NIEUW in 2019: ONTBIJT MET BUBBELS POCKET !

Ontbijten gebeurt steeds vaker buiten de deur. Brunchen is ondertussen een gekend begrip. Logisch dat veel horecazaken op deze groeiende trend inspelen.

Een trend waarop ook Two4One handig inspeelt! In maart brengt Two4One i.s.m. Flair Magazine – het actiemagazine bij uitstek – namelijk een ‘ontbijt met bubbels pocket’ uit. Een zeer mooie opportuniteit om ontbijten in uw zaak in de kijker te plaatsen voor z’n 400.000 lezers!

EEN ONTBIJT VOOR 15 EURO PER PERSOON

Uiteraard helpt het om meer klanten én nieuwe klanten te lokken met een straffe promotie. Maar een promotie moet wel gezond blijven voor uw zaak. Daarom dat we u zelf het kortingspercentage laten kiezen. Wij adviseren om een 25% korting aan te bieden.

U stelt een heerlijk ontbijt met bubbels samen – inclusief korting - voor 15 euro per persoon. Wij zorgen voor de promotie, meer klanten én nieuwe klanten.

PROMOTIE GEBEURT OOK ONLINE

Meer dan 70.000 Bourgondiërs zoeken elke maand naar de lekkerste deals op Two4One. Als u intekent op onze nieuwe ontbijtpocket met bubbels zal uw zaak hier ook van genieten. Maar liefst drie maanden. Dat zijn meer dan 210.000 kansen op extra reservaties.

Ook op Facebook en Instagram zullen onze vele fans geprikkeld worden om te komen ontbijten in uw zaak. Onze marketingmachine draait steeds op volle toeren.

IK WIL MEEDOEN, WAT NU?

Laat vóór 24 januari weten dat u wenst deel te nemen via onderstaand formulier of door het deelnamedocument ingevuld terug te sturen.

De deelnameprijs bedraagt 300 euro (excl. btw). Hiervoor verschijnt u met foto, adres, bijhorende tekst en uw aanbod in de ontbijtpocket bij Flair magazine (aanbod 1 maand geldig) EN ook nog eens 3 maanden op Two4one.be. Elke deelnemende zaak wordt ook meegenomen in onze E-nieuwsbrief die wij versturen naar +270.000 geregistreerde gebruikers.

Tot binnenkort!
Christel en Ineke van Two4One
Christel Hendriks
christel@two4one.be

Ineke van den Berg
ineke@two4one.be