N' Food - Kortrijk

Welkom bij N'Food in Kortrijk! De nieuwe culinaire venue in Kortrijk waar u elke dag van de week terecht kan om lekker te genieten. En dankzij Two4one...heerlijk voordelig!

N'Food biedt u lekkere en verse specialiteiten aan! Zoals bijvoorbeeld onze Armeense barbeque...die u echt eens moet proberen. 
Tot binnenkort ?

Be Pure - Beerzel
Weg met je kilo's? Dan is BodySculptor misschien jouw oplossing!
BodySculptor is een moderne en efficiënte afslanktechniek die u nu - dankzij Two4One - voordelig kan uitproberen.
 
Hoe werkt het?
 
De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven met de weldaad van lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid of het lichaam.
BodySculptor gaat op een selectieve manier vetmassa verminderen.
De specifieke golflengte stimuleert de biologische mechanismen van ons natuurlijk vetverbrandingssysteem. Onder het effect van de bio-magnetische golven van de BodySculptor worden de vrije vetzuren, die gestockeerd zijn onder van triglyceriden in de vetcellen, progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.
 
EENVOUDIG GEZEGD:
 
BodySculptor stimuleert de afbraak van vetten met duurzame effecten en bevordert de vetverbrandingsprocessen. BodySculptor is een toegevoegde waarde voor de versteviging van de huid.

Indien u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.

Two4One

person_pin 330.000+ leden


local_offer Tot 50% korting


event_available Sinds 2006

Deel met je vrienden

Volg Two4One

Powered by West Technologies