Brasserie Ter Linde

Mechelsesteenweg 7 in 2640 Mortsel

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Brasserie Ter Linde (Mechelsesteenweg 7 in 2640 Mortsel).

Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Karen Deridder
Heel lekker eten, goede service! Een aanrader!!!
18-08-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Greet Verbercht
Zeer vriendelijke bediening. Over het algemeen was het eten OK, behalve de saus bij de parelhoen, prei was er niet te bespeuren en de andere groenten waren veel te plat gekookt. Voorgerecht was zeer lekker (scampies). Toch een aanrader.
03-08-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Karel Huysmans
lekker gegeten met een vlotte en vriendelijke bediening
28-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Hilde Van der Bruggen
Alles prima verlopen, verzorgde en lekkere gerechten en een vriendelijke bediening met een extraatje voor de jarige.
28-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Anita Holscher
We vonden het eten supper lekker, de porties waren meer dan groot genoeg. En de bediening was excellent. zoals gewoonlijk voor herhaling vatbaar. Tot nu toe was het telkens een geslaagd etentje.
21-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Felix Cools
Gisteren genoten we van een heel lekker etentje in de ons bekende brasserie Ter Linde. We kennen deze zaak al lang en ook al eens met andere uitbaters maar het blijft een toppertje. Alles was pico bello.....het eten, de bediening en dankzij two4one nu ook de rekening! Wij blijven dit adresje koesteren en nogmaals een dikke pluim!
19-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
eric wolles
Lekker gegeten. Zalm een aanrader. Enkel de preisaus bij de parelhoen miste wat kruising.
15-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Petrus Joosen
Voor de zoveelste keer heel lekker gegeten, al was de zaak overgenomen. Toch vlotte en vriendelijke bediening. Werkelijk een aanrader.
01-07-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
G.A.
Alweer top!
29-06-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Leo Verhasselt
Goede vriendelijke bediening en lekker eten, voor herhaling vatbaar.
09-06-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Magda Verlinden
Na een fijne dag in Mons met de familie was het heerlijk neer te strijken in Brasserie Ter Linden in Mortsel. We werden er zeer vriendelijk ontvangen en mochten er smullen van een lekker menu met meerdere keuzemogelijkheden.Voor herhaling vatbaar.
31-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Hugo Lepere
Zeer smakelijk en vers eten in een sobere omgeving. Een topper qua prijs-kwaliteit verhouding.
26-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Wendy
Geen mogelijkheid om buiten gezellig te gaan zitten wegens renovatie buitengevel. Het eten was zeer lekker ( spijtig dat de paella niet voorradig was) Lekkere huiswijn! De voorgaande klachten over de bediening waren beetje overdreven. Geen supervriendelijke bediening maar viel best mee.. Je gezelschap en menu telt!
25-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Alain Brouhon
Vriendelijke en vlotte bediening. Lekker eten
25-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Nicole Goossens
De bediening was niet oke .ze verstond amper Nederlands Als je wijn bij vraagt komt ze gewoon met de fles af dat zijn wij niet gewoon in België
25-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Eddy Milis
Alweer goed gegeten en vriendelijke, vlotte bediening.
22-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Gunter De Houwer
Prima reservatie, snelle reply. Het eten zelf was lekker, bediening en tijd tussen de gerechten prima ! Enkel het interieur een beetje oubollig en gedateerd. Maar prijs / kwaliteit dik in orde.
19-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
carl alberty
Wij zijn niet de moeilijkste gepensioneerden. Wij hebben tijd en goesting. Daarom: hetgeen in "Ter Linde" geserveerd werd was oké. Misschien mocht de juffrouw die ons van alles voorzag (laat ons de term "bedienen" nog even uitstellen) iets warmer overkomen, iets minder afgemeten, zelfs iets minder professioneel. Gedistingeerde vriendelijkheid, iets te veel zelfs .Lag het aan het niet volledig beheersen van de taal? Het zij je vergeven, wij begrepen elkaar! Niet iedereen is zoals wij. We kunnen erin komen dat niet elke klant met een "two for one" menu aanvaardt dat de bearnaisesaus 2 euro extra aangerekend wordt terwijl de kaart aangeeft dat sausen inbegrepen zijn. Maar soit, mijn tournedos was perfect bleu gebakken, die van mijn wederhelft was wel bleu, maar niet te snijden. De bearnaisesaus was echt niet te genieten. Misschien te wijten aan de zure ervaring? Toch een positieve beleving. Als we in Mortsel passeren komen we terug.
16-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Wommeltjes
Prijs kwaliteit kan er niets opgemerkt worden op het eten. Het was goed en voldoende. Echter liet de ontvangst te wensen over. Na enkele minuten te staan draaien bij het binnenkomen zochten we zelf de bediening op om te vragen waar we mochten zitten. Dit werd van achter de toog in de verte toegewezen. De rest van de korte avond kwam de bediening nogal boertig en laks over. Er werd niet gevraagd wat we nog wilden drinken tijdens het eten, elk antwoord op een vraag van ons was teveel en werd met gezucht onthaald. Om half 10 ( vlak na het dessert) werden we verzocht te betalen en huiswaarts te keren. De zaak zelf gaf een refter gevoel temeer aangezien er geen rustige achtergrond muziek te horen was. Het bestek was vuil, de glazen niet helder. Een gemiste kans. Reden om niet terug te komen. De bediening maakt of kraakt u zaak!
15-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Petrus Joosen
Net zoals de vorige keren, heerlijk eten en vlotte , vriendelijke bediening. Alles was perfect in orde. Zeker een aanrader. Wij zullen zeker nog dikwijls terug gaan.
12-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Raf De Ryck
Lekker gegeten, in een aangename omgeving voor een eerlijke prijs. Hier komen we nog.
06-05-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Els Jacobs
Alles was ok heb daar.nog nooit slecht gegeten en een vriendelijke bediening .
28-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Eric Wolles
Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw Mich. We namen beiden als voorgerecht de calamares, een echte aanrader, heerlijk gekruid. Daarna nam ik de kabeljauw en mijn partner de eendefilet, deze stond op het menu met witlof. Omdat mijn echtgenoot dit niet lust werd dit met de glimlach vervangen door lekkere seizoensgroentjes, beiden waren perfect gebakken en overheerlijk, ruime porties. Als nagerecht had ik de verse tiramisu ( lekker en romig) en mijn partner de warme brownie met vanille ijs. Wij komen regelmatig hier eten en gaan dit zeker blijven doen. Top adresje.
28-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Karine Cotemans
Zaterdag 20 april was het aangenaam vertoefen in Ter Linde. We konden zeer rustig genieten van ons aperitief op het gezellige terras, samen met andere fijne klanten. Het terras was volledig bezet en de dienster, had best haar handen vol. Ook binnen waren er plaatsen bezet. Mijn vrienden vonden het ongelooflijk wat de dienster die avond verwezenlijkte op haar eentje. We werden top bediend door haar. Dit zouden haar niet veel kunnen nadoen. Alles ging van een leien dakje. Chapeau van ons allen voor Mich. Het eten was zoals altijd overheerlijk. Vers en ruime porties. En het dessert steeds verslavend lekker. Alvast ook een dikke chapeau voor de kok. Altijd voor herhaling vatbaar. Zeker weten 😉.
23-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Ingrid Warrens
Prima , aanrader , heel lekker eten allemaal vers bereid , keuze menu is ook O.K er is voor elk wat wils . Vriendelijke bediening .
22-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Dirk Hermans
Afgezien van het feit dat de dienster er helemaal alleen voor stond, was de service zeer goed. Het eten was lekker en kwam tijdig op onze tafel. Een dikke pluim voor service en keuken.
21-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Luc Marivoet
Voor herhaling vatbaar.Zeer goede bediening.
21-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
NAD
zeer lekkere menu, top!
21-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Frans Van Den Broeck
Ben gisteren met vrienden uit de Limburg geweest, zij waren zeer tevreden over het aangeboden menu en over de vriendelijke bediening en het goede eten.
15-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Daisy De Haeck
Lekker gegeten, vriendelijke dame, vlot bediend
14-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Frieda Dierckx
We hebben genoten. Zeer lekker en voldoende gegeten uit het keuzeaanbod. Vriendelijke bediening. Een aanrader.
14-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
eddy covents
Goede morgen, Dit is de tweede maal, dat wij gebruik maken van deze aanbieding. Dit is niet te vergelijken met de eerste maal. De steak was tijdens het vorige bezoek ca 250 gr, wat ik nu betwijfel. Ik en mijn echtgenote hadden peperroom. Met moeite 1 lepel per bord. Zeer waterachtig, en waar was de room ? Niet aan te bevelen. Indien men niet dezelfde kwaliteit kan serveren ,moet men zijn prijs verhogen. Ons bezoek was deze maal een ontgooch eling.
14-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Eric Wolles
Wederom super vriendelijke gastvrouw, ondanks de drukte. Restaurant zat redelijk vol en we werden met de glimlach bediend. Eten was héél smaakvol, ruime porties. Aanrader.
14-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Rita
Super lekker gegeten, vriendelijke service.
09-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Anita Holscher
Zowel voorgerecht , hoofdgerecht als nagerecht was alles prima De bediening was top echt niets op aan te merken Het is dus zeker voor herhaling vatbaar .
08-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Freddy Van Immerseel
Ons ganse gezelschap (met 24) was uiterst tevreden over de keuzemogelijkheden, maar nog meer over de uitstekende kwaliteit van de gerechten. Dikke proficiat.
02-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Frans Van Den Broeck
Zoals verwacht was weer zeer lekker wij komen zeker terug.
01-04-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Patrick Torfs
Heel lekker, super vriendelijke bediening ! 👍👌
31-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Johannes Lauwers
Gezellig verzorgd lekker en prima bediening--Groeten --Johnny
31-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
erwin jacobs
wij moesten even zoeken want ze waren aan de voorgevel aan 't werken. vriendelijke bediening maar het eten kon beter,de steak was echt taai en het voorgerecht was in orde
30-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Luc Campo
lekker gegeten voor een kleine prijs , we gaan dit zeker nog eens doen.
28-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Nadia Verhoft
Zeer lekker en vriendelijke bediening!
24-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Eric Wolles
Wederom lekker gegeten. Een aanrader.
24-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Marie-Jeanne Verheyen
Onze reservatie was niet doorgekomen, maar er was plaats genoeg. Met de nodige beginners fouten van de nieuwe serveerster hebben we uiteindelijk gegeten. Over de grote lijn was het eten lekker. Het voorgerecht was lauw maar werd met de glimlach vervangen. De niet gevraagde peperroomsaus op de biefstuk werd zonder morren aangevuld met de bestelde championsroomsaus. Het was niet de eerste keer dat we daar gegeten hebben anders zouden we misschien de kleine foutjes niet door de vingers gezien hebben. We gaan zeker nog terug want het eten was lekker en vriendelijk opgediend.
18-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Nico Verfaillie
Mooie menu met veel keuze en eten en bediening was top.We waren zeer tevreden over onze lunch en komen er zeker nog terug
17-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Guy Heymans
Heel lekker gegeten voor weinig geld, een echte aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.
17-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Annick Biesbroeck
Heel vriendelijke bediening Lekker eten en zeker voldoende! Een aanrader!
10-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Harry Wyckmans
Zeer lekker gegeten en kunnen kiezen uit een ruime keuze. Was top en voor herhaling vatbaar.
10-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Greet Verbercht
We waren zeer teleurgesteld over het eten. Voorgerecht en dessert was OK, maar de paella was echt niet lekker. Gewone droge witte rijst met wat groenten en scampies onder. Totaal geen smaak. Van paella kruiden had de kok blijkbaar nog nooit gehoord. De mevrouw die de bediening deed zegde ons dat ze het al meermaals had gezegd tegen de kok, want blijkbaar vindt iedereen het niet te eten. Ter compensatie kregen we een extra drank aangeboden. Zij was zeer vriendelijk. We zullen nog wel eens terug gaan naar die zaak, want in het verleden zijn we er nog al geweest en waren dan steeds heel tevreden.
10-03-2019
Person picture
Brasserie Ter Linde - 2640 Mortsel
Chris Guldentops
Zeer lekker gegeten. De portie waren normaal. Soms bij andere zaken zijn de portie's kleiner met de two4one bon. Hier zeker niet, ook voldoende keuze. Alle gerechten verzorgd en vriendelijke bediening.
09-03-2019
  • €78 €39 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!