Criterium

Bevelsesteenweg 1 in 2560 Nijlen

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Criterium (Bevelsesteenweg 1 in 2560 Nijlen).

Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Roger Vertommen
Wij waren niet tevreden , 1/2uur wachten tussen elk gerecht was er echt te veel aan , men had ons ook kunnen vragen hoe ons vlees moest gebakken worden , dit was nu doorbakken en veel te taai , van bij het binnenkomen tot de soep was 1’5 uur verstreken !!!!! Ons zien ze daar niet meer terug ,
07-12-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Charlotte Gebruers
Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug
02-12-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
linda sas
verzorgde maaltijd voor een correcte prijs
24-11-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Luc Van Rumst
Alles was picco bello in orde , zelfs nog een amuse gekregen. Wij komen zeker terug
23-11-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Myriam Van Immerseel
ons etentje in het Criterium te Nijlen was super. Heel vriendelijk en het eten was om je vingers bij af te likken. Voor herhaling vatbaar. Mijn gezelschap was er nog nooit geweest en ze waren heel tevreden
18-11-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
WALTER GEERINCK
Een aanrader,alles was Picobello en vriendelijk personeel.
12-11-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Liesbet Goetschalckx
Zeer lekker gegeten bij Het Criterium op een zaterdagavond. Het was er druk en het was dan ook pas mogelijk om 20u te reserveren met de Two4One deal. Lekker menuutje, goeie huiswijn en gezellige sfeer. Enig minpuntje was dat de aperitief wat op zich liet wachten zodat we onze amuse al op hadden en de aperitief nog niet op was als we de soep al kregen. Nadien was de timing beter. Ook jammer dat de garçons ook niet zeggen wat er op je bord ligt als ze het komen brengen. Aangezien het een vast menu is en je het dus niet juist zelf gekozen hebt, zou dat een aangewezen opfrissing zijn. Maar het eten was zeer verzorgd, de porties voldoende dus we komen nog eens terug!
28-10-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Frans Verbeek
Het eten was heel lekker en verzorgt . Voor herhaling vatbaar .
21-10-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Dirk de breuker
Super lekker gegeten , snelle bediening in een mooi kader.
18-10-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Guido Goyvaerts
Het was weer allemaal top. 👍
06-10-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
robert
Uitstekend! Goede keuken, mooie presentatie, vriendelijke en vlotte bediening. Aangenaam kader. Zeker aanbevelenswaard.
28-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Bob Van Puyenbroeck
De 3-gangenmenu voldeed ruimschoots aan de verwachtingen ( degelijk goed bereide gerechten met kwaliteit). Het is echter zeer spijtig dat CRITERIUM geen merkenwater ( noch plat of bruis) meer aanbiedt maar alleen synthetisch artificieel water dat helemaal niet hetzelfde is als echt bron- of kraantjeswater. Toch beter terug in het programma nemen !!!! Tevens ook spijtig dat mijn vooraf doorgegeven wensen niet gelezen werden , maar uiteindelijk toch werden aangepast met het bekomen van een fles gratis kraantjeswater en bijkomend een aantal andere groentjes ter compensatie. Al bij al toch nog een leuke gezellige avond.
27-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Elly
Het eten was perfect in orde en heel lekker. Wij hebben gegeten in de zaal waar je binnenkomt. De buitendeur staat heel de tijd open en is enkel afgesloten door een gordijn , waardoor er toch nog altijd een koude tocht aanwezig was. Ik begrijp dat dit aangenaam kan zijn voor het werkende personeel, maar niet als je stil zit. Wij waren er op een maandagavond 23/9 en het was helemaal niet druk waardoor er precies enkel in de eerste zaal werd geserveerd. Jammer
24-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
CHRISTEL ENGELEN
Zéér lekker gegeten,culinair niveau! Correcte bediening. Gezellig restaurant. zeker voor herhaling vatbaar. misschien volgende keer eens komen brunchen. zou ook een succes zijn. bedankt aan het ganse team.
21-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Snelle en vriendelijke bediening, héél lekker gegeten👌, gezellige en goede sfeer👍, een geslaagde avond😊😉
16-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Annelies Mannaerts
Piekfijn in orde! Mooie presentatie, lekkere menu en vriendelijk personeel
08-09-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Frank Verbisen
Alles top, zeer lekker gegeten en goede bediening!!
27-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Cella Van Bulck
Het was er zeer goed zowel de bediening als het eten.
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter. 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Valérie Dejaegher
Zalige avond, het eten was een streling voor de tong, super bediening, mooie trendy zaak, heel verzorgd en zeker vatbaar voor herhaling! Dank u wel voor de voucher zodat we deze zaak konden uitproberen, het was meer dan geslaagd! Vriendelijke groeten Valérie & Peter 😊👍
26-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Tim Claessens
Super lekker gegeten!
09-08-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Nadine Rayen
Het was zeer lekker voor een correcte prijs .
30-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
marc houtven
zoals altijd een top restaurant dit menu was de max.Het voorgerecht aan de kust kunnen ze hier nog iets van leren,het spoepje echt op smaak. Het hoofdgerecht rijkelijk gevuld met schaaldieren kip en vlees overheerlijk, de rijst een spanjaard zou jaloers zijn.En dan nog het chocolade fontijn met een waaier van vers fruit,vanille ijs een streepje banketbakkersroom en een heerlijke fondan chocolade top.Met zijn allen vonden we maar 1 ding spijtig we kregen de porties niet op zoveel en zo lekker.Dit is echt een aanrader hoe doen ze het zo lekker en voor een echt zachte prijs. zulke aanbiedingen ontvang ik nog graag,klasse.
29-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
marc houtven
Super lekker gegeten, de paella schotel was rijkelijk gevuld met zeevruchten. vriendelijke bediening, een echte aanrader. Daarkomen we nog. marleen
29-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ferre Eyckmans
Ontzettend genoten van de aangeboden menu bij Criterium Nijlen. Elk gerecht was een schot in de roos, zowel naar presentatie als -nog belangrijker- smaak!
23-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Christl Moons
Gezellig op het terras gezeten . Zeer lekker gegeten . Vriendelijke bediening.Een aanrader.
23-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
edgard schellens
Alles dik in orde,vriendelijke bediening meer moet dat niet zijn.
22-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Marc Dens
Prima gegeten Vriendelijke bediening Prijs-kwaliteit : topper !00
21-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Greet Verbercht
Het was voor de eerste keer dat we de zaak bezochten op aanraden van vrienden. De ontvangst was vriendelijk en het eten was super lekker. Het was dus een zeer positieve ervaring. Wij gaan zekers nog terug!
16-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ronny Van Baelen
Zeer lekker gegeten. Advies van wijn was ook correct. Aanrader! We komen zeker nog terug.
15-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Johan Van Helleputte
Wij hebben genoten van onze menu in brasserie Criterium! Het eten was subliem en de bediening was fantastisch!zeker voor herhaling vatbaar! Wij hebben achteraf nog genoten van een lekkere mojito😃ook een aanrader!ons zien ze zeker terug daar!
08-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
François BOLS
Zondag 7/7 gaan lunchen in Criterium/Nijlen met een 241 aanbieding. Wat we daar te eten kregen was excellent voor de prijs die we betaalden (requissimo!!!). Bij de koffie achteraf kregen we een glaasje chocomousse en een glaasje rijstpap en ook WARME melk in een flesje. Dat is topklasse! We gaan er zeker nog uit eten. Het personeel verdient eveneens een pluim.
08-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Patrick Verhoeven
Dag het service is heel goed Het eten ook Juist de steak was aan de klein kant Maar de rest super Kom zeker terug
07-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
MARIE-JOSEE GEERAERTS
voor herhaling vatbaar, het was heel aangenaam en lekker
05-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Andre Verbessem
Heerlijke gerechten en meer dan voldoende maar de service was wel wat minder ,het was er druk ok maar vier uur over alles is voor mij echt te lang
05-07-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Dirk
Super lekker gegeten en prima service
21-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Jens Van Baelen
Heerlijk gegeten! (zoals altijd in Criterium) De 4-gangenmenu was schitterend, ook de tijd tussen de gerechten was optimaal. Ook de bediening was zoals we gewend zijn super! Zeker voor herhaling vatbaar.
18-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Lina Van der Perren
zeer lekker gegeten , bediening niets op aan te merken vlug en vriendelijk ,doe zo voort een top team !!
18-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Vera
Heerlijk menu! Echt af. En zeer attente bediening. Hier komen we nog.
16-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Ivo Beeck
Een heel lekkere menu met een paardesteak die kon eten zonder mes zo mals en top gebakken . De rest ook SUPER . Een aanrader !!
14-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Alexander Vervloet
Beste, Mijn bezoek aan het “ Criterium” gisteravond voldeed volledig aan de verwachtingen. Ik ben in het verleden meermaals reeds bij jullie geweest en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Zo ook gisteren, vriendelijke bediening , lekker eten, mooie verzorgde borden een echte aanrader! Tot weerzien , Alex .
11-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Rita Plas
Wauw ongelooflijk alles wel te versta 10/10
10-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Tony Verswyvel
Heel goed restaurant, vriendelijke ontvangst, heel lekker eten. Was al voor de tweede maal dat we hier zijn geweest en het zal niet de laatste keer geweest zijn
10-06-2019
Person picture
Criterium - 2560 Nijlen
Putte
heel lekker gegeten - mooie infrastructuur; 2-punten: lange wachttijden (? kindvriendelijk); ober tot 3x toe openbaar en zonder verberging met tandenstoker tanden kuisen achter toog = niet appetijtelijk. Ga eventueel tot in keuken.
10-06-2019
  • €114 €57 4-gangenmenu
reserveer nu voordelig!