De Lieve

Jacob Van Maerlantstraat 10 in 8340 Damme

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van De Lieve (Jacob Van Maerlantstraat 10 in 8340 Damme).

Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rina Talpe
Lekker, verfijnd en gezellig, vriendelijke uitbaters. Wat moet een mens nog meer!!!
17-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Brigitte aubry
Wij hebben een heel geslaagde avond gehad. Het eten was heel lekker, prachtig gekruid en ideale porties . Het personeel was super attent en vriendelijk. Zeker een aanrader.
15-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Anja Plancke
Gezellige avond gehad. Lekker gegeten. Mooie combinaties. Mooie wijnkaart
02-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
JAN VIEREN
Perfect zoals steeds. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond.
01-08-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Roland Hostyn
Lekker 3 sterren culinair genoten! Vriendelijke, vlotte bediening. Een aanrader!
28-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Jean-pol Lanckriet
het is zeker de moeite waard om eens te gaan eten in restaurant , de lieve, wij hebben daar genoten van een 4 gangen menu die echt de moeite waard is het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam en we zijn zeker niet met honger van tafel gegaan het was een ander manier van eten en dat beviel ons wel en we gaan nog eens terug gaan met vrienden ik zou zeggen doe zo verder
28-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Philippe Pauwelyn
Heel lekker eten, uiterst vriendelijke bediening en gezellig kader, wat moet een mens nog meer hebben om te genieten !
26-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
riet smits
Wij werden zeer vriendlijk ontvangen. . De menu was fantastisch zeker de moeite waard. Heerlijke en special combinaties. Mijn tafelgenotes waren aangenaam verrast.
21-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marnix Janssens
Mooie locatie, zeer lekker eten, heel vlotte bediening. Zeer beleefd personeel. Een aanrader! Een kleine bemerking misschien, een karaf (1/2L) witte huiswijn aan 20€ is nogal aan de hoge kant en een fles water aan 8,50€ is qua prijs heel hoog. Voor de rest, prima !!
21-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
gilbert baert
superlekker eten en vriendelijke bediening - voor herhaling vatbaar
20-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Dominique Depoorter
We hebben een prachtige tijd gehad in De Lieve te Damme : vlotte bediening, vriendelijk personeel, aangenaam kader, en zo lekker gegeten! Alles was er tot in de puntjes verzorgd. Via Two4one ontdekken we nieuwe adresjes en dat is super. Ze zullen ons zeker terugzien in De Lieve en we delen onze ervaringen met familie en vrienden.
19-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rudy Forton
Tweede keer dit jaar dat we genoten hebben van dit heerlijk restaurant. Fijne en smaakvolle gerechten. Felicitaties aan de chef en zijn team. Voor herhaling zeker vatbaar!!
14-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Jean-Marie MATTHYS
Alles perfect tot in de puntjes van de beste kwaliteit, voor herhaling vatbaar
14-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Dirk Vanheyste
Fijne keuken. Zeker zijn geld waard.
14-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Christiana Daeleman
Fantastisch goed.
12-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Ignace Frimout
Zeer goed gegeten in de Lieve het eten was subliem en goede ontvangst zeer vriendelijke mensen
08-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rik Remaut
Voor de tweede keer enorm verwend geweest. Eerlijke porties, gedurfde smakelijke combinaties. Heel lekker en zeker niet alledaags. Vriendelijke vlotte bediening. Wij komen zeker terug.
08-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Frank Herssens
Alles was tip top in orde
07-07-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Georges Dumon
Alles wasnaar wens een aanrader
13-06-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Ivan Verhaeghe
In enkele woorden samengevat : gezellig, vlotte en vriendelijke bediening en zeer lekker
10-06-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Marc heusch
Lekker eten , top personeel , voor herhaling vatbaar
09-06-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
tony Wittezaele
Zeer lekker gegeten ,vriendelijke bediening.
07-06-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Erwin Ramon
Alles was top in dit restaurant super smaakvol gegeten vriendelijk onthaald de ober was vriendelijk en behulpzaam en de smaken van de producten waren puur en met zorg afgewerkt we zullen zeker nog eens gaan
01-06-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
johan leyman
Reeds meerdere malen het restaurant bezocht en zoals steeds lekker eten en top bediening. Zeker een aanrader.
14-05-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Nicole Ongenae
De bediening was ok, vriendelijke dame. Het eten was heel fijn, verzorgd en heel lekker. het interieur vond ik wel wat gedateerd. Een aanrader wie houd van een rustige avond en een rustiek interieur.
13-05-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Arlette Degryse
zeer tevreden, lekker eten, fijne ontvangst, prijs kwaliteit zeker ok...
13-05-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Luc vanoverbeke
Lekker gegeten, aanrader !!
05-05-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Didier Batsleer
Aangename ontvangst. Vlotte bediening en goed gegeten.
05-05-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Famke Brusseel
Super Super Super gewoon! Vriendelijk! Enorm lekker! Gastronomisch! Verfijnt! Voor herhaling vatbaar! Top!
28-04-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Georges Dumon
Een vriendelijke ontvangst gevolgd met een smakelijk bereide 5gangen diner,het enig minpunt:het eten mocht veel warmer zijn.Het is een aanrader en een adres om te onthouden
21-04-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Gunter De vos
Hallo, Ons bezoek aan restaurant De Lieve, is te omschrijven als : schitterend, fantastisch, zeer lekker, zeer vriendelijk, gewoonweg een MUST in het culinaire wereldje. Deze mensen verdienen echt een ster. Wij gaan zeker terug.
21-04-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Erwin Van Moeffaert
Ja we werden zeer goed ontvangen met onze bende van 8 personen. We gingen met de flairbon 2 voor de prijs van 1. Zeer lekker klaargemaakt,oogstrelend en voor mij aangepast met het dieet lactosevrij.Pluim ook daarvoor. We gaan zeker nog terug als er zo'n acties volgen. Een echte aanrader ,gezellig en mooi ingericht. Groetjes van de bende.
06-04-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
JPEB
Positieve ervaring; Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker eten. Enig minpuntje is de kostprijs voor het bruiswater van eigen makelij (?)
03-04-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Patricia FERDINAND
Alles was prima (menu). Een heel goed adres. Zeker aan te raden
10-03-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Ignace Frimout
Goede ontvangst het eten was superlekker zeer vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar
04-03-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Daniel Van Landschoot
Aangename en rustige sfeer. Vlotte en vriendelijke bediening. Proficiat aan de chef voor de verzorgde en lekkere maaltijd. Vis en groentjes heerlijk vers. Zeker en vast een aanrader !
23-02-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Gisèle De Reghel
Vriendelijke ontvangst en bediening en dit in een aangenaam kader. Het eten was zeer verzorgd en verdient een pluim voor de kok! Zeker voor herhaling vatbaar !
20-02-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
johan leyman
We hebben genoten van een heel lekker en verfijnd menu. De bediening was professioneel en heel vriendelijk. Restaurant De Lieve is zeker een aanrader!
15-02-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Vandycke Erik
Heel vriendelijk en beleefd. Lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
15-02-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Fille
Vriendelijk, verzorgd, net, vers, lekker, eerlijk. Wat kan een mens meer verlangen.
14-02-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Etienne Van den Heuvel
Leuk restaurant, eten heel lekker, er werd niet bespaard omwille dat het een two for one diner was. Ook een vlotte en vriendelijke bediening. Een aanrader.
09-02-2019
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rudy Van der Kloot
We werden verwacht, fijne begroeting , vriendelijke bediening ganse avond . Tijdens onze apero vergast op een kleine amuse en soepje van de chef .. Lekker . Voorgerecht , slaatje met fazantkroketten .. Heeeel lekker . Hoofdgerecht , lamssneetjes met appel erellen en polderaardappel, niets speciaal maar gewoon lekker Dessertbordje met 3 kleine proeverijen en een verrassing van de chef . Bordje was dik oké , de verrassing minder geslaagd . Dit alles voor een heel democratische food prijs .. dit in contrast met de Prijs voor een karaf 1/2 liter rode huiswijn , die best drinkbaar was , ad 20 euro .. Literfles water 8,5 euro , koffie 3,5 .. Leuk na vele jaren opnieuw dit restaurant bezocht te hebben .
26-11-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Kelly Melis
Gezellig restaurantje met lekkere gerechtjes en supervriendelijke bediening . Een aanrader !
18-11-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Gerrit & Karin
Zeer vriendelijke en spontane bediening, super lekker gegeten van verfijnde gerechten en zeker voor herhaling vatbaar !
16-11-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Saskia De ceuster
Geweldig lekker gegeten.... hadden t flairmenu en was super lekker.... uitgebreide wijnkaart ook ... vriendelijke bediening en propere gezellige zaak. Zeker voor herhaling vatbaar
03-11-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Francine Balemans
Het was gewoon zalig genieten een aanrader
02-11-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Bettina Snauwaert
Heel lekker gegeten in een aangenaam kader. We kregen ook twee amuses bij de aperitief. De frisse salade met een marrokaanse toets was heerlijk! ( de kok had duidelijk inspiratie ) Verder was de pladijs als hoofgerecht mooi gedresseerd en smakelijk. Subliem was het hoofgerecht : alles zelfgemaakt! Een adresje om zeker terug te gaan , ook zonder acties!
28-10-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
CDS
Prima adres en zeker voor herhaling vatbaar.
18-10-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Rene Vrambout
attente, snelle & adequate bediening, ruime & lekkere porties, aangename (klassieke)achtergrondmuziek: we hebben genoten, een ontdekking en een aanrader!
13-10-2018
Person picture
De Lieve - 8340 Damme
Jan
Weer een fijne avond, ontvangst en eten, drinken zeer goed in verhouding tot de gevraagde prijs,
06-10-2018
  • €98 €49 4-gangenmenu
reserveer nu voordelig!