De Lieve

Jacob Van Maerlantstraat 10 in 8340 Damme

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van De Lieve (Jacob Van Maerlantstraat 10 in 8340 Damme).

Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Karel VOET
Zeer goede keuken en super service, een aanrader met stip!
24-11-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Gerda Van Moll
Gezellig warm restaurant...excellent eten, heel heel vriendelijke bediening...de chef kwam op het einde nog een goedendag zeggen. Zeker een aanrader. Indien we nog eens in de buurt zijn gaan we zeker terug. TOP .!!!
23-11-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
lucien kino
Zeer tevreden over alles
19-11-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
johan de groote
Eten en bediening was verzorgd en goed. Alle gerechten volgenden in snel tempo elkaar op! HADDEN DE INDRUK DAT ALLES SNEL MOETST GEBEUREN....DUS WEINIG RUIMTE TUSSEN DE GERECHTEN !
03-11-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Hendrik
Heel vriendelijke ontvangst en bediening. En belangrijkst natuurlijk dat we ook superlekker gegeten hebben. Van het hapje bij het aperitief tot het dessert, alles was even verzorgd en lekker. Vandaag al aangeraden bij de familie ;).
01-11-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Eddy Michielsen
Super lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Ga zeker nog terug als ik aan zee ben.
28-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marleen Beeckaert
We hebben er van genoten, alles was in orde, voor herhaling vatbaar.
26-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Mieke Vande velde
Gerechtjes zag er heel goed uit en qua smaak. Een minpunt was wel dat ze lauw waren en niet warm genoeg waren. Dat vond ik wel jammer
26-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Maurice Devos
Zeer goede ontvangst, lekker eten, prijs/kwaliteit goed.
22-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
PAUL VAN CAMP
Vriendelijke ontvangst door gastvrouw, gerechten mooi ogend en uitermate genietbaar, zeker voor herhaling vatbaar.
21-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Dumon Georges
zeer goed
14-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Frank Van Daele
Top restaurant met goeie chef en top gastvrouw en ober. Heel lekkere gerechten aan betaalbare prijzen. Reeds voor de derde maal bezocht en dik in orde.
01-10-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Ivan Degrieck
De dame die ons bestelde was zeer vriendelijk, ook de kok had een attentie over. Verder was het helemaal zoals ik het graag heb, veel kleine schoteltjes zeer mooi aangekleed en ook lekker. De huiswijn was van een Frans domein en was best heerlijk.
29-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Sabine
Zeer mooie borden , heel lekker en vriendelijke bediening. Was voor ons de eerste keer maar wij gaan zeker nog eens terug.
23-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Hubert Brouckaert
De ontvangst was hartelijk en het eten delicieus, alsook de presentatie van de gerechten . Echt vakmanschap . We aten buiten op terras in het zonnetje wat wil een mens nog meer? Zeker komen we terug naar deze sublieme eetgelegenheid.Een toprestaurant.
21-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
jacques vandevelde
perfect in orde, ook de bediening... met drank inbegrepen, zeer schappelijke prijs was een verrassing voor jarige vrouw
21-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marleen Herssens
Het was een heel leuke ervaring. Het restaurant De Lieve in Damme was heel aangenaam heel lekker eten verzorgd. Het two4one arrangement vinden we supper hopelijk in de toekomst kunnen we hier nog van genieten.
20-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Daniel Vanneste
Weer heel lekker menu alles prima ,vriendelijke bediening ,komen terug !
16-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Arlette De Vos
Vriendelijke ontvangst, de gerechten werden opgediend met de nodige uitleg en mooi gepresenteerd. Ruim voldoende en lekker. Wij waren heel tevreden.
15-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Katelijn Devolder
Het was heel lekker en mooi gereserveerd Mooie rustig terras en een heel vriendelijke bediening
13-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Thomas Manhout
Gisteren zijn we voor de eerste keer Two4One gaan eten. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar wat is dit voor herhaling vatbaar. We hadden gekozen voor restaurant De Lieve in Damme. We zijn supervriendelijk ontvangen door de gastvrouw in een supergezellig kader van interieur. Je voelt je onmiddellijk thuis. We hebben een hapje gekregen bij onze aperitief en daarna onze 4-gangen menu. Dat was echt overheerlijk. Ook krijg je bij elk gerecht de uitleg wat voor ingeredienten er allemaal inzitten. Alle complimenten aan de chef. Wij komen zeker en vast nog eens terug en er zullen nog Two4One deals volgen!
07-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Luc Stroobant
Lekker eten in mooi kader met vriendelijke bediening.
03-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
daniel vanneste
Heel lekker gegeten vriendelijke bediening alles prima voor herhaling vatbaar bedankt
01-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Eddy Bogaert
T’was heel lekker goede bediening vriendelijk personeel een fijne keuken Zeker een aanrader
01-09-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
ANNETTE BAEYENS
heel vriendelijke bediening bij verrukkelijk eten.Mogen ons alvast nog verwachten
31-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
denis schelstraete
alles was tot in de puntjes verzorgd, zeer lekker eten voor herhaling vatbaar
29-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Noël Hamerlinck
Fantastisch Gaan zeker terug
27-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Noël Hamerlinck
Was prachtig Heel gezellig Prachtige bediening Eerste keer komen zeker terug Grtjs NOËL EN RITA
26-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Diane Exelmans
Prijs/kwaliteit 1ok. Vriendelijke bediening. Aangenaam terras
26-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Sylvie Proot
Was er super lekker om te eten
23-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rina Talpe
Lekker, verfijnd en gezellig, vriendelijke uitbaters. Wat moet een mens nog meer!!!
17-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Brigitte aubry
Wij hebben een heel geslaagde avond gehad. Het eten was heel lekker, prachtig gekruid en ideale porties . Het personeel was super attent en vriendelijk. Zeker een aanrader.
15-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Anja Plancke
Gezellige avond gehad. Lekker gegeten. Mooie combinaties. Mooie wijnkaart
02-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
JAN VIEREN
Perfect zoals steeds. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond.
01-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Roland Hostyn
Lekker 3 sterren culinair genoten! Vriendelijke, vlotte bediening. Een aanrader!
28-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Jean-pol Lanckriet
het is zeker de moeite waard om eens te gaan eten in restaurant , de lieve, wij hebben daar genoten van een 4 gangen menu die echt de moeite waard is het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam en we zijn zeker niet met honger van tafel gegaan het was een ander manier van eten en dat beviel ons wel en we gaan nog eens terug gaan met vrienden ik zou zeggen doe zo verder
28-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Philippe Pauwelyn
Heel lekker eten, uiterst vriendelijke bediening en gezellig kader, wat moet een mens nog meer hebben om te genieten !
26-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
riet smits
Wij werden zeer vriendlijk ontvangen. . De menu was fantastisch zeker de moeite waard. Heerlijke en special combinaties. Mijn tafelgenotes waren aangenaam verrast.
21-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marnix Janssens
Mooie locatie, zeer lekker eten, heel vlotte bediening. Zeer beleefd personeel. Een aanrader! Een kleine bemerking misschien, een karaf (1/2L) witte huiswijn aan 20€ is nogal aan de hoge kant en een fles water aan 8,50€ is qua prijs heel hoog. Voor de rest, prima !!
21-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
gilbert baert
superlekker eten en vriendelijke bediening - voor herhaling vatbaar
20-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Dominique Depoorter
We hebben een prachtige tijd gehad in De Lieve te Damme : vlotte bediening, vriendelijk personeel, aangenaam kader, en zo lekker gegeten! Alles was er tot in de puntjes verzorgd. Via Two4one ontdekken we nieuwe adresjes en dat is super. Ze zullen ons zeker terugzien in De Lieve en we delen onze ervaringen met familie en vrienden.
19-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rudy Forton
Tweede keer dit jaar dat we genoten hebben van dit heerlijk restaurant. Fijne en smaakvolle gerechten. Felicitaties aan de chef en zijn team. Voor herhaling zeker vatbaar!!
14-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Jean-Marie MATTHYS
Alles perfect tot in de puntjes van de beste kwaliteit, voor herhaling vatbaar
14-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Dirk Vanheyste
Fijne keuken. Zeker zijn geld waard.
14-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Christiana Daeleman
Fantastisch goed.
12-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Ignace Frimout
Zeer goed gegeten in de Lieve het eten was subliem en goede ontvangst zeer vriendelijke mensen
08-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rik Remaut
Voor de tweede keer enorm verwend geweest. Eerlijke porties, gedurfde smakelijke combinaties. Heel lekker en zeker niet alledaags. Vriendelijke vlotte bediening. Wij komen zeker terug.
08-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Frank Herssens
Alles was tip top in orde
07-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Georges Dumon
Alles wasnaar wens een aanrader
13-06-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Ivan Verhaeghe
In enkele woorden samengevat : gezellig, vlotte en vriendelijke bediening en zeer lekker
10-06-2019
  • €98 €49 4-gangenmenu
reserveer nu voordelig!