Domein De Putten

Houtum 51 in 2460 Kasterlee

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Domein De Putten (Houtum 51 in 2460 Kasterlee).

Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Johan Embrechts
Zoals steeds zeer goed
09-11-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Karen Wouters
Zeker de moeite waart! Lekker gegeten en zeker voldoende. Prijs kwaliteit dik oke
02-11-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
ils nys
wij hebben enorm genoten van het etentje. alles was lekker vers en lekker van smaak. Wij komen zeker nog eens terug eten!
28-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Willem Van Eemeren
Mooie aanbieding! Vriendelijk onthaal en lekker eten van goede kwaliteit! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
20-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Stephanie Peeters
Zeker voor herhaling vatbaar. De steengrill is een heel fijn concept! Goede vriendelijke bediening
20-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
JCVD
goed (en veel) gegeten. Super vriendelijke bediening, echt niets op aan te merken
13-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Henny de Greef
Bedankt Cindy en Sophie, Het was weer fantastisch. Lekker eten en super bediening door iedereen.
13-07-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Guy Boudry
Buiten de minder goede service ( 25 min wachten op drank bij aankomst ) een vrij goede formule. Gezellig tafelen
29-06-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Guy Boudry
Buiten de minder goede service ( 25 min wachten op drank bij aankomst ) een vrij goede formule. Gezellig tafelen
29-06-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Willy Driesen
heel leuk en vriendelijke bediening.
22-06-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
simonne geypen
alles tiptop in orde. Zeer vriendelijk personeel
10-06-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
JOZEF hannes
ik zou het iedereen aanraden .zeer goede prijs voor dit uitstekend eten . zeer goede bediening.dank jullie voor die gezellige avond
08-06-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Geert De Guchtenaere
Het was zeer lekker en gezellig
18-05-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Brenda Gorris
Ik snap niet hoe je voor zo n bedrag kunt eten,dat super lekker is.zelfs een voorgerecht,hoofdgerecht en nagerecht.super gewoon en dan nog top bediening en super vriendelijke mensen.een top aanrader
11-05-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Marijke Jacobs
Zeer aangenaam verrast! Vriendelijk onthaal en attente, vriendelijke bediening. Het eten was allemaal heel verzorgd, veel keuze en lekker! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
11-05-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
GEERT DE GUCHTENAERE
Alles was inorde,het was terug leuk in de putten,al meermaals geweest doe zo verder
16-03-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Kristin Mynendonckx
Super!!!
16-03-2019
Person picture
Domein de Putten - 2460 Kasterlee
guido huysmans
Het eten was heel goed en lekker, voor herhaling vatbaar. Goede service, heel vriendelijk!
02-03-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
marc bauters
Goede prijs / kwaliteitverhouding. Eenvoudige inrichting. afzuiging dampen steengrill (aan elke tafel) kan beter... alle kledij rook ernaar, maar dat was te verwachten, dus daar tillen we niet zo aan.
17-02-2019
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
E P
Super vriendelijke mensen! Goede bediening, eten was vers en genoeg. Steengrill aan tafel a volonte. Gezellig.
17-11-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Suzy Van Loon
we werden vriendelijk ontvangen,verzorgd en lekker eten.Zeker voor herhaling
23-10-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Lutgardis Hendrickx
Lekker vlees en voldoende van alles frietjes kroketten brood sausjes en vriendelijke bediening.
06-10-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Tamara Cauwenberghs
Alles top! We zijn vriendelijk ontvangen en hebben zeer lekker gegeten!
11-08-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Jean - Pierre Lapere
Zeer te vreden over deze formule, de bediening in de Putten was super en op en top vriendelijke ontvangst, zeker voor herhaling vatbaar , de vrienden die mee waren zijn ook uiterst te vreden.
04-08-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Lise Hollants
Lekker gegeten, heel vriendelijk personeel!
16-07-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Vincent Van Noppen
Super bediening. Lekker gegeten.
14-07-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Ruud Intres
Bijzonder lekker gegeten en voor herhaling vatbaar. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bediening nog wat onervaren leek het en daarom meermalen moeten vragen om drinken. Door hun onervarenheid zag je de concentratie en inspanning en miste je een lach en vriendelijk woord. Echter geen reden om niet meer te gaan.
09-06-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Koen Meeusen
Aangename ontvangst met uitleg over het concept. Prima gegeten ! Zeker Voor herhaling vatbaar
09-06-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Lena Munten
Rustig en aangenaam. Heel buffet aanwezig zo veel als je wilt, je kan ook een nieuwe steen krijgen als die van jou te koud is geworden.
19-05-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Lidy Kempen
Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar een echte aanrader!!!
08-05-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Magda Hendrix
Wij hebben met zijn twaalven genoten van ons gezellig samenzijn bij de deal waarvan wij hebben genoten. Het was in orde.
28-04-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Hanne Havermans
het was heel lekker en verzorgd. heel gezellig vertoeven. herhaling vatbaar. als ik een klein minpuntje zou moeten opnoemen is het de deur. als er mensen binnen komen dan voel je het een beetje trekken. maar voor de rest toppp !!!
04-04-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
carina hermans
we werden hartelijk verwelkomd door het personeel, het eten verliep vlot en was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Ook ons gezelschap was van dezelfde mening. Bedankt voor de gezellige en geslaagde avond.
25-02-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Romina Ceuppens
Voor herhaling vatbaar. Heel vriendelijke bediening, superlekker eten.3 gangen voor weinig geld. Heel leuke avond gehad.
24-02-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Guy Bouwens
Alles naar wens en aangezien we onze vleesjes zelf mochten bakken was het zeker zoals e het graag hebben. Live muziek is een pluspunt. Een aanrader
17-02-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Griet Wens
Een heel leuke avond gehad met ons gezinnetje! Kindjes zich ook kunnen uitleven in het speelhuis en wij een rustig, gezellige en lekkere avond gehad! Dankjewel voor de fijne avond! ZEKER voor herhaling vatbaar :)
17-02-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Bernardus Christiani
Het steengrillen is zeker de moeite waard. Alles netjes verzorgd en goed vlees. Service is prima. een 9 op 10.
04-02-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
agnes caes
het was er zeer aangenaam ,vriendelijk en in het bezonder heel lekker en ze kwamen geregeld vragen of alles naar wens was. zeker een aanrader en voor de kids kan je het niet beter hebben
03-02-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Henny de Greef
fantastisch. het eten is fantastisch en de bediening is geweldig. Een echte aanrader.
27-01-2018
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Dirk Peeters
Wegens verblijf in zizkenhuis konden we er niet zijn
30-12-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Ruud Intres
Heerlijk gegeten, super goed buffet en vriendelijke bediening. Klein minpuntje is dat de rookafzuiging niet voldoende is waardoor wij als longpatienten blij waren weer buiten te staan.
02-12-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Frank Lagaisse
Lekker gegeten.alles werd gans de tijd aangevuld. Alleen veel rook in de zaal door de vuurtjes.
25-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
erica Van den ackerbroeck
Tip top Zijn two4one geld echt waard
25-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Theo Goris
Leuke ervaring : lekker, gezellig interieur en ... kleine rekening
25-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Luc Haesen
Het was een zeer geslaagde avond met heel lekker eten. Tof buffet. Echt top. Is zeker een aanrade.
20-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Willy Driesen
niet slecht maar we werden uitgerookt, is het niet mogelijk om wat afzuiging voor de rook te maken.
11-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
RENE STUYCK
Bediening een 9 Vriendelijkheid 9 Eten een 9 En zeker voor herhaling vatbaar Top
04-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
RENE STUYCK
Bediening een 9 Vriendelijkheid 9 Eten een 9 En zeker voor herhaling vatbaar ????????????
04-11-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
lenaerts dorien
Wij hebben heel lekker gegeten en de kindjes hebben zich super geamuseerd in de binnenspeeltuin. We konden rustig genieten van onze avond mits er geen tijdslimiet op het eten stond.Veel vleeskeuze en heerlijk brood met kruidenboter. prijzen zijn zeer redelijk, ook van de drank. Wij komen zeker en vast nog terug!
28-10-2017
Person picture
Domein De Putten - 2460 Kasterlee
Amy Lauwers
Het was echt heerlijk! Alleen het desertje viel wat tegen maar dag is ieder zijn smaak natuurlijk
22-10-2017
  • €78 €39 Steengrill-menu
reserveer nu voordelig!