bij de Goumetbar in Mechelen. Lekkere menu, zelf gekozen aperitief, met koffie als afsluiter. Fijne bediening met “applicable personal touch”. Dankjewel, Gerd, Conny, Anne, Ingrid 🙋🏻🙋🏽🙋🏼🙋🏼
19-01-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Ingrid Claes
We (4 “middelbare school-“) vriendinnen probeerden op VR een 241 dineetje bij de Goumetbar in Mechelen. Lekkere menu, zelf gekozen aperitief, met koffie als afsluiter. Fijne bediening met “applicable personal touch”. Dankjewel, Gerd, Conny, Anne, Ingrid 🙋🏻🙋🏽🙋🏼🙋🏼
19-01-2019
Person picture
GourmetBar Mechelen - 2800 Mechelen
Patrick Brems
Zeer lekker gegeten, prima service en klantgerichte, vriendelijke kelner.
06-01-2019
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!