Augustina

Dorpsstraat 29 in 3560 Lummen

Beoordelingen

Bekijk de laatste 50 beoordelingen van Augustina (Dorpsstraat 29 in 3560 Lummen).

Person picture
Augustina - 3560 Lummen
diane deckers
We hebben lekker gegeten , met zeer vriendelijke bediening .. alles naar wens 👍
18-08-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Fons Lodewijckx
Goed gegeten alles was in orde
23-06-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
luss gobbaert - Bailleul
Zeer lekker gegeten in gezellig kader. Voorgerecht (Terrine van kreeft op fris slaatje) mooi uitzicht, reale portie en vooral zeer lekker. Lamskroon top met lekker sausje en groenten. Nagerecht heel lekker. Gaan zeker nog is terug als we in de buurt zijn
05-04-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
luss gobbaert - Bailleul
Zeer lekker gegeten in gezellig kader. Voorgerecht (Terrine van kreeft op fris slaatje) mooi uitzicht, reale portie en vooral zeer lekker. Lamskroon top met lekker sausje en groenten. Nagerecht heel lekker. Gaan zeker nog is terug als we in de buurt zijn
05-04-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Dirk Gebruers
Een aanrader voor iedereen! Vriendelijke bediening, gezellig interieur en vooral lekker en meer dan genoeg eten! Toppie!
18-03-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
jonny Heylen
Tot onze spijt was het eten ondermaats geen kwaliteit. Wel grote porties.
15-03-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Robert Emons
alles was naar wens , vriendelijke mensen,eten was lekker, mijn vrouw vroeg voor lactose vrij eten, was voor de zaakvoerder geen probleem werd ommiddelijk aangepast de menu voor haar, we zullen zeker nog terug gaan. een aanrader
23-02-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Massimo Bova
Lekker gegeten met een lekkere wijn. Mooi lokaal
17-02-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
André - Gilberte De Ridder - Langendries
Het eten was heel lekker, maar porties mochten gerust wat minder. Echt iets voor Bourgondiërs. Aan het interieur is toch nog wat werk om het meer gezellig te maken. (Verlichting en aankleding van de ruimte, doet nu nog te veel denken aan de vorige zaak) Nog veel succes aan de zeer vriendelijke uitbater.
16-02-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Dany Alen
Het was super,we gaan zeker terug ,een aanrader 👍👍👍
16-02-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
birgitt swerts
zeer lekker maar veel ja we gaan zeker nog eens terug
03-02-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Eddy Timmermans
Goed onthaal. Zeer gezellig. Lekker gegeten . Zeker voor herhaling vatbaar
02-02-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
conny briers
het eten was lekker
13-01-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
lobke vangenechten
Super lekker! Vogelnestje een echte aanrader, grote portie, extra saus, huisbereid, heerlijk vers! Ook de petit-beurre taart was top. Vlotte bediening, gezellig klein restaurant.
05-01-2019
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Brigitte Lycke
Heel lekker gegeten ! Zeer ruime porties en super vriendelijke bediening !!! Zeker voor herhaling vatbaar!
25-11-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Jean Pierre Paesmans
Lekker gegeten met vriendelijke bediening! Porties meer dan voldoende!
25-11-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Theo Moons
Lekker gegeten maar te veel, dus een aanrader voor mensen die goed en veel kunnen eten. Zeer vriendelijke uitbater.
11-11-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
MATHIEU
Heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar! wij komen zeker terug.
08-11-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Henri POLUS
Prima maaltijd. Zeer uitgebreid en ruim voldoende. Vriendelijke bediening.
20-10-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
luc hendrickx
3 van de 4 schotels waren lekker 1was geen recla me voor de zaak . niet voor herhaling vatbaar hoewel de opdiener zijn uiterste best deed
15-10-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Lutgarde Nollet
Onze deelmame in Augustina is heel goed verlopen,heel lekker eten en een super vrie delijke ober en kok.Dikke pluim
15-10-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
JAN
Ontvangst en eten zeker OK, lekker eten en grote porties, zeer redelijke prijzen
29-09-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Viviane Duerinck
Zeer lekkere menu, ruime porties en zeer vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar
27-08-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Dirk Vuerstaek
Heel lekker gegeten. Supergezellig tuinterras. Vriendelijke bediening. Alles top!
26-07-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Stefan Van Elsacker
Was heel lekker zeker voldaan
23-07-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Danny Decabooter
Lekker, snelle bediening, heel vriendelijke garçon. Alleen het slaatje zou met verse groeten mogen zijn. Vlees was uitstekend.
15-07-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Theo Staes
Het was top! Deze komt in onze top3 van to for one aanbiedingen. ...ook de vriendelijke bediening was echt ok !
02-07-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
marina claes
het was heel lekker met smaak gegeten voor herhaling vatbaar
25-06-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
benjamin wolfs
zeer lekker eten met de nodige tijd tussen de gerechten
19-06-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Riet Goris
Heel lekker gegeten ! Eerlijke verse producten Zo lekker en veel dat er geen plaats meer was voor het dessert. We zullen nog eens terug moeten
18-06-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Tinne Vorsselmans
Heel lekker gegeten, bediening was super. Komen zeker nog eens terug
10-06-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Carine Buvens
Een absolute aanrader! Vriendelijke mensen en super lekker menu! En grote porties. Eerste keer two4one , voor herhaling vatbaar.
09-06-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Katty Mues
Het was lekker en zeker origineel! Weet wel niet zo goed of de aangeboden smaken samen pasten. Rare combinatie. Maar al bij al was onze buik meer dan gevuld. Om nu te zeggen dat dit een zaak is waar je "moet" geweest zijn...?
05-05-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
G HUYSMANS
Het 2 for 1-menu in rest. Augustina was behoorlijk goed. Een 3-delig menuutje, verzorgd en voldoende. Jammer dat de ingrediënten van het startertje en het voorgerecht bijna dezelfde waren. Aanrader om ook à la carte te gaan eten. Enorm uitgebreid aanbod aan kleine haps en stevigere maaltijden. Speciale vleesaanbiedingen(zebra ed). Zeker nog eens terug.
04-05-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
MATHIEU DRIESEN
Lekker gegeten, mooie lokatie. Een aanrader we komen zeker terug.
12-04-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Alfons Tormans
Hebben genoten van de maaltijd,vlotte bediening en een mooie presentatie. Voor herhaling vatbaar.
26-03-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
BENNY BAETEN
Het was weer heel lekker en heel vriendelijke uitbaters voor herhaling vatbaar.
23-03-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Ronny V
Het is niet aangeraden te gaan eten als het koud is. Iedere keer als de deur open gaat is het 5°c kouder. Het eten was goed maar onze vleeskroket in het voorgerecht was vanbinnen nog een beetje bevroren! Jammer...
22-03-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Mia Camps
Zeer lekkere lunch , vriendelijke bediening, Echt een goede brasserie!
03-03-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Michelle Dupont
eerste keer gaan eten bij in Lummen, zeker een aanrader. super vriendelijk personeel en de opvolging van gerechten verloopt op een goed tempo, genoeg tijd om tussendoor even het eten te laten zakken. hier kom ik ZEKER eens terug
25-02-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
ludo wuyts
Prima ontvangst, zeer lekker en mooi gepresenteerde menu! Voor herhalin g vatbaar.
15-02-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Marc Reynders
Vriendelijk ontvangst in een gezellig restaurant. Eten was lekker bereid en dus voor herhaling vatbaar!
15-02-2018
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Jenny Vliers
We hebben heel lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Top restaurant.
01-06-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
robert de beul
alles is perfect verlopen , goede menu gekregen en dit voor die prijs !!! wij waren zeer tevreden.
29-05-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Frank De Grauwe
Een zalige, rustige locatie in de stad met een tafeltje onder de bomen. Super vriendelijke en vlotte bediening!!! Het eten was heel lekker en top geserveerd.Een aangenaam, culinair avondje!!!
28-05-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Caroline Hambersin
Vriendelijke bediening, verzorgd en lekker
24-05-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Louis Nouwen
Een fijne ervaring. Lekker en voldoende eten. Vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar
21-05-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Nick Alderweireldt
Dooreengenomen: goed! En tevens zeer volumineus, want onze buren hadden eveneens problemen met de toch ietwat te grote hoeveelheden! Qua smaak daarentegen zaten de meeste gerechten en/of onderdelen goed. Zo vond ik persoonlijk de saladedressing uitstekend doch men had dan weer wat tevéél van het goeie erop gedaan waardoor ik een mini-zwembadje had... Wat mijn inziens echter helemaal NIET kan, was het feit dat de wijnkaraf (er was witte huiswijn gevraagd) op de bodem nog overduidelijke ringen van RODE wijn had. Wellicht omdat de vaatwas haar werk niet naar behoren gedaan had, maar dan nóg! De reactie van de ober dienaangaande vond ik dan ook totaal ongepast, t.t.z. "Eh wél! Als dát rode wijn is, dan krijg je deze maaltijd gratis..." Het ging hier niet om "iets gratis" te bekomen, maar ik heb zélf jaren in de horeca gewerkt als barman en als ober in restaurants en dit "puur nonchalance-gedoe" stootte mij serieus voor de borst! Ik word oud zeker? Of behoor ik soms al een ganse tijd tot de antiek???
20-05-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Marleen Coenen
Het was lekker. Een aanrader!
14-05-2017
Person picture
Augustina - 3560 Lummen
Theo Moons
Beste, het eten was goed, vlees iets te fel gebakken. Maaaaaaaaaaar opletten misschien een 2e broek mee nemen. Ik kreeg heel in begin een glas wijn over mijn broek gegoten door de kelner. Jawel ik kreeg een ander en hij zij sorry. Ik kom direct opkuisen, jawel heeft hij gedaan maaaaaaaar alleen de grond. Zelfs geen doek om over mijn broek te wrijven, de tafel was ook geen probleem volgens hem daar lagen toch onderleggers in stof op. Toch bedankt maar denk niet dat ik er een tweede keer ga. Zelfs geen vraag "breng de rekening binnen of drink iets van de zaak. Sorry hoeft niet meer.
14-05-2017
  • €98 €49 3-gangenmenu Flair
reserveer nu voordelig!