Brasserie-Restaurant Het Moment

Grote Markt 39-40 in 2500 Lier

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Brasserie-Restaurant Het Moment (Grote Markt 39-40 in 2500 Lier).

Person picture
Gerard Thomas
Beste , Dit is echt meegevallen. Goede en vriendelijke ontvangst , lekker eten op het leuke terras . Gerard Thomas.
17-08-2019
Person picture
Guido Michiels
Het was, weer allemaal lekker de bediening was vlot en zeer vriendelijk! Alleen de dame van het onthaal was ondermaats zonder ons te bezien moesten we maar gaan zitten waar we wilden zei ze, het kan niet aan de drukte gelegen hebben wat het was toen helemaal niet druk misschien had ze een slechte dag spijtig !
13-08-2019
Person picture
Linda Rosseel
Zeer lekker gegeten, goede bediening, voor herhaling vatbaar.
11-08-2019
Person picture
Gerda
Aanrader. Lekker gegeten en zéér vlotte en vriendelijke bediening ondanks de drukte
09-08-2019
Person picture
Julie Dox
Zoals altijd weer heel lekker en uiterst vriendelijke bediening!
09-08-2019
Person picture
nancy De Swert
Het was zeer geslaagd, ondanks de grote drukte vanwege het optreden van Stan Van Samang.
09-08-2019
Person picture
Roger Truyens
Zoals gewoonlijk prima.
02-08-2019
Person picture
Jan Van Heesbeke
Prima menu, vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
27-07-2019
Person picture
Frans De Bie
Zeer lekker gegeten, heel vriendelijke bediening,uitstekende menu, vooral het voorgerecht. Een klein minpuntje de steak was niet zou mals. Maar voor de rest proficiat,zeker voor herhaling vatbaar.
26-07-2019
Person picture
Mertens Guy
Niet onze eerste keer in het Moment maar toch weer maar eens een schot in de roos. Super lekker eten met een even geweldige bediening. We kregen ook de tijd om al het lekkers te nuttigen. Aanrader voor levensgenieters.
23-07-2019
Person picture
Marleen Patteet
Zoals altijd zeer tevreden. Met complimenten voor het voor- en nagerecht: erg verrassend, origineel en verfijnd.
20-07-2019
Person picture
Nancy Rams
Het eten was goed, moest het voor de echte prijs zijn geweest mss iets te duur dan. Hebben er toch van genoten
19-07-2019
Person picture
Rit Jacobs
Prijs - kwaliteit, TOP DEAL, voor herhaling vatbaar. Maar hoofd kelner, heeft duidelijk zijn voorkeur van klanten!!! Is ons in het begin, 3 x voorbij gegaan zonder ook maar iets te vragen, of te zeggen. Dan hebben wij uit eindelijk na lang wachten naar ons voorgerecht moeten vragen. Klanten na ons, werden sneller bediend dan wij. Als ze onderscheid willen maken met klanten van 2 for one dan moeten ze daar niet aan deel nemen, is mijn persoonlijke mening. Maar wat het eten betreft, heb ik geen enkele aanmerking dat is TOP, verzorgd, goede porties en lekker.
17-07-2019
Person picture
Wendy Ellis
Lekker gegeten en vriendelijke bediening!!!
15-07-2019
Person picture
patricia geeraerts
We werden zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen door de mensen die er werkten, heel aangenaam Het menu was lekker van voorgerecht tot nagerecht, heerlijk gebakken steak met pepersaus en het dessert was ook heel verrassend! Zeker een aanrader!
08-07-2019
Person picture
Lu Peeters
We hebben genoten van het menu - ondanks de warmte - dat Het Moment had voorgesteld, lekker voorgerecht van St Jacobs-tartaar, lekker stuk vlees en verrassend dessert. Voor herhaling vatbaar;
01-07-2019
Person picture
claudia laureys
Wij waren verbaasd van deze heel lekkere menu. Het voorgerecht was mooi gepresenteerd en enorm lekker. Het vertroetelde mijn smaakpappillen, De steak deed mijn ogen openen en mijn mond viel open van verbazing, zoooo lekker mals en het dessert was ook nog eens verrassend, geen gewone dame blanche maar een fijn dessert waar ik weer enorm van genoten heb. Een topper uit de vele restaurants waar ik met veel plezier zal naar teruggaan want het ene gerecht is nog beter dan het andere en daar doe ik het voor. Als afsluiter namen we nog een koffie en de ober had gemorst hij vroeg of ik een andere wou en ik zei als ik hem dan gratis krijg maar dat kon niet. Eerst nam ik hem dan toch maar aan, maar ik vroeg dan toch een andere omdat het toch een smodderboel was. Dat is het enige minpuntje dat voor hun misschien dan wel in het nadeel viel want zij moesten mij nu een nieuwe koffie brengen en ik had de andere dan zowiezo genomen als hij gratis was.
26-06-2019
Person picture
Hilda Busschots
Lekker gegeten en nog gezellig verder genoten op het terras. alles prima
24-06-2019
Person picture
Joseph Paelinck
Dit was geen goede ervaring De bediening was onder niveau (dit zijn we niet gewoon daar) en het eten liet te wensen over. Zo werd er ons niet gevraagd hoe het vlees gebakken moest worden en het vlees was dan ook veel te veel uitgebakken waardoor het bijna niet meer te eten was (enorm hard / taai)
23-06-2019
Person picture
Linda Jansen
We hebben heerlijk gegeten, het menu was lekker veel, voor herhaling vatbaar! Alles zag er met zorg voorbereid uit, ga zo door👍🏽
19-06-2019
Person picture
Sandra Heymans
Zeer vriendelijke bediening en eten zeer lekker voor herhaling zeker vatbaar.
03-06-2019
Person picture
Julius De Mey
Lekker dinertje op het terras. Prachtige lokatie. Goede verzorgde bediening en lekker eten, vooral vernieuwend en oog voor detail bij t voorgerecht en dessert .
02-06-2019
Person picture
Ine Janssens
De bediening was heel vriendelijk. De two4one-menu was subliem, van het voorgerecht tot het dessert. Het leuke was ook dat het zoontje die van de kaart koos, ook de sorbet en het dessert kreeg. Was een top-avond met top-bediening.
31-05-2019
Person picture
Anita Verhaegen
Het was zeer lekker !! En zeker voor herhaling vatbaar !!
24-05-2019
Person picture
Francine Keynen
Diner was zeker in orde, mooi gepresenteerd, ruim voldoende, vlotte bediening. 1 maar!!! We kopen de bon omdat er op staat als hoofdgerecht: parelhoen. Wat krijgen we? een biefstuk! Die was lekker, zei het gezelschap, ik eet nooit rood vlees. Dat vind ik niet kunnen!
22-05-2019
Person picture
Heidi Segers
Zeer aangenaam etentje. Fijn en lekker eten. Vlotte bediening!😉
22-05-2019
Person picture
Heidi Segers
Zeer aangenaam etentje. Fijn en lekker eten. Vlotte bediening!😉
22-05-2019
Person picture
Jules Verhoeven
Prima menu. Lekker gegeten. Prima service.
18-05-2019
Person picture
viviane Jacob
het eten was zeer lekker bediening heel vriendelijk en attent voor herhaling vatbaar
13-05-2019
Person picture
Van uytsel Desire
Heerlijk gegeten alles dik in orde en heel vriendelijke bediening. Een aanrader
22-04-2019
Person picture
Julia Tilkin-Glorian
Met vier personen Superlekker gegeten in Het Moment, alles was in orde, zeer vriendelijke bediening, gaan zeker terug!!
20-04-2019
Person picture
Guy Heyselberghs
Lekker, verzorgd en prima service
15-04-2019
Person picture
John Verbueken
Heel lekker eten en zeer aangenaam restaurant!😀😀👍
11-04-2019
Person picture
Frans De Bie
Heel erg genoten, vriendelijke bediening
07-04-2019
Person picture
Marie Jeanne Audenaert
Het was gezellig met z'n allen rond de tafel. We zijn al meermaals in Het Moment geweest en hebben daar altijd lekker gegeten. Een aanrader!
06-04-2019
Person picture
Roger Truyens
Lekker,gezellig zitten en vriendelijk personeel.
03-04-2019
Person picture
MARC SPELTINCX
Veel verschillende groenten bij voor-en hoofdgerecht, alleen de parelhoen was een beetje taai, te lang laten bakken. Maar desondanks toch lekker gegeten. En gelukkig zijn ze van hun stukje taart afgestapt en hebben ze nu een veel lekkerder dessert!
28-03-2019
Person picture
Greet Beeckmans
Gezellige zitplaats - vriendelijke bediening - top 4-gangenmenu - onze hondjes welkom ;-D
25-03-2019
Person picture
Wilfried Gevers
Uitstekend ! Wij hebben echt genoten en om eerlijk te zijn g e s m u l d van het aanbod. Voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-dessert waren niet te verslaan. Wij hebben met recht de uitbater gevraagd om het personeel te bedanken voor de perfectie van de gerechten, alsook voor de verzorgde service en vriendelijkheid. Wilfried
13-03-2019
Person picture
Marina Liétart
Lekker gegeten met vriendelijke bediening. Deze menu is TOP , een aanrader. Wij komen zeker nog een terug.
09-03-2019
Person picture
Staf Van Thielen
Heel lekker gegeten met vriendelijke bediening
09-03-2019
Person picture
Tim
Lekkere menu Zeker geld waard
07-03-2019
Person picture
Ingeborg De Kimpe
Bedankt voor de joviale, klassevolle en vlotte bediening in een gezellige, relaxe omgeving ! Het aangeboden 4-gangenmenu aan topprijs was zeer verfijnd gepresenteerd, maar vooral zeer smaakvol en dus gewoonweg lekker ! Een aangename ervaring, waardoor we sowieso snel terugkomen om op een toplocatie in Lier te genieten... ook het verwarmde terras in dit seizoen werd druk bezocht... het decor binnen én buiten Is dan ook om van te snoepen ☺ top !
01-03-2019
Person picture
Francis simons
lekker eten voor een schappelijke prijs. mooie gelegenheid en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
27-02-2019
Person picture
Robert Boonen
Lekker gegeten met vrienden , vriendelijke en attente bediening .
24-02-2019
Person picture
Jean Hendrickx
Hierbij kunnen wij U melden dat we uiterst tevreden waren van het concept. Brasserie- Restaurant Het Moment voldeed zowel qua eten al de bediening zeker aan onze verwachtingen. Hierbij hebben wij alweer van een héél gezellige avond kunnen genieten. Vriendelijke groeten, Jean & Monique
15-02-2019
Person picture
Francine Balemans
Het was zalig genieten lekker eten en Vriendelijke bediening top
11-02-2019
Person picture
Yana Huremovic
Super goeie service en lekker eten! Alles ging snel en de bediening was echt een 10/10!
11-02-2019
Person picture
Hilde Hufkens
Alles prima in orde ! Een aanrader.
10-02-2019
Person picture
Anita Verhaegen
Zeer goede bediening en lekker eten !! Het was onze vierde maal !! We komen zeker terug !! Een aanrader !!
04-02-2019
  • €78 €39 4-gangenmenu
reserveer nu voordelig!