Restaurant Edwart

Driftweg 4 in 8420 De Haan

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Restaurant Edwart (Driftweg 4 in 8420 De Haan).

Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Gerdy D'Hondt
Zeer lekker gegeten. Gezellig restaurantje en vriendelijke bediening.
15-08-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Stefanie Ottoy
Het was dik in orde!
09-08-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
PAUL SCHIJVENS
Lekker gegeten, fijne bediening, aangenaam kader. M.a.w. zoals altijd alles in orde.
05-08-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Patrick Decoster
Supper restaurant,heel lekker eten vriendelijke bediening we komen zekers terug. mvg Patrick en Wendy
21-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
ETIENNE DEPAMELAERE
De ontvangst was heel vriendelijk, het eten was heel warm opgediend, men had een tussen ruimte om rustig wat te praten .
18-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Paul FOUBERT
Zeer goed gegeten. Vriendelijke bediening. Sterk aanbevolen !!
17-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Guido PROVOST
menu was prima ,lekker en verzorgd
15-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Hilde Peeters
Bij aankomst kregen we te horen dat we dezelfde dag zouden geannuleerd hebben via email wat helemaal niet klopte . We waren wel 1uur later dan dat we gereserveerd hadden . Was fout van ons , hadden moeten verwittigen . Uiteindelijk hebben we toch nog een tafel gekregen . Voor-en nagerecht was heel lekker . Hoofdgerecht vispannetje was iets minder . Veel saus en weinig vis . Mooie inrichting, gezellig .
01-07-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Daniel Desutter
Een aanrader ! Super bediening en de kaaskroketten, het vispannetje en het dessert zijn super lekker. Een dikke proficiat voor kok. Hier komen we zeker terug.
28-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
edith & guy
Gezellig, kleinschalig restaurantje. Huiselijke sfeer. Aangename bediening met uitstraling van ervaring. De aangeboden menu was lekker, voldoende en professioneel bereid. Aanrader voor wie in de mogelijkheid is. Voor herhaling vatbaar.
27-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
marie-jo verstrepen
Alles was tiptop in orde......bediening,lekker eten en een knusse inrichting.Voor herhaling vatbaar
22-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Christine Jonckheere
Lekker en warm eten, vriendelijke bediening;
21-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Marie Willems
Gezellig zitten ,toffe bediening en vooral heel lekker gegeten...wij hebben genoten ,een absolute aanrader!!
21-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Beatrix Cuyckens
Prima gegeten...vriendelijke ontvangst en bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
15-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Annick Frans
We hebben gisteren zeer lekker gegeten in restaurant Edwart. De ontvangst en bediening was zeer hartelijk. We kozen voor de kaaskroketjes en het vispannetje van witte vis. Twee perfecte kaaskrotten met een klein slaatje. Eenvoudig en smaakvol. Vispannetje was rijkelijk gevuld met nog lekker stevige vis, enkele krielaardappeltjes en verschillende soorten groentjes. Saus was zeer lekker van smaak (om helemaal op te lepelen... ). Dessert was verfrissend en luchtig. Bolletje ijs met een stukje mango bavarois en onderaan een coulli van rode vruchten. Een zeer geslaagde avond. Was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.
15-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Hilde Hermans
Zeer lekker gegeten. Mooi verzorgde schotels. Aangename locatie. Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!!
14-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Richard Huysmans
Eerste maal dat we gebruik maakte van deze formule en meteen een reuze meevaller. Gezellig restaurant, lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.
13-06-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Steven Van de genachte
Super restaurant zeer vriendelijk vooral heel lekker...gaan zeker nog terug
25-05-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Patrick Decoster
Super vriendelijke bediening en super lekker we komen zekers nog terug
21-05-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Staf Boons
Gezellige locatie met een vriendelijke bediening en vooral lekker eten. Prijs/kwaliteit dik in orde. Kortom, met dit aanbod wordt de zaak echt gepromoot. Wij komen zeker terug, maar dan wel met de kusttram.
06-05-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Anita Hermans
Dit was reeds ons vierde bezoek aan Edwart en hebben weer genoten. Zeer vriendelijke bediening en de voorgestelde menu was weer overheerlijk. We komen zeker terug.
06-05-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
JM MARTENS
Superlekker ! We hadden als voor - en hoofdgerecht voor vis gekozen. We gaan zeker nog eens terug en proberen dan weer wat anders. Aanrader !
29-04-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Leo Boeykens
Zeer gezellig kader, vlotte bediening, lekkere gerechten met sublieme afwerking, passende wijn. Kortom een plaats om aan te raden en zeker terug te keren.
20-04-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Martine Goeyens
Het was zeer lekker het eten kwam nogal vlug aperitief was nog niet leeg of de vissoep werd al opgediend het moest precies vooruit gaan
12-04-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Maria Spreuwers
Super!!
28-03-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Hilde VANDERMEULEN
Zéér lekker eten, mooi gepresenteerd. Vriendelijk personeel en mooie locatie. Zeker een aanrader voor iedereen.
10-03-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
herman vertongen
Visgerechten zeer lekker - bediening vlot en vriendelijk
09-03-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
jacqueline knockaert
Jammer, maar de afspraak kon niet doorgaan wegens ziekte. Wat ik wel wil vermelden is de positieve manier van Mr. Edwart, heel behulpzaam, afspraak wordt verplaatst.
02-03-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Jenny De Preter
We hebben heel lekker gegeten! De ontvangst was prima en het is er gezellig ingericht.de porties waren ruim Zeker voor herhaling vatbaar
28-02-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Lies Van den Brande
Een echte aanrader! Super lekker gegeten en een heel fijne en warme bediening. Wij komen zeker terug!
23-02-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Danny baute
We hebben terug zeer smakelijk gegeten. Vriendelijke bediening met een hart voor de zaak en een super kok achter het fornuis. Doe zo verder!
14-02-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Tania Carette
Lekker gegeten, vriendelijke bediening!
31-01-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
joyce vergaerde
Leuke ervaring, goed ontvangen. Het eten is zeker een aanrader; het heeft gesmaakt! Voor herhaling vatbaar😃 bedankt
26-01-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Roland Van De Velde
Een aanrader. Vriendelijke bediening, lekker gegeten en een rustig kader. Komen nog eens weer.
19-01-2019
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Edgar De Keulenaer
Heel mooi kader. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Eten was heel goed. Komen zeker terug!
06-12-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Tania Carette
Super lekker gegeten alweer. Zeer gezellig. Vriendelijke bediening. We komen terug.
09-11-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
JEAN PIERRE VAN HOLLEBEKE
Perfecte aflevering uiterst vriendelijke bediening het menu hebben er smakelijk van genoten zeker een aanrader
04-11-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
FrAnky Dewaele
Super goed ontvangen en mega lekker gegeten. Zeker een aanrader voor iedereen.
01-11-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Koert Desmet
Zoals steeds lekker gegeten. Zelfs al klinken de ingrediënten uit de menu soms gewoon, ze zijn steeds op een verrassend lekkere of vernieuwende manier klaar gemaakt. We blijven terug komen.
01-11-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Geert Celis
Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar.Aangenaam en gezellig om te zitten.
31-10-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Anita Hermans
Heel vriendelijke ontvangst. Zeer lekker gegeten. Er was zelfs een keuze mogelijkheid voor het voor en hoofdgerecht. Zeker een aanrader
31-10-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
René Coenen
Het eten was heel lekker. We hadden wel de indruk dat we als two4 one klant snel naar buiten werden gewerkt. Op een uur hadden we alles binnen en moesten we nog vlug zijn om ons flesje wijn op te krijgen. Koffie hebben we maar niet meer gedronken mits er weinig vriendelijkheid aan te pas kwam. Wij gaan hier nooit meer.
31-10-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
René Coenen
Het eten was heel lekker. We hadden wel de indruk dat we als two4 one klant snel naar buiten werden gewerkt. Op een uur hadden we alles binnen en moesten we nog vlug zijn om ons flesje wijn op te krijgen. Koffie hebben we maar niet meer gedronken mits er weinig vriendelijkheid aan te pas kwam. Wij gaan hier nooit meer.
31-10-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Danielle Dupon
Lekker gegeten, goede bediening, gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.
20-10-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Lucien De Both
We waren zeer tevreden ,maar voor ons mochten de gerechten iets meer gekruid zijn De bediening was zeer goed ,mooie locatie Grtjes
11-10-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Leo Van Mechelen
Alles is naar wens verlopen. Het eten en de bediening waren uitstekend. Voor herhaling vatbaar.
20-09-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Dirk Franssen
Zeer mooi restaurant, goede bediening en top eten. Zeker doen!
13-09-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Lydia Mangnus
Verfijnde keuken in een stijlvolle en tegelijkertijd huiselijke entourage, passend bij De Haan
12-09-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
herman aertgeerts
zoals steeds lekker gegeten maar iets minder verfdijnd
03-09-2018
Person picture
Restaurant Edwart - 8420 De Haan
Jos Wouters
Alles naar wens en vlot verlopen.
01-09-2018
  • €88 €44 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!