De Notelaar

Kattenberg 31 in 2460 Kasterlee

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van De Notelaar (Kattenberg 31 in 2460 Kasterlee).

Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
John Dam
Goedemiddag. Wij kochten 4x een 4 gangen diner! Het voor, hoofd en nagerecht waren lekker. Wij dachten dat de 4e gang koffie of thee was, maar helaas en verbaasd zagen wij (bij thuiskomst) dat dit berekend was. Vandaag Uw site bezocht en zagen wij dat als 3e gang de soep op het menu stond, dit wisten wij niet en is ons ook niet verteld en dus de 3e gang gemist. Bij binnenkomst hebben wij 8 min. staan wachten voor wij te woord werden gestaan, ook na betaling was er van de bediening niemand meer te zien. Dus wat bediening betreft kan er nog veel verbeterd worden. Vriendelijke groet, L.T. Dam
16-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
hugo
Met zes vrienden vieren we onze verjaardag telkens weer in dit restaurant omdat de bediening er écht heel goed ( vriendelijk ) is en omdat de formule ( brochetterie ) het voor iedereen mogelijk maakt zijn voorkeurslunch samen te stellen. Na het voorgerecht, de soep en de brochetten is er dan tenslotte nog het uitgebreide dessertenbuffet en de pousse-café. Kortom.....voor herhaling vatbaar.
16-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Chris Laurijssen
Super lekker,alles vers. Super en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
14-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Chris Laurijssen
Super lekker,alles vers. Super en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
14-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Shana Wouters
Het was alles erop en eraan, zeer vriendelijke bediening, en zeer lekker gegeten, voor herhaling zeker vatbaar!
14-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Kim De Vos
Geweldige avond! Lekker eten, toffe locatie en supervriendelijke bediening!
09-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Wim Copmans
Leuke formule, lekker gegeten in een mooie zaak met vriendelijke bediening. Kortom, zeer gezellige avond gehad!
08-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Jozef De Roover
Vriendelijke ontvangst, rustig kader en fijne service. De formule was voor ons niet zo geschikt wat betreft het zelf braden van de brochette. Voorgerecht met de kaaskroketjes was zéér lekker alsook de soep. Nagerecht géén probleem, voor elk wat wils. Toch een aanrader voor personen die wat actief willen zijn met het zelf braden van een stukje vlees of vis op de open barbecue. 🤗
03-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Hugo Bastiaens
Zeer aan te raden. Vriendelijk onthaal en bediening. Zeer lekker eten, voor herhaling vatbaar.
01-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Hugo Bastiaens
Zeer aan te raden. Vriendelijk onthaal en bediening. Zeer lekker eten, voor herhaling vatbaar.
01-09-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
GUY VERSTRAELEN
Prima ontvangst. We hebben een leuke nieuwe formule in deze leuke brochetterie ontdekt. Zeer verzorgde buffetten. Een aanrader.
10-08-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Heidi Kusters
Heel lekker gegeten,vriendelijke bediening en mooie zaak
03-08-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marie-Louise Geeraerts
Vriendelijke bediening en lekker eten in aangenaam kader.
29-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Lindsey Demeyere
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Het eten was heel lekker. Kortom een restaurant om aan te raden!
28-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marc Van de Heyning
Het was ongelooflijk lekker! Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!
14-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Els Noyens
Super etentje!! Vriendelijke bediening. Een overvloed aan keuze en alles even lekker!! Echt een aanrader
14-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Diana Borgmans
Lekker gegeten Vriendelijke bediening. We komen zeker nog terug.
07-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Jos van Dun
Een fijne avond beleefd, met lekker eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
07-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Georges Kalee
Heel lekker gegeten en zeker genoeg ( a volonté) met heel sympathieke bediening en in een mooi kader ! Prachtig !!!! ECHT een aanrader !
06-07-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Lieve Lenaers
Het was een super vriendelijke bediening en een leuk concept zeker voor herhaling vatbaar want het was super lekker allemaal
30-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Karel Vanuytsel
alles was in orde ,lekker gegeten in een prima zaak.
23-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
peter verwimp
het was prima verzorgd
23-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Veerle Verhulst
De Notelaar is een echte aanrader!!! Gezellig, vriendelijke bediening, lekker eten en overheerlijke desserts.... ook de airco staat perfect afgesteld zodat je niet zit te puffen... echt top!!!
23-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Thalissa Tilemans
Heel erg genoten! Vriendelijk personeel, lekker eten en veel keuze :-)
10-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Leen Verlinden
Heel lekker gegeten, enorm lieve en vriendelijke bediening. Aanrader!
09-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Steven Van den Nieuwenhof
Het was super lekker, perfecte bediening vriendelijk gewoon top👍👍👍 zeker voor herhaling vatbaar
09-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Lus Heyselberghs
Uitstekende ontvangst in het mooie kader van De Notelaar. Aangename en spontane voorstelling van het menu. Heerlijk getafeld met een uitstekend huiswijntje. We komen gegarandeerd terug!
02-06-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marie-Rose Goormans
het was helemaal in orde, lekker gegeten a volonté, vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar !
18-05-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Jolien Isenborghs
Super 4 gangen-menu gehad in de Notelaar! Dit was een moederdaggeschenk voor mijn mama en ze was heel tevreden. Goede service. Lekker eten en vooral heel vriendelijk personeel.
13-05-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Nadine Joosen
Ons bezoekje aan de Notelaar is goed verlopen. Zeer vriendelijk personeel, mooie locatie, er was meer dan genoeg. We zijn met een volle maag huiswaarts gekeerd ;-).
06-05-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Ann Hens
Lekker gegeten, ruime keuze. Heel vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug. Ook onze 2 tienerdochters vonden het super.
04-05-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Tom Peeters
We hebben er gisteren echt van genoten personeel was heel vriendelijk alles was ook heel goed verzorgd was veel keuze uit het buffet zeker leuk om je vlees zelf eens te bakken echt een aanrader voor iedereen wij komen zeker terug groetjes
29-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Chantal Verstappen
Het eten was superlekker en vriendelijke bediening Zeker voor herhaling vatbaar!!
29-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
hugo C.
Twee weken geleden waren we ook al hier. We hebben er met zes vrienden de gewoonte van gemaakt om ieders verjaardag hier te vieren omdat de sfeer er prima is ( je zit niet de hele tijd vastgeklonken aan uw stoel. En natuurlijk zijn de hele vriendelijke staf en de uitgebreide keuze zeker een extra stimulans.
29-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Roger RENS
Heel gezellig, vriendelijke bediening maar vooral heel lekker gegeten. Een aanrader.
27-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Carolien Van Looveren
Alles tip top in orde
27-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Herman Janssens
Het bezoek aan de notelaar is ons zeer goed bevallen, we werden er zeer vriendelijk door het personeel ontvangen en een goede uitleg ontvangen hoe wij het eten konden klaar maken, het is voor nogmaals te bestellen; bedankt voor alles
21-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Tom Bastiaensen
Eerste keer, toffe ervaring, mede door het gemak van organiseren en de kwaliteit van de Notelaar in Kasterlee.
20-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Roger Van Bael
Gezellig tafelen, vriendelijke bediening , en verzorgd en lekker eten met een goed wijntje. Een aanrader
15-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
hugo C.
Zoals gewoonlijk alles dik in orde : vriendelijke bediening, lekker eten, gezellige sfeer. Meer moet dat niet zijn. Tot binnenkort
15-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Willy Penninckx
Was uitstekend! Zeer lekker, uiterst vriendelijke en correcte bediening. Geweldige aanrader!
08-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Dina Verboven - Aerts
Leuke avond, lekker eten , goede service en vriendelijk personeel , zeker voor herhaling vatbaar.
07-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Dina Verboven - Aerts
Leuke avond, lekker eten , goede service en vriendelijk personeel , zeker voor herhaling vatbaar.
07-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
K
Zeer vriendelijke bediening,lekker gegeten.Toffe zaak.
07-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
André Herrygers
Lekker gegeten en vriendelijk ontvangen voor herhaling vatbaar.
02-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Marlies J
Leuke, joviale ontvangst en bediening gedurende onze hele lunch. Duidelijke uiteenzetting. Gezellige zaak. Wij hadden het menu gekozen (brochetterie leek ons ook fijn!). Hoofdgerecht met unieke smaken en een uitzonderlijk goed dessertenbuffet! Leuke ervaring, doen we zeker opnieuw!
02-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Mieke Vielfont
EEN GROTE AANRADER!!!!! ONWIJS VRIENDELIJK PERSONEEL!!! ZEER LEKKER EN RUIM VOLDOENDE! GROTE DANK AAN HET GANSE TEAM! WIJ ZIJN VERWEND GISTEREN!
01-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Leen Verlinden
Voor de verjaardag van Bomma zijn we gaan eten in de brochetterie van de notelaar . Vriendelijke bediening , gezellige ruimte, leuke formule, veel keuze aan verse ingrediënten zeker voor herhaling vatbaar.
01-04-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Jozef Van den Putte
vriendelijk personeel - tafels keurig gedekt - lekker gegeten - gezellige avond
31-03-2019
Person picture
De Notelaar - 2460 Kasterlee
Louisa Van looy
Het was heel lekker en verzorgd heel vriendelijk een aanrader om terug te doen
31-03-2019
  • €76 €38 4-gangen à volonté
reserveer nu voordelig!