Criterium

Bevelsesteenweg 1 in 2560 Nijlen

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Criterium (Bevelsesteenweg 1 in 2560 Nijlen).

Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Tim Claessens
Super lekker gegeten!
09-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Nadine Rayen
Het was zeer lekker voor een correcte prijs .
30-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
marc houtven
zoals altijd een top restaurant dit menu was de max.Het voorgerecht aan de kust kunnen ze hier nog iets van leren,het spoepje echt op smaak. Het hoofdgerecht rijkelijk gevuld met schaaldieren kip en vlees overheerlijk, de rijst een spanjaard zou jaloers zijn.En dan nog het chocolade fontijn met een waaier van vers fruit,vanille ijs een streepje banketbakkersroom en een heerlijke fondan chocolade top.Met zijn allen vonden we maar 1 ding spijtig we kregen de porties niet op zoveel en zo lekker.Dit is echt een aanrader hoe doen ze het zo lekker en voor een echt zachte prijs. zulke aanbiedingen ontvang ik nog graag,klasse.
29-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
marc houtven
Super lekker gegeten, de paella schotel was rijkelijk gevuld met zeevruchten. vriendelijke bediening, een echte aanrader. Daarkomen we nog. marleen
29-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ferre Eyckmans
Ontzettend genoten van de aangeboden menu bij Criterium Nijlen. Elk gerecht was een schot in de roos, zowel naar presentatie als -nog belangrijker- smaak!
23-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Christl Moons
Gezellig op het terras gezeten . Zeer lekker gegeten . Vriendelijke bediening.Een aanrader.
23-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
edgard schellens
Alles dik in orde,vriendelijke bediening meer moet dat niet zijn.
22-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Marc Dens
Prima gegeten Vriendelijke bediening Prijs-kwaliteit : topper !00
21-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Greet Verbercht
Het was voor de eerste keer dat we de zaak bezochten op aanraden van vrienden. De ontvangst was vriendelijk en het eten was super lekker. Het was dus een zeer positieve ervaring. Wij gaan zekers nog terug!
16-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ronny Van Baelen
Zeer lekker gegeten. Advies van wijn was ook correct. Aanrader! We komen zeker nog terug.
15-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Johan Van Helleputte
Wij hebben genoten van onze menu in brasserie Criterium! Het eten was subliem en de bediening was fantastisch!zeker voor herhaling vatbaar! Wij hebben achteraf nog genoten van een lekkere mojito😃ook een aanrader!ons zien ze zeker terug daar!
08-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
François BOLS
Zondag 7/7 gaan lunchen in Criterium/Nijlen met een 241 aanbieding. Wat we daar te eten kregen was excellent voor de prijs die we betaalden (requissimo!!!). Bij de koffie achteraf kregen we een glaasje chocomousse en een glaasje rijstpap en ook WARME melk in een flesje. Dat is topklasse! We gaan er zeker nog uit eten. Het personeel verdient eveneens een pluim.
08-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Patrick Verhoeven
Dag het service is heel goed Het eten ook Juist de steak was aan de klein kant Maar de rest super Kom zeker terug
07-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
MARIE-JOSEE GEERAERTS
voor herhaling vatbaar, het was heel aangenaam en lekker
05-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Andre Verbessem
Heerlijke gerechten en meer dan voldoende maar de service was wel wat minder ,het was er druk ok maar vier uur over alles is voor mij echt te lang
05-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Dirk
Super lekker gegeten en prima service
21-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Jens Van Baelen
Heerlijk gegeten! (zoals altijd in Criterium) De 4-gangenmenu was schitterend, ook de tijd tussen de gerechten was optimaal. Ook de bediening was zoals we gewend zijn super! Zeker voor herhaling vatbaar.
18-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Lina Van der Perren
zeer lekker gegeten , bediening niets op aan te merken vlug en vriendelijk ,doe zo voort een top team !!
18-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Vera
Heerlijk menu! Echt af. En zeer attente bediening. Hier komen we nog.
16-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ivo Beeck
Een heel lekkere menu met een paardesteak die kon eten zonder mes zo mals en top gebakken . De rest ook SUPER . Een aanrader !!
14-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Alexander Vervloet
Beste, Mijn bezoek aan het “ Criterium” gisteravond voldeed volledig aan de verwachtingen. Ik ben in het verleden meermaals reeds bij jullie geweest en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Zo ook gisteren, vriendelijke bediening , lekker eten, mooie verzorgde borden een echte aanrader! Tot weerzien , Alex .
11-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Rita Plas
Wauw ongelooflijk alles wel te versta 10/10
10-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Tony Verswyvel
Heel goed restaurant, vriendelijke ontvangst, heel lekker eten. Was al voor de tweede maal dat we hier zijn geweest en het zal niet de laatste keer geweest zijn
10-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Putte
heel lekker gegeten - mooie infrastructuur; 2-punten: lange wachttijden (? kindvriendelijk); ober tot 3x toe openbaar en zonder verberging met tandenstoker tanden kuisen achter toog = niet appetijtelijk. Ga eventueel tot in keuken.
10-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Patrick Verhoeven
Dag het service is heel goed Het eten ook Juist de steak was aan de klein kant Maar de rest super Kom zeker terug
09-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Daisy De Haeck
Super deal! Het eten was voortreffelijk, de bediening vriendelijk, gezellig zitten
09-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Nikki Marien
Zeer lekker gegeten, een gezellige sfeer en top bediening. Een aanrader!
08-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Amber
Zeer tevreden! Lekker gegeten, aangename bediening en locatie. De porties waren aangepast zodat je niet overeten van tafel gaat. enige minpuntje was dat we redelijk lang moesten wachten tussen alle gerechtjes. Dit mocht net iets sneller volgen, maar het was natuurlijk zondag ;-) We komen graag terug!
03-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Roger Segers
Het was weer super,zeer lekker eten en een zeer vriendelijke bediening.De beste two 4 one die we al hadden.
31-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Walter Cools
Het is een aanrader. Heel lekker en verzorgd en super vriendelijk. Topper.
26-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Frank Pauwels
Top,bediening,eten,kader!?
26-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ilse Janssen
100 % meegevallen ! Super lekker, perfecte bediening, zeker vatbaar voor herhaling !
21-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Chris Van Bergen
Zeer lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
20-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
theo niessen
Met grote voorsprong de beste two 4 one die ik al gehad heb
20-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Johan Van Helleputte
Het was super! Het eten was lekker en het personeel is heel gedienstig en vriendelijk! Een aanrader!
20-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Jean Vandekerkhof
Zeer tevreden
18-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Stijn Andries
Het eten was weer heerlijk. Ook het personeel is aangenaam. Wij blijven terug komen.
14-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Rudi De Roeck
Zeer lekker, maar zelfs met 241 was het toch iets te duur voor hetgeen dat we kregen
13-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
VAN LOOY SUZANNE
Een super lekkere menu met een heel goede service in een heel mooie zaak. Wij hebben er van genoten en gaan zeker nog terug.
13-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Rik Stevens
Heel lekkere verzorgde menu. Uitstekende supervriendelijke service. Een aanrader!
12-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Els Schepers
Het eten was heel lekker en vlotte bediening!
12-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Tinne Mertens
Eten was heel lekker en dik in orde.bediening ook supervriendelijk.voor herhaling vatbaar.wauw topteam
12-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
michael Henskens
Prachtige locatie, en zeer lekker gegeten. Een echte aanrader. We hebben echt genoten van de menu die we mochten genieten via two4one Zeker voor herhaling vatbaar.
12-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Roger Segers
Het was weer zeer lekker en verzorgd, ook een zeer vriendelijke bediening zoals altijd. We komen zeker terug.
11-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Evarist Van Den Bosch
Onze eerste kennismaking vlot bediend verzorgd lekker en genoeg kwaliteit
07-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
lydia rotsaert
Hebben zeer lekker gegeten . Gezellig restaurant en vriendelijke bediening. Komen zeker terug
06-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Frans Van Den Broeck
Hebben gisteren met familie de menu gaan eten het was weer ferfect wij hebben allemaal gesmuld zo lekker, personeel zeer vriendelijk wij gaan zeker terug.
06-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Liesbet Goetschalckx
Zeer lekker 4-gangendiner gegeten! Alles mooi verzorgd, grote porties (zeker met 4 gangen!!), alles zeer lekker! Enige minpuntje was dat de menu niet voorgesteld werd of gevraagd werd of er iets niet "mocht/kon", we konden enkel kiezen tussen vis en vlees voor hoofdgerecht en ook daarbij kwam geen uitleg (vis zijn tongrolletjes en vlees is kalfs...). Ook als de gerechten op tafel kwamen werd er niet veel gezegd. Maar het was wel allemaal heel lekker en gelukkig helemaal onze smaak (asperges!). En zeker voor de prijs was het een top-menu! We komen zeker nog eens terug.
06-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Nadia Lenaerts
Zeer lekker gegeten en het was zeker voldoende. We hebben genoten van het menu.
06-05-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ann De Lille
Het heeft ons zeer goed gesmaakt. Alles was uitmuntend. Prijs kwaliteit kan niet beter. Dank voor de fijne avond.
04-05-2019
  • €98 €49 4 - gangenmenu
reserveer nu voordelig!