Bistro De Smaak

Pertendonckstraat 18 in 2520 Broechem

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Bistro De Smaak (Pertendonckstraat 18 in 2520 Broechem).

Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
De Paep Elien
Heel lekker, heel gezellig, super vriendelijke bediening! Absoluut voor herhaling vatbaar!
27-09-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Anja Bal
Zeer lekker eten en toffe bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Als je zonder two for one korting gaat eten is het wel wat prijzig
27-09-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
JACOBS CINDY
vriendelijke en behulpzaam personeel lekker gegeten komen zeker nog terug
16-09-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Paul Grantcharoff
Een heerlijk menu in een aangenaam kader. Top bediening. Voor herhaling vatbaar
14-09-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Marc Van Rillaer
Alles top vriendelijke en goede bediening het eten was lekker en smaakvol opgediend , komen we zeker terug , een aanrader .
16-08-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
marc geukens
Zeer lekker en sympathieke bediening!Zeker voor herhaling vatbaar!
15-08-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Hugo Lepere
Het eten was goed, met een overvloed aan sperziebonen. Wegens het goede weer hebben we op het terras gegeten, wat ideaal was. Maar wat niet ideaal was is de wachttijd tussen de verschillende gerechten, 3 eenvoudige gangen duurde 2 uur 30. Wij hebben gevraagd of de eend reeds gevangen was.
08-08-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Diane Daneels
Heel vriendelijke bediening , lekker eten en een heel mooi interieur . Wij komen zeker eens terug .
26-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Marina Monsieur
Bediening was zeer vriendelijk. Eten was goed maar niet uitzonderlijk. We komen nog wel eens terug.
25-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Belmans Theo
Eenvouwdige lokatie met lekker eten en vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar
22-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Ann Cnockaert
Met veel smaak gegeten, we waren met een kleine bende en zijn hier zeer vriendelijk bediend geweest. We komen zeker nog eens terug 👍😊
22-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Alain Brouhon
Vriendelijke bediening, het was wel een beetje druk. Aangename avond op het terras en lekkere menu, het eigengemaakte brood is een treffer
18-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Gianni Jordens
Lekker eten, lekkere wijn en heel gastvrije bediening.
04-07-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Ronald Dyckmans
Bediening was in orde. Maar veel van z'n pluimen verloren wat eten betreft. Amuse enkele plakjes iberico ham. Voorgerecht gemengde sla met kip... , de kip zijn weer enkele plakjes kippewit die je in elke supermarkt kan kopen. Wel smaakvol soepje als tussengerecht. Hoofdschotel, 2 miniscule sneetjes doorbakken eendeborst met krieltjes en warme seizoensgroenten... Nagerecht creme bruleetje. We zijn er op vorige lokatie meermaals gaan dineren en het was toen wat het eten betreft volgens ons stukken beter. Misschien is het a la carte beter maar de 2forone menu zou ik zeker niet aanraden.
27-06-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Francis
Lekker en heel vriendelijke bediening.TOP!!!
24-06-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
John Van Bulck
Een aan te bevelen restaurant. Zeer lekker eten en vriendelijke bediening. Wij zijn fan
17-06-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
storms Dana
Het was heel lekker en gezellig.
14-06-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
pauwels fons
zijn er reeds een paar keer geweest , in de vroegere zaak heel gezellig .Nu in de nieuwe zaak was het anders , maar ook leuk , vriendelijke bediening . Eten was lekker maar niet super , vroeger fijner . Ge voelde U wel thuis .
01-06-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
frank heyninck
Weer lekker gegeten, aangenaam restaurant
24-05-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Roger Blanckaert
Het eten was heel lekker en zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.
11-05-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Daniëlla Vlemincx
Het was heel gezellig en ook lekker. Vriendelijke bediening in gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar!!
04-05-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
François Kempenaers
Heel lekker en super bediening zoals altijd! Goed team, Top
29-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Alain Brouhon
Vriendelijke bediening en verzorgd eten maar de dranken zijn overdreven duur. 9€ voor 1l water, €4,8 voor een glas goedkope wijn.
27-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
hilde van roey
Wij werden gisteren zéér vriendelijk ontvangen en heerlijk verwend in Bistro de Smaak. Het was voor ons een eerste keer maar wij keren zeker nog terug. Prijs / kwaliteit is dit zeker de moeite waard.
15-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Guy Boudry
Zeer mooie zaak, heel lekker eten en vriendelijke en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
12-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Kamiel Pauwels
Aangenaam verrast, zeer lekker gegeten.
11-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Marleen Van Hoeck
lekker eten, gezellig en warm interieur, vriendelijke bediening... een echte aanrader
11-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
John Van Laer
Gisteren weer lekker gegeten bij Bistro De Smaak, was ons derde bezoek daar. Gezellige ontvangst, vlotte bediening, smakelijke gerechten. Wat ons wel opviel, was dat men blijkbaar toch een beetje verschil maakte tussen klanten die gekozen hadden voor het two4one-menu, zoals wij, kregen papieren servetten, en klanten die a la carte aten, die kregen stoffen servetten ???
08-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Freddy
Lekker gegeten, voldoende porties, in een mooie setting. Vriendelijk personeel en een correcte bediening.
03-04-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
paul lefever
Het was in orde eten lekker goede bediening Wij komen zeker terug Tot in kort
30-03-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Annemie Verlinden
Altijd lekker en vriendelijke bediening bij bistro de Smaak.
24-03-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
LIEVE DE NUTTE
menu was niet diegene die op site vermeld staat vanaf 16/03; eten was lekker,verfijnd,alleen bij het hoofdgerecht was de hoeveelheud veel te groot en niet in verhouding tot de rest
22-03-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
gigi van der auwera
voor de zoveelste maal zeer lekker gegeten, zeer vriendelijke gastvrouw en ook het andere personeel voortreffelijk het eten is een ster waardig
19-03-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Luc BEERSMANS
Het was gezellig en lekker tafelen. Luc & Lieve en vrienden.
28-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Robert Bongaers
Goede uitleg gekregen over het menu dat wordt aangeboden. Duidelijkheid in verband met de dranken. Vriendelijke bediening. Eten was prima, alles samen opgediend voor 10 personen. Ook alles warm wat warm moest zijn. Zeer tevreden. De overige 8 personen die voor het eerst mee waren, waren zeer tevreden en zullen het zeker aanraden aan anderen en zelf wel terug komen. Enig minpuntje: de dranken zijn nog al prijselijk (aperitief, wijnen)
22-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Paul Coppens
Een fijne ervaring. Het menu was heel lekker, de bediening correct en vriendelijk, een geslaagd etentje uit! Een aanrader, wij gaan er terug.
22-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Monique Maes
Uitstekende keuken ... goede service...
21-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Greet Swaegers
Heel lekker gegeten, perfecte bediening, in een aangenaam kader. Voor herhaling vatbaar 👍
16-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Greet Swaegers
Heel lekker gegeten, perfecte bediening, in een aangenaam kader. Voor herhaling vatbaar 👍
16-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Ludo Peys
Super lekker gegeten! Vriendelijke bediening. Top aanrader
14-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
HARRY VERBRAECKEN
Wij kennen dit restaurant al langer van op het vroegere adres achter de kerk & Kris de kok van nog veel vroeger in de fortuin & de ploeg . Deze mijnheer kent de klappen van de zweep om lekker te koken & men voelt dat hij dat met veel inzet & liefde voor het vak doet . Dit was ons eerste bezoek op het nieuwe adres dat een bistro, restaurant & bakkerij betreft !! Wat een sprong vooruit , hier vindt iedereen altijd iets om lekker te eten en dit zeker aan aanvaardbare prijzen . Verder niks dan lof voor de dames van de bediening : vriendelijk , rustig, gedienstig ,gemoedelijk & professioneel Wij keren zeker terug bij gelegenheid
07-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
HARRY VERBRAECKEN
Alles was tiptop in orde. We hebben lekker gegeten. Het was zijn geld zeker waard.
07-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Mano Bigot
lekker gegeten, toffe bediening, voor herhaling vatbaar... Pat & Mano
02-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
annick hazenbosch
lekker eten, vrolijke vinnige bediening
02-02-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
frank Verstraeten
Zowel de kwaliteit als de kwaliteit waren TOP De bediening was zelfs nog van een hoger niveau De Smaak heeft pech dat ik niet Michelin heet, anders hadden ze nu een ster. Het was zoals je in je stoutste dromen zou verwachten.
28-01-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
ingrid Geerinckx
Heel lekker gegeten, vriendelijke service
26-01-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Leyal Dogan
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel. Ook de sfeer en de plek echt een aanrader!
26-01-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
Ben Baetens
Lekker eten , vriendelijke bediening en knap interieur . Gaan zeker nog eens terug.
25-01-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
linda valckx
Wij hebben gisteren een fijne avond gehad en genoten van ons menu. Voor herhaling vatbaar. Eén minpunt ivm toilletten zijn in de kelder voor oudere mensen moeilijk te bereiken en ongezellig donker.
21-01-2019
Person picture
Bistro De Smaak - 2520 Broechem
daisy Henderickx
Zeer lekker gegeten , mooi kader en vriendelijke bediening 👍
19-01-2019
  • €110 €55 5-gangenmenu
reserveer nu voordelig!