Bistro des Belges

Graaf de Smet de Nayerlaan 4 in 8400 Oostende

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Bistro des Belges (Graaf de Smet de Nayerlaan 4 in 8400 Oostende).

Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Arlette Vermeulen
Vriendelijke bediening en van een lekkere maaltijd genoten. Een aanrader, wanneer we opnieuw een keertje in Oostende zijn keren we zeker terug.
07-12-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Wilfried DEZWARTE
Best een super avondje! Aperitief met amuse, heerlijke voorgerechten, een stevig stuk steak met echte frietjes en een dessert zonder -tje! Daarboven een gezonde fles wijn, alles met een super vriendelijke bediening! Dank jullie wel!
30-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Kristien Zoetardt
Vriendelijke bediening, heel lekker voor zijn prijs. We komen zeker nog terug!
26-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Célèste Dhenneau
Beste, Het was een gezellige en smakelijke ervaring. We hebben lekker gegeten in een mooie en romantische bistro. Enkel stel ik me vragen bij de prijs die we betaalden. Er staat op Two4One vermeld dat we €44 zouden betalen ipv €88. Wat correct lijkt. Maar toen we de menu kregen merkte ik op dat de menu maar €22 kost. En we met €44 toch gewoon twee menu's zouden betalen. Ik liet dit nog aan mij voorbij gaan omdat ik dat er misschien ergens een foute prijs vermeld stond. Mijn partner betaalde terwijl ik naar het toilet was. We waren wat gehaast dus we vertrokken meteen. In de auto vroeg ik haar hoeveel ze betaalde. Het was rond de €56. Dus toch €44 voor een menu die volgens de kaart maar €22 kost. We hebben dus beide gewoon onze menu betaald en niet twee gegeten voor de prijs van één. Lijkt me niet erg correct. Ik vind het jammer dat ik dit niet meer persoonlijk kon navragen. Vriendelijke groeten
25-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
CHANTAL CORMIER
Lekker gegeten en zeer vriendelijke en vlotte bediening. Top.
24-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
CHANTAL CORMIER
Lekker gegeten en zeer vriendelijke en vlotte bediening. Top.
24-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
CHANTAL CORMIER
Lekker gegeten en zeer vriendelijke en vlotte bediening. Top.
24-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Luc Van Twembeke
Prima ,voor herhaling vatbaar,vriendelijk bediening.
24-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Frank LEMOYNE
Een aanrader, Gezellige ontvangst Lekker eten Je hebt zeker genoeg KORTOM VOOR HERHALING we gaan terug Frank & Myriam
24-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Jozef Bellens
Eerlijke heerlijke gerechten vlotte bediening en leuk restaurant.
18-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
rachelle hulshagen
We hebben weer eens lekker,gezellig en met een zeer vriendelijke bediening kunnen genieten van ons diner bij bistro des Belges. Dit is echt een aanrader.
11-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Ellen Fonteyn
Super leuke deal. Wel de menu voor 22 euro genomen. Was goede keuze. Heel lekker en ook top bediening. Heel vriendelijk
09-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marnix De Rouck
Zeer tevreden.Lekker eten en vlotte,vriendelijke bediening.
09-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Shana H.
Snelle service, vriendelijke bediening en lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar!
09-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
robert de vlieger
mooi verzorgde schotels .een aanrader en vriendelijke bediening .we komen zeker terug .
05-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marc Bertels
Vriendelijke bediening. Te lange wachttijden ! (1 uur tussen voorgerecht en hoofdgerecht) Middelmatige kwaliteit.
03-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marc Bertels
Vriendelijke bediening. Te lange wachttijden ! (1 uur tussen voorgerecht en hoofdgerecht) Middelmatige kwaliteit.
03-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Benny Clé
Volledig in orde.
03-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Johan Berth
Was een mooie ervaring. Zeker een aanrader, super vriendelijke bediening.
03-11-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Luc janssens
Zeer lekker Goede en vriendelijke bediening Wij gaan zeker terug
27-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marina Cochet
Heel goed verlopen Vriendelijk ontvangen en de tafels waren mooi,gezellig kader. Eten was heel goed, klein puntje zalm carpaccio was iets te koud, maar verder niets op aan te merken. Goede service. Een bistro waar ze me nog gaan zien absoluut.
26-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marina Cochet
Heel goed verlopen Vriendelijk ontvangen en de tafels waren mooi,gezellig kader. Eten was heel goed, klein puntje zalm carpaccio was iets te koud, maar verder niets op aan te merken. Goede service. Een bistro waar ze me nog gaan zien absoluut.
26-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Marijke Soentjens
Super lekker eten. Heel vriendelijk gastvrouw en gastheer. Aangename sfeer. We komen zeker nog eens terug.
23-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Anne-mie Van Moere
Lekker en verzorgd menu, gezellige zaak en uiterst vriendelijk. Ruime porties en alles in orde. Blij deze zaak ontdekt te hebben, een aanrader. Proficiat.
23-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
chris
Vriendelijk onthaal en het eten lekker.
18-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
LIDIA VAN TICHELT
Bijzonder vriendelijk en heeeeeeeeeeeel lekker!
10-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
RINA DUPONT
We hebben heerlijk gegeten. Ik heb de sugestie vd chef genomen wat die dag net mosselen waren. Zeer lekker. De uitbater was heel vriendelijk.
10-10-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Eddy Perdieus
Mogen genieten van een lekker drie-gangenmenu, in een nette brasserie, met vlotte en supervriendelijke bediening en dit voor een leuke prijs...! Wat wil een mens nóg meer...?
22-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Wilfried Masson
Alles was in orde. Kennen bistro Les Belges al jaren en nog nooit iets mislopen. Prima keuken en vriendelijk personeel.
22-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Eddy Perdieus
Mogen genieten van een lekker drie-gangenmenu, in een nette brasserie, met vlotte en supervriendelijke bediening en dit voor een leuke prijs...! Wat wil een mens nóg meer...?
22-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
steven geerts
Ik heb op tijd alles geregeld en gevraagd voor een reservatie maar ik heb spijtig genoeg geen mail of antwoord gekregen. Dus ik kan er ook niets over schrijven hoe het er was spijtig genoeg.
16-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Carmen
Was ok voor de prijs van TwoforOne.
16-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Geert Simons
Zeer vriendelijk personeel en heel lekker gegeten .Mooi gepresenteerde borden en genoeg .als we weer in Oostende zijn gaan we zeker terug doe zo verder top.
15-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
johnny froidmont
Steeds top en goede en vriendelijke bediening .
14-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Cindy Timmermans
Een gezellige Topzaak met zeer goede bediening en zeer lekker eten
01-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Yves Denis
Heel lekker
01-09-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Anny Van Es
Het eten was weer lekker, en het personeel heel vriendelijk, voor herhaling vatbaar
27-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
G. Van den Berghe
Vriendelijk ontvangen en bediend door uitbater én werkneemster . Een menu met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehad , waarin de steak ' Filet des Belges' een aanrader is, mals en smakelijk. Hier kunnen we nog terugkomen .
27-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Anita C
Zeer vriendelijk ontvangen. Zeer kindvriendelijk Enorm lekker eten Alles tip top in orde
26-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Pamela Tesch
personeel aan de top, zeer goede maaltijd. Zeer mooie, beleefde en vriendelijke obers. Zeer leuke sfeer.
26-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Nicole Ongenae
Zeer lekker eten en zeer vriendelijk,een echte aanrader
26-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Cindy Petillion
Net zoals de vorige keer, super vriendelijke mensen, heel lekker gegeten! TOP!
26-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Ronald Demesmaecker
Het was er zeer gezellig en vriendelijk personeel,hier kan men rustig eten en men kijk je niet buiten zoals dit bij velen wel eens zo is .Zeker voor herhaling
26-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Christa De Lee
het was de derde keer dat we er kwamen en telkens zeer tevreden, het eten is er lekker en verzorgd
23-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Lynn Hermans
Zeer vriendelijke bediening en in orde!
21-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Yvette Koperski
Zeer lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening. Prijs/kwaliteit zeer goed.
19-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Shauni
Alles prima in orde!
18-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
lee croes
kobden maat dagschotels krijgen, dus waar was uw promotie ? en 3 verschillende biersoorten waren er niet toen ze heel fier posters over veel locale bieren hangen
17-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Mia De Creus
Het was zoals altijd lekker en vriendelijke bediening.
16-08-2019
Person picture
Bistro des Belges - 8400 Oostende
Karel Borgmans
Het was geweldig. Lekker vriendelijk niets om op te merken.
16-08-2019
  • €88 €44 3-gangenmenu
reserveer nu voordelig!